Doba odkrývání kovidových masek a sjednocení lidí

Snímání masek, kdo je kdo, kdo jde komu na ruku. maska, odhalení.
Snímání kovidových masek - Zdroj: Unsplash.

Čeští lékaři a odborníci promlouvají pravdu o kovidu a vakcinaci. Snímání masek a odhalování charakterů. Cenzura médií a nekonečné, stále častější očkování. Očkovaní i neočkovaní spojme se. Vyměňme vládu v následujících volbách.

Je smutné, že mnozí lidé novou kovidovou víru (psal jsem zde) přijali naprosto nekriticky a podvolili se této cílené agendě bez jakéhokoli náznaku kritického myšlení.

Vládní teoretici vs. skuteční vědci a odborníci praxe

Zdravé fórum logo

Na kovidové agendě je mnoho věcí, které nesedí, ale které televize a další média neříkají, bagatelizují nebo přímo cenzurují. Dělají to stejně jako naprosto jednostranný vládní panel odborníků-teoretiků, kteří mají svou jedinou víru v Kovid (čtěte zde) a omezování obyvatelstva a odmítají ze své víry ustoupit byť pod tíhou skutečnosti. Tito vládní odborníci-teoretici se nadále opírají o zavádějící a nepřesné či přímo falešné informace.

Bez ohledu na protinázory skutečných odborníků z praxe, bez ohledu na kritické hlasy z řad těchto odborníků, lékařů, vědců, bez ohledu na fakta či realitu. Skuteční odborníci z praxe však stále existují a sjednotili do podoby sdružení zdraveforum.cz, kde se světem sdílejí své názory, poznatky z praxe, znalosti a realitu.

Jak probíhaly klinické studie kovidových vakcín, před uplatněním na lidech?

.

Rozhovor s vědcem prof. RNDr. Jaroslavem Turánkem, CSc.,DSc., farmakologem, imunologem a vakcinologem o mRNA vakcínách, jejich rizicích a současné kovidové situaci.

.

Proč je testování dětí úplným nesmyslem?

.

Jak funguje technologie mRNA

.

Rozhovor MUDr. Anny Urbanové na Prima News – proč odmítá vakcinovat děti a považuje očkování kovidem 19 za časovanou bombu

https://cnn.iprima.cz/deti-ockovat-nebudu-vakcina-je-casovana-bomba-lekarka-si-vylepila-na-ordinaci-vzkaz-31536

.

Jiří Urbánek – marketingový stratég ve farmaceutickém průmyslu – jak se dělá farmaceutický business?

cenzura, blog, Turánek, smazání videa, vimeo
Cenzurované video odstraněné z platformy Vimeo, které bylo nutné obnovit i na tomto blogu.

Zoufalá cenzura protinázorů v médiích

Cenzura a pronásledování protinázorů je už spíš jen zoufalá snaha bránit lidem, aby se dozvěděli realitu od skutečných odborníků a vědců, kteří s viry i s vakcínami pracují dnes a denně.

Tato zoufalá snaha cenzurovat protinázory už není ani reálně obhajitelná a už nelze ani nazývat konspirací. Proč by někdo měl mít reálný důvod cenzurovat vyjádření vědkyně-doktorky Soni Pekové, profesora-vakcinovologa Turánka, které zmizely i z platformy Vimeo a bylo nutné je u zdroje obnovit ze záložních zdrojů (více zde)?

Cenzura, mazání, facebook, media, sdělovací prostředky
Facebook ví nejlépe, co si máte myslet. Když přímo nemaže, odkazuje na jediný „pravý“ zdroj informací o nové kovidové víře.

Doktora Hnízdila a jeho kolegy zcenzuroval Youtube (Google) (zde), šéfku americké vládní agentury Centre for Desease control a mnoha dalších, kteří otevřeně vyjádřili své názory na kovidový business a realitu ohledně kovidových vakcín také horlivě maže Youtube a jeho mateřská firma Google (zde) Tyto videa byly široce cenzurovány a naposledy zmizely i ze streamovací platformy Vimeo.

Celá tato cenzurní akce má jeden shodný podtext. Všichni lidé, kteří se podílejí na krytí kovidového podvodu mají strach. Mají sice prsty na spoustě místech, ale mají strach. Proto tak zuřivě cenzurují, proto se brání zuby nehty, protože jakmile se i běžný občan začne ptát, jak je tohle celé možné, tak vyjde najevo, co se skutečně děje.

Ostatně už vcelku víme kdo je kdo. Google, Youtube, Facebook, Twitter a mnoho dalších významných sdělovacích prostředků u nás i v zahraničí jsou prodejci vakcín (byť reklamou) a cenzoři protinázorů.

Charakter a vlastní odpovědnost

Do popředí všeho nyní vystupuje vlastní odpovědnost každého jednotlivce. Každý může přestat podporovat agendu, která poškozuje lidi a která se snaží vyvrátit zdravý rozum lží.

Ale je naštěstí výrazně složitější hájit lež, která nemá oporu v pravdě, než hájit pravdu.

Tato situace je konec konců dobrá v tom, že odhaluje charakter lidí. Lidí, kteří se buď nechají uplatit, drží hubu a krok a se sebou nechají dělat cokoliv se jim řekne. Tato situace však také odhaluje v lidech to dobré, za co stojí za to bojovat. Odhaluje to, že lidé jsou schopní bojovat, bránit se nesmyslnému útlaku a šikaně jakýchsi elit utržených od reality.

Toto je doba, která ukazuje kdo je kdo. Kdo stojí za čím. Kdo je čím. Kdo je kým. Je to doba, která ukazuje kdo stojí na které straně. Je doba, která snímá lidem masky, za kterými se schovávali.

Rozděl a panuj

Rozděl a panuj.

Základní metoda, kterou používají totalitníci po celém světě je rozděl a panuj. Ty poslušnější vazaly si koupíme za nějaké drobné, ale nevýznamné zvýhodnění. Ty co se nechají zaočkovat už nepůjdou proti nám. Nebudou si stěžovat. Ani si je nemusíme kupovat. Stačí je trochu postrašit a dát jim něco co moc nestojí, třeba vstup do restaurací.

A pak je poštveme proti těm, kteří nechtějí poslouchat. Základem je rozdělit společnost. Ty očkované pak pošleme proti těm neočkovaným, které budeme stále dokola označovat jako přenašeče nemoci, i když je už jasné, že přenášečem mohou být i očkovaní. To je přece jedno, v médiích se trochu upraví a hned přijdeme na argument. Neočkovaní můžou těm očkovaným přece uškodit, narušují přece stádní imunitu.

Co na tom, že ti očkovaní mohou uškodit i všem kolem sebe, protože mají stejnou virovou nálož a mohou být přenašeči. No jako u židů, je třeba mít pořádného nepřítele a pořád na něj ukazovat. To dělají oni, ti neočkovaní.

Tečka, která se nekoná aneb nekonečné očkování

Ano, už nyní víme, že očkování není žádná tečka, ale skutečně jen začátek. Očkování bude pokračovat třetí dávkou, oznámil to český premiér (čtěte zde). A scénář pokračuje dál.

Kovidový pas totiž platí pouze devět měsíců od poslední aplikace. Po jeho expiraci si budou muset všichni očkovaní jít pro další dávku, pokud si tedy chtějí nadále zachovat své výhody. A pak si po dalších devíti měsících půjdete pro další očkování a pak pro další a pak pro další a nikdy to neskončí. Například v Izraeli si už nyní budou lidé chodit pro svou dávku každých šest měsíců, aby nepřišli o kovidový pas (čtěte zde) a lze čekat, že se tato doba ještě zkrátí. Tato novinka bude bezpochyb brzo i u nás.

Všechny tyto kovidové očkovací látky navíc škodí vašemu zdraví, kumulují se v tělech pokusných osob a zabíjejí. Podle systému Vaers, kam se hlásí podle odhadů pouze 1 % všech případů, už v tuto chvíli zemřelo v USA na 14 000 osob následkem očkování kovidem 19 (více zde). Další vysoká čísla z Evropské unie najdete shrnutá v žalobě, která nedávno putovala ke státním zástupcům České republiky (čtěte více zde).

Každé další očkování nadále podlamuje Vaši imunitu a už nyní víme, že ani nebrání nakažení očkovaných osob kovidem 19 a šíření viru jejich prostřednictvím dál. Koneckonců nám to řekla šéfka americké vládní agentury pro kontrolou nemocí (čtěte zde), která zároveň doporučila, aby všichni očkovaní nosili ve vnitřních prostorách respirátory. Nemluvě o chybějící povinnosti testování pro očkované, takže ani nevíme, jestli náhodou nejsou skutečnými šiřiteli nemoci.

Pokud Vám ani toto nevadí, tak je třeba pochopit, že s každou dávkou se znovu a opět stáváte dojnou krávou farmaceutických firem, které nikdy nemají dost. A budou do vás píchat čím dál víc a čím dál častěji. Jedním ani druhým ani třetím očkováním toto divadlo neskončí a to dokud ho sami nezastavíme. My, každý z Nás. Ať už jste očkovaní či nikoliv.

Pokud jste tedy byli na první dávce, nechoďte na druhou. Pokud jste byli na druhé dávce nechoďte na třetí.

Jak z toho ven? Očkovaní a neočkovaní, spojme se.

Toto už bohužel není jen o výhodách pro očkované a snahy vysmívat a šikanovat neočkované. Toto je o nás všech a o tom, co si ještě necháme líbit.

Celé toto vakcinování nikdy nebylo o zdraví. Je o businessu. O penězích, které tečou jako profit k výrobcům, prodejcům, distributorům i lékařům, kteří jej aplikují. Je to kšeft s Vaším zdravím.

Nenechme se proto rozeštvat, protože v této hře jsme všichni. Očkovaní jako neočkovaní. Ačkoli televize a vláda i její odborníci budou neustále svalovat vinu za šíření virů na neočkované, už nyní víme, že je to jen jejich strategie, jak rozeštvat lidi. Poštvat je mezi sebou.

Já osobně, jako autor tohoto blogu jsem proti očkování kovidem 19 a jsem přesvědčen, že tyto látky lidem mnohem víc seberou, než dají. Jsem proti testování bezpříznakových zdravých lidí u kterých není žádné podezření na přenášení nemoci. Jsem proti nošení roušek, které nikoho nechrání, jen se z nich všem špatně dýchá. Přesto pokud někdo skutečně věří, že mu to pomáhá nebo se cítí bezpečněji, nechť si to užije. Je to jeho volba.

Tady však jde o nás všechny. A o budoucnost nás všech. A tímto ponižujícím způsobem, který si pro nás vláda s ministerstvem zdravotnictví a prodejci vakcín připravili, určitě dál nechce žít nikdo v této zemi.

Politická pandemie má politické řešení

Ať dělám co dělám, tak nemohu nevidět, že tuto politickou pandémii musí zastavit opět jen politici. A ti současní, kteří nám sem tuto pandémii (neboli choromyslnost v souvislosti s novou kovidově-totalitní vírou) dovlekli to zřejmě nebudou.

Takže je musí zastavit někdo jiný. Je potřeba vyměnit vládu. Jako lidi můžeme skutečně udělat tečku. A to tečku za touto vládou. Máme před sebou volby. Stačí nám „jen“ vyměnit tuto pomatenou garnituru za zdravě smýšlející lidi, kteří tento nesmyslný teátr vypnou.

V Dánsku už také zrušili všechna nařízení a restrikce (čtěte více zde). Pochopili, že kvůli kovidu není třeba paralizovat celou společnost.

Cesta ven – volby do poslanecké sněmovny 2021

Tato cesta nás všechny spojuje ať chceme či nikoliv. Svobodu máme jen jednu a riziko její ztráty je nyní obrovské pro všechny – očkované či neočkované.

Opravdu by dnes ještě někdo chtěl volit ty, kteří záměrně, úmyslně za peníze nebo prostě jen ze strachu veřejně či tiše schválili současnou podvodnou kovidovou agendu? To, co se nyní děje, už není o kovidu, ale o snaze svrhnout zdravý rozum a zavést kovidově vakcinační totalitu, ve které jedinec nebude rozhodovat už ani o svém zdraví (psal jsem zde).

A zatímco třeba na Slovensku rozhánějí policisté protestující zdravé lidi střelbou gumovými projektily (více zde), nás čekají volby, ve kterých si můžeme zvolit správně. Zvolit si do parlamentu lidi, kteří prokázali, že dokáží vzdorovat této rozjeté kovidové mašinérii. Lidi, kteří prokázali, že jsou ochotní riskovat a jsou schopní jednat správně.

Volný blok, informace, kovid, Covid-19, strana, volby, politická strana,
Volný blok logo

V následujících volbách budu hlasovat pro politické uskupení Volný blok (číslo 3) Lubomíra Volného a Mariana Bojka (čtěte více zde). A vy můžete také. Tito dva současní poslanci totiž jako jediní vyjádřili při tvorbě současných legislativních procesů nesouhlas a hlasovali proti současné kovidové agendě a bojují za její zastavení a informují veřejnost o tom, co se skutečně děje.

Nyní ještě máme šanci jednat správně. Každý z nás nyní může být změnou a může jednat a volit správně.

Zdroje:

1) Zdravé fórum – sdružení předních českých lékařů a odborníků (více zde)
Realita v souvislosti kovidem, vakcinací a totalitou podle skutečných předních českých odborníků.

2) Roušky dolů (více zde)
Iniciativa a občanský protest. Je zde možné dohledat například, které obchodní řetězce hodlají šikanovat neorouškované a které dávají svým zákazníkům svobodu volby.

3) Volný blok (více zde)
Politické uskupení v čele s poslancem Lubomírem Volným a Marianem Bojkem.

4) Kde končí věda a začíná ideologie
https://echo24.cz/a/SxKiK/bude-jeste-nejaky-rozdil-mezi-vedou-aideologii-zacala-bitva-opreziti-zapadni-prirodovedy

5) Masová psychóza
https://otevrisvoumysl.cz/masova-psychoza-jak-se-cela-spolecnost-stava-dusevne-nemocnou/

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: