Volby 2021: Demokracie nebo kovidově-vakcinační totalita

Volební urna, hlasování, volby
Vhození hlasu do volební urny.

Očkovací nátlak dláždí cestu k povinné vakcinaci. Nejste sami, kdo očkování odmítá. Přichází těžká hodinka demokracie, ve které se nerozhodnost nevyplácí. Volím jediné zdravé uskupení – Volný blok Lubomíra Volného. Důležité zdroje, které byste měli vidět.

Poprvé v životě vím předem jistě pro koho budu v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny 8. – 9. října hlasovat.

Dlouho jsem se snažil dělat, že se mě situace kolem mediálně-korporátního případu kovid, často protizákonných speciálních opatření (více zde a dále zde) a rizikových experimentálních vakcín (čtěte zde) s neblahými důsledky pro lidské zdraví i svobodnou vůli netýká.

Dlouho jsem věřil, že celá tato neblahá situace vyšumí do ztracena jako při posledních dvou pandemiích zvaných ptačí a prasečí chřipka.

Očkovací nátlak jako příprava na očkovací totalitu

Tento aktuální příběh kolem značně přifouknuté „pandémie“, která oficiální kritéria pandémie nikdy nesplnila a nadále nesplňuje (čtěte zde), je však zcela jiný. A bohužel sám do ztracena nevyšumí. Je to nyní až příliš rozjetý business a lákadlo pro mnohé zástupce médií, velkých (nejen) farmaceutických koncernů i politiků.

Tlak na podrobení se zákroku očkování pokusnými toxickými látkami stoupá (čtěte zde). V mnoha zemích (Francie, Velká Británie, Itálie, Řecko a další státy, čtěte zde) již nátlak dosáhl stavu povinného a nuceného očkování těmito nevyzkoušenými látkami, pod pohružkou sociálního vyloučení ze státem hrazených služeb i celého veřejného a společenského života.

Proti těmto opatřením se již oprávněně bouří davy odpůrců ve zmíněném Řecku, Itálii, Španělsku, na Slovensku a dalších zemích. Ve Francii protestuje na 160 tisíc odpůrců povinných očkování proti kovidu (čtěte zde). Tito lidé se postavili proti očkování, které nechrání, ale škodí.

Účinnost tzv. vakcín nejenže klesá, ale lidé skutečně umírají. V premiantském Izraeli s nejvyšší proočkovaností roste počet lidí s nákazou i osob umírajících i po očkování. Na 6 000 očkovaných lidí se nakazilo, z toho muselo být 495 hospitalizováno a 123 zemřelo (čtěte více zde).

Ani u nás však povinnému očkování nejsme příliš vzdáleni a celý tento nátlakový humbuk je v časech stávající demokracie bezprecedentním (a mnohdy protiprávním) omezováním svobody občanů, který tu za poslední desítky let nemá obdoby.

Očkovací vydírání a obviňování zdravých z šíření nákazy

Tento tlak na povinná očkování občanů nebezpečnými látkami postupně vzrůstá. Doposud se u nás nachází v rovině mediálního tlaku, vydírání a strašení ze strany vlády, snah o sociální izolaci a vyloučení, vynucovaného omezování pohybu, vytváření neočkovaných občanů druhé kategorie (včetně dětí) a dalších vážných varovných signálů.

Podle některých vyjádření současných vládních představitelů lze předpokládat, že celoplošné povinné očkování po vzoru jiných zemí začne být tvrdými restrikcemi prosazováno po volbách. Do té doby je však třeba uklidnit případné odpůrce, že alespoň „za této vlády“, tedy do voleb očkování povinné nebude. Inu slibem přeci neurazíš a nic nestojí (odkaz).

Do voleb je však také potřeba obyvatele řádně vyděsit a nafouknout čísla nemocnosti, třeba statistickou odchylkou a 40% nepřesností testů. Čím víc testujete, tím víc čehokoliv najdete (více zde). Tak vzhůru do fronty na testování.

Izolace, deptání a označování bezpříznakových lidí za nemocné včetně jejich započítávání do statistik nakažených je samozřejmým následkem byť falešné pozitivity v důsledku nepřesnosti. Dále pokračuje obviňování zdravých lidí z šíření jakési nákazy a ohrožování vakcinovaných osob, kteří byť by měli být údajně chránění, jsou vůči nemocem nepochopitelně náchylnější a nadále se bojí lidí zdravých.

Očkovací povinnost je dle vyjádření vládních představitelů samozřejmým opatřením v kurzu směřování současné vlády a nezbývá mnoho pochybnosti o jeho zavedení, pokud tento směr někdo nezmění…

Metoda cukru a biče

Očkování je mezitím také propagováno jako běžné spotřební zboží formou soutěží o tenisky a mobily (čtěte zde) v obchoďácích a na nádražích (čtěte zde) jako by o nic nešlo. Nově se také objevil další chyták současných politiků v podobě zvýhodnění formou dnů volna pro očkované.

O bohorovném svolení vlády jet na dovolenou, vypravit se do kina, restaurace či na sportovní akci pouze s kovidpasem ani nemluvě. Brzy lze čekat i finanční příspěvky formou naočkuj se, dostaneš pětistovku nebo aby se tolik neutrácelo třeba nějakou tu koblihu.

Toto celé je dobře známá výchovná metoda cukru a biče. Jsi-li poslušný, dostáváš od svého páníčka drobné, ale nevýznamné odměny. Pokud neuposlechneš, přijde trest.

Důsledkem takto neuvážených činů a skočení na lep těmto laciným trikům mohou být závažné zdravotní následky v důsledku otravy organismu experimentální látkou mRNA (čtěte zde) a dalšími chuťovkami, které protikovidové vakcíny obsahují. Odpovědnost i následky za tato rozhodnutí si však nesou jen a pouze koneční spotřebitelé vakcín. Ani vláda, ani výrobci, ale pouze koneční spotřebitelé.

Neočkovaní nejste sami

Důležité v celém tomto pomateném téatru je vědět, že v tom nejste sami. Je nás mnoho, kteří nejsou očkovaní, nechtějí být a kromě kroucení hlavou pomalu ale jistě odhalují o jak rozsáhlou podvodnou kauzu se v celé této věci jedná.

K době psaní tohoto článku je nás zdravých, bez otravy organismu, stále dost. Dost na to, abychom mohli jednat správně, zastavit tento rozjetý vlak, který míří z dosavadní svobody k útesu rovnou do vnucené vakcinační totality a nechtějme raději ani domýšlet kam dál. V tuto chvíli ještě máme čas jednat.

Odborníci po celém světě vyzývají vlády, aby upustili od nátlakových opatření, které nemají valné medicínské ani jiné zdravotní či bezpečnostní zdůvodnění. Více najdete například v otevřeném dopise belgických lékařů a odborníků (čtěte zde) nebo českých lékařů (čtěte zde).

Mediální domy, televize, internetová zpravodajství, sociální sítě i vyhledávač Google mezitím ve značné míře drží jednu informační linku s hlavním udávaným proudem. Protinázory jsou marginalizovány a často nepřipouštěny ke slovu, čísla nafouknutá a názory, studie, články i vyjádření předních českých i světových odborníků, virologů a mediků odstraňovány z internetového vyhledávání i Youtube (čtěte např. zde).

Těžká hodinka demokracie

Rozhodný okamžik se ale kvapem blíží a termínem jsou následující volby, které proběhnou 8. – 9. října letošního roku.

Do těchto voleb však není dobré jít nerozhodnutý. Na celé české politické scéně je pouze jediný politický subjekt, který prokázal, že dokáže vzdorovat rozjeté očkovací mašinérii. Je jím Volný blok stávajícího poslance Lubomíra Volného a poslance Mariana Bojka.

Tito dva poslanci měli odvahu a kuráž vzdorovat téměř výhradní přesile při dosavadních jednáních, upozorňovat na problémy v souvislosti s dosavadními vládními opatřeními (více zde) nebo alespoň zdržovat legislativní proces nesmyslných a škodlivých zákonů. S následným „demokratickým a zcela svobodným“ vyvlečením ze sálu poslanecké sněmovny (čtěte zde nebo na lidovkách zde)

Odměnou jim byl dále výsměch i mlčení hlavních médií, které politické uskupení Volného bloku odhodlaně ignorují ve volebních průzkumech a dělají vše proto, aby se k veřejnosti mnoho zpráv o tomto uskupení nedostalo nebo když tak jen jednostranně negativních. Pochopitelné je označování za dezinformátory proti jedinému správnému názoru. Nenechte se tím zmást.

Za tímto uskupením stojí velké množství zdravě smýšlejících lidí, kteří jej budou volit, včetně autora tohoto blogu. Volný blok považuji já osobně i mnozí další, které znám, za jedinou zdravou a použitelnou alternativu k současným parlamentním stranám a jimi prosazovaným nebo tiše schvalovaným tvrdým zásahům do demokratického zřízení naší země.

Už teď navíc vzniklo důvodné podezření z předem pečlivě připravené snahy zmanipulovat nadcházející volby formou změny volebního zákona a vytvořením díry, která ovlivnitelnost voleb umožní (čtěte více zde). Současně s tím si vláda přikoupila důchodce-voliče nadstandardním zvýšením penzí nad běžnou valorizaci (čtěte více zde). Jak ale říká ministryně: „na důchodech šetřit nemůžeme„. Co na tom, že důchodové pojištění je dlouhodobě těžce deficitní, problémům s financováním se blíží zdravotnictví i celý stát.

Jako člověk i občan České republiky jsem těmito do oči bijícími snahami současné vlády poškozovat zájmy lidu České země silně znepokojen.

Udělejte si svůj vlastní názor… Sami!

A jelikož na každého lze najít špínu či chyby ze současnosti i minulosti a vytáhnout je ve správný čas, je nejlepší, aby si každý udělal svůj vlastní názor podle skutečných činů, hodnot, programu, poskytovaných informací a aktuálních rozhovorů Volného bloku. Neřiďte se proto ani doporučením mým a už vůbec ne mediálním obrazem, který mnohdy zkreslují masová média. Udělejte si svůj vlastní názor a to nejlépe sami.

Doporučuji proto všem čtenářům, aby si místo mnohdy předchroupaných názorů médií nejdřív přečetli informace na samotném webu Volného bloku (zde) a sami zhodnotili obsah a pravdivost poskytovaných informací, vyjádření, činů a programu. A pak si je teprve srovnali s nejběžněji rozšířeným světonázorem médií.

Dobře zvažte své rozhodnutí protože tyto volby mohou ovlivnit směřování této země na velmi dlouhou dobu. Lidé si totiž často uvědomí o co přišli, až když je pozdě.

Nyní však máme ještě šanci jednat správně a někdy je třeba učinit odvážné a možná i trochu riskantní rozhodnutí. Odpočet času do konání voleb už totiž běží…

Další zdroje, které byste měli znát:

1) Pandemie nebo lež? Prahových hodnot pro vyhlášení pandemie v ČR nikdy nebylo dosaženo.
https://www.tvnatura.cz/archiv/video/3978-pandemie-nebo-lez

2) Otevřený dopis významných a známých českých lékařů vládě a parlamentu. Průvodní video bylo na internetu široce cenzurováno.
https://www.petice.com/oteveny_dopis_leka_vlad_parlamentu_a_mediim_ohledn_tzv_koronavirove_kriz
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Smazali-nas-rekl-doktor-Hnizdil-Slo-to-do-Snemovny-Smazane-prikladame-659895

3) Otevřený dopis belgických lékařů a odborníků s peticí
https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=37880

4) Jak na ministerstvem zdravotnictví vydávaná opatření reagují české soudy? Ruší jedno opatření a druhým pro nedoložitelnost. Více v rozhovoru Českého rozhlasu.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/podcast-vinohradska-12-andrea-prochazkova-soud-respiratory_2107300600_cen

5) Jak beztrestně zabít statisíce lidí a ještě na tom vydělat?
https://nikolabornova.blog.idnes.cz/blog/blog.aspx?c=772161

6) 18 Důvodů proč si nenechám dát vakcínu proti kovidu
https://volnyblok.cz/18-duvodu-proc-si-nenecham-dat-vakcinu-proti-covidu/

7) Proslov poslance Lubomíra Volného před PSP ČR v otázce vytváření občanů druhé kategorie ze dne 5. 12. 2020
https://www.youtube.com/watch?v=JvwaBLi24Yw&ab_channel=RaptorTV2

—– konec článku ——

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: