Historie se opakuje: Rozjetý kovidový fašismus, ale můžeme zastavit

Historie se opakuje. Dříve židé, dnes neočkovaní. Postup je stejný.

Farmaceutické firmy nařizují, česká vláda ohýbá hřbet a hrstka příživníků profituje z utrpení celého národa. Nařízení ministerstva je podzákonná norma. Oni nejsou stát. Státem je každý z nás a všichni toto zvěrstvo můžeme zastavit. Sjednoťme se a braňme se.

židé, zákaz, vstup, vyhláška
Vyhláška o zákazu vstupu židů. Rok 1939. Historie se opakuje, dnes se zakazuje neočkovaným. Zdroj: Zdrave
forum

Kovidová mafie v čele s loutkovým ministrem zdravotnictví Vojtěchem a takzvaným prezidentem lékařské komory Petra Kubka prosazuje nejpřísnější prodej vakcín.

Americké farmaceutické společnosti skrze tyto a další bílé koně tlačí na pilu, aby udaly brzy expirující dávky nebezpečných experimenálních mRNA vakcín, které mění lidský genom. Tento tlak na aplikaci látek s velkým množstvím negativních důsledků pro lidské zdraví, se tak bude stupňovat minimálně do do doby jejich expirace na přelomu roku 21/22.

V čele nezákonné fašistické agendy stojí hrstka tzv. odborníků a politiků, kteří se na tomto utrpení občanů České republiky výrazně přiživují.

A tak, jako se před druhou světovou válkou segregovali židé, se dnes snaží banda maniaků rozdělit českou společnost podle příslušnosti k certifikovaným nebo necertifikovaným jedincům.

Už víme že:

1) Roman Prymula – prodejce experimentálních mRNA vakcín (Avenier – zde) – zisk 3,130 mld. Korun za rok 2020, v letošním roce jsou to další dvě miliardy (čtěte zde)

2) Rastislav Maďar – prodejce experimentálních mRNA vakcín (Avenier – zde) – zisk 3,130 mld. Korun za rok 2020, v letošním roce jsou to další dvě miliardy (čtěte zde)

3) Jan Konvalinka – výrobce testů (čtěte zde), zisk 100 000 000 korun.

4) Andrej Babiš – testovací centra (čtěte zde) a mnohé další kšefty – vejvar prozatím neznámý a vzhledem k tomu, že testovací centra generují novou sortu milionářů (více zde), tak si i tento člověk zajisté pěkně přihřál polívčičku.

Toto jsou jen doposud známé střety zájmu hlavních prodejců experimentálních vakcín a propagátorů experimenálního očkování, testování, omezování svobod a segregace občanů této země. Ostatní z MeSESu si zřejmě třeba jen libují v utrpení druhých a možná i sebe samotných. Další odhalení střetů zájmu na sebe zřejmě nenechají dlouho čekat.


Předstírání představitelů státu

Historie se opakuje. Dříve židé, dnes neočkovaní. Postup je stejný.

Všichni tito výše zmínění lidé a další jim podobní se snaží předstírat, že jsou stát a disponují jeho výkonnou mocí. Jsou to však jen příživníci. Výše zmínění lidé nepředstavují představitele státu, které bych jakýmkoli způsobem pověřil a dal jim výkonnou moc – nevolil jsem je. Tito lidé se na můj stát pouze přicucli a profitují z něj na úkor všech ostatních.

Nezastupují mě a já jim nepodléhám ani nenáležím. Nemluví za mě, ani za můj stát a jejich prázdné bezduché řeči jsou jen větrem, který hvízdá kolem uší.

Nikdo Vám nemůže vnutit nic, s čím nebudete sami (byť pod tíhou strachu) souhlasit. Takže nesouhlaste a nepodrobujte se. Stejně jako oni si osvojují moc, kterou nemají, tak vy jim žádnou moc přiznávat nemusíte. Tím oni tuto svou domnělou moc ztratí.

Skutečným státem jste Vy, respektive My. Stát jsme My. A tito výše zmínění i další parazité nemohou udělat nic, k čemu jim My nedáme právo.

Každý z Vás a my společně můžeme hned z místa toto podvodné kovidové šílenství zastavit. Stačí se postavit, narovnat záda a říct NE! Jich je hrstka. Nás je celý stát. Je třeba se přestat bát a začít jednat protože i hrstka fanatiků dokáže zatočit s celým národem.

Hrska k smrti tisíců

Ano, a jak víme, na velká zvěrstva stačí nemnoho lidí. Příkladem budiž katyňský masakr, ve kterém hrstka fanatiků povraždila na 22 tisíc polských důstojníků. Ani v tomto případě není potřeba mnoho fanatických fašistů, kteří si na nás rýžují ze státní kasy shora zdola, aby natropili velké škody.

Více v dokumentu zde.

Itálie protestuje proti kovidovým pasům

V Itálii protestují obyčejní lidé proti povinném zavedení kovidových pasů pro chození do práce. Lidé už před několika týdny vytáhli ven a uzavřeli svou přítomností náměstí v Terstu i dalších měst, přidávají se k nim stále další v odporu proti vlastní fašistické vládě a neodcházejí ani po rozhánění vodními děly a granáty se slzným plynem (čtěte zde). V médiích se hovoří o protestech neonacistů nebo se zarytě mlčí. U nás takové informace zprávami projít nesmí.

U nás se místo postavení se sami za sebe mnozí statečně postavili do fronty v obchoďácích a na hlavním nádraží, aby udělali tečku za svým životem (čtěte zde).


Ilegalita jednání státní správy a svévolných vynucovačů z řad veřejnosti

Je samozřejmě na pořadu zmínit, že veškeré jednání těchto vymáhacích orgánů je proti ústavě i proti zákonům naší země. Podzákonné normy, kterými tzv. nařízení fanatického pseudo ministra zdravotnictví jsou, stojí v legislativním řetězci níže, než zákony a ústava této země.

Ani to, že fanatický ministr prodeje vakcín rozhlašuje v televizi, že lidé na sebe mají být navzájem svině a kontrolovat fašistické certifikáty s QR kódem, stále nikomu z veřejnosti nedává jakoukoli pravomoc vynucovat pochybné požadavky státní správy, natož vyžadovat jako veřejnost jakýsi doklad o jakémsi zdravotním stavu člověka.

1) Ústava i české zákony přitom jasně vylučují diskriminaci a segregaci osob na základě v podstatě jakýchkoli kritérií včetně zdravotního stavu. Citace paragrafu 402 trestní zákoníku (zde):

§ 402 Apartheid a diskriminace skupiny lidí
(1) Kdo uplatňuje apartheid nebo rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou nebo třídní segregaci nebo jinou podobnou diskriminaci skupiny lidí, bude potrestán odnětím svobody na pět až dvanáct let.
(2) Odnětím svobody na deset až dvacet let nebo výjimečným trestem bude pachatel potrestán,
a) uvrhne-li činem uvedeným v odstavci 1 takovou skupinu lidí do těžkých životních podmínek, nebo
b) vystaví-li takovým činem takovou skupinu lidí nelidskému nebo ponižujícímu zacházení.
(3) Příprava je trestná.


2) Zákony jasně vylučují možnost odmítnutí obsloužit zákazníka na základě (ne)nošení roušek.

Náhled. Přesné zákony, které jsou porušovány jsou uvedené v příloze níže.

3) Návod pro jednání zákazníků i provozovatelů – prokazování bezinfekčnosti

Konkrétní návod pro návštěvy/provozování stravovacích služeb naleznete na webu Institutu Proliberte (čěte více zde).

Žaloby proti některým z těchto lidí jsou již podané

Žaloby ze strany institutu Prolibertate jsou již podané. Běží na Adama Vojtěcha (zde), Petra Kubka z České lékařské komory (zde) a další. Současně s tím jsou již nyní v procesu žaloby za zločiny proti lidskosti podané u soudu pro lidská práva v Haagu.

I vy tak můžete podepsat petici za urychlení a sloučení projednávání stejné problematiky z Francie, Velké Británie, Slovenska a České republiky. Osobně jsem k této petici již připojil svůj podpis (více zde).

Spojme se, braňme se

A přestože nás hrska výše zmíněných fanatiků jednajících proti ústavě i proti zákonům této země skrze svoje přisluhovače nahání lidi ze všech stran, faktem zůstává, že je potřeba vydržet a bojovat. Nenechat se zviklat a vzdorovat.

A zatímco nás ministr zdravotnictví spolu s hygiénou plánují nás pronásledovat v restauracích i zaměstnáních, tak stateční právníci a mnozí další lidé bojující za svobodu. Prolibertate proto připravili pro každého podnikatele, živnostníka a restauratéra i jejich zákazníky návod, jak se bránit proti napadení orgány vlastního státu.

Podporujte je a bojute tím, čím sami můžete. Držme spolu a vzdorujme společně i každý sám za sebe. Tento kovidový fašismus můžeme zastavit. Řekněte NE!

Podporujte lidsky i finančně:

Zlatý špendlík (zde)

Zdravé Fórum (zde)

Prolibertate (zde)

Zdroje:

1) Bývalý prezident České republiky Václav Klaus označil vyjádření Adama Vojtěcha a kovidistů za nehorázné lži. Ano, tento moudrý člověk a těžká váha politiky chápe co se tu děje.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-komentar-vaclava-klause-epidemie-neockovanych.A211027_164528_domaci_jan?zdroj=vyhledavan

2) Co porušují občané poslušně sloužící lživým televizním výrokům kovidistů a ministerstva prodeje vakcín?

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: