Jak jsem (ne)prodělal kovid aneb proč se nenechám napíchnout

Sušenky, cookies, hrůza, děs, strach, obličej, smajlík
Strašidelné sušenky. Zdroj: Pexels

Jak jsem prodělal Kovid, jaké to bylo a jak se uzdravit? Lékaři nepodávají ani léky ani informace. Proč se nenechám napíchnout nebezpečnou genovou vakcínou, co je mRNA genová terapie a co způsobuje grafen obsažený ve vakcínách? Výzva německé europoslankyně proti kovidové totalitě. Demonstrace proti povinnému očkování v Praze.

Slavná televizní hvězda posledních dvou let Kovid se v minulých týdnech zastavil také u nás doma.

Začalo to bolením hlavy, ucpaným nosem, pokašláváním a zvýšenou teplotou. V pátek (26. 11. 21) jsem i přes to ještě víceméně normálně pracoval, byť z homeofficu, aby moji kolegové a zejména kolegyně neprožívali zbytečnou paniku.

Přes víkend se mi to trochu rozleželo a z čista jasna jsem nosem nic necítil. Ač tedy k doktorům zpravidla nechodím, tak jsem cítil potřebu prodlouženého volna v podobě neschopenky a udělal jsem proto výjimku a zamířil v pondělí ke své obvodní doktorce.

Návštěva praktické lékařky

Bylo až s podivem, že mě má obvodní lékařka vůbec pozvala do ordinace a to bezprodleně. Čest její statečnosti.

Při vyšetření si nasadila stylový plastový štít, to asi abych se cítil bezpečněji, že mi nepřidá nějaký ten bacil navíc. Z ustaraných obličejů bylo vidět, že se v ordinaci se sestrou docela otáčejí. Zkušeným okem doktorka zhodnotila kovid a poslala mě na PCR test.

Velmi jsem se bránil šťourání v mozku i nose pomocí tenkých tyčinek s nebezpečným obsahem na vrchu a tak zvolil variantu ze slin. Ty prý nejsou příliš přesné a generují falešné pozitivity. S odstupem šesti dnů od začátku příznaků se však ukázal pravý opak a zřejmě tedy došlo k falešné negativitě.

Škoda, mohl jsem se také alespoň na chvíli přidat do klubu výjimečných občanů první kategorie, kteří hrdě vlastní svůj certifikát s QR kódem a pocítit ten opojný pocit povýšenosti nad běžnými smrtelníky bez QR kódu. No co zpět k prodělané „nemoci“…

Domů s paralenem

Je pozoruhodné, že mediální hvězda kovid, která podle všech televizí údajně kosí jednoho člověka za druhým se tak nějak ničím neléčí.

Doktorka mě poslala domů s paralenem a jakýmsi práškem na vykašlávání. Do šesti dnů od propuknutí příznaků podezřelé nemoci (do výsledku testu) a ani dále jsem z oficiálních míst neobdržel žádnou specifickou léčebnou radu ani lék.

Je to snad záměr dostat co nejvíc lidí do nemocnic nebo se právě tímto ukazuje, že o zas tak nebezpečnou nemoc nejde, když ji lékaři ani nemají zapotřebí jakkoli léčit?


Občanská výzva zachraňme Vánoce. Jak se léčit z Kovidu. Zdroj: Otevřeme Česko

Běžně dostupné informace

Je pozoruhodné, že už nyní dlouhodobě víme, že naprosté většině lidí stačí k zotavení vysoké dávky obyčejného vitamínu C a D, které udělají s lidskou imunitou zázraky. Podobné zázraky umí také organicky vstřebatelný zinek (zde) a vitamíny skupiny B.

Mnohým lidem při prodělání kovidu určitě není dobře. Proto již dlouho víme, že běžné, levné a generické léky jako jsou Ivermektin nebo Isoprinosin mají za minimální náklady vcelku solidní a rychlou schopnost navrátit drtivou většinu lidí, kteří ochoření více prožívají, z nemocnic domů. Nebo ještě lépe zabránit tomu, aby se do nemocnice lidé vůbec dostali, pokud se jim léky podají včas, nejlépe hned při prvních příznacích. Tedy určitě dříve, než nikdy jako v mém případě.

Další podrobné informace o léčbě kovidu je možné nalézt v Košickém protokolu (zde) zpracovaném slovenskými lékaři.

Jak jsem se vyléčil z kovidu

Vybavil jsem se pro případ nouze zásobou Isoprinosinu a čekal jsem, zda bude případně nutné jeho použití.

K tomu nakonec nedošlo. Od začátku jsem poctivě mačkal citrony ve skutečně vysokých dávkách, popíjel zázvorový čaj a cpal do sebe jablka. Průběžně jsem se také zásoboval vitamíny skupiny B z lékárny, tedy v mém případě B12 (zde) a B9 (zde), a než mi došel tak také organicky vázaným zinkem (zde).

Průběžně jsem se přitom potil a ležel v posteli. Paradoxně mi zvýšená teplota připadala velmi příjemná a jaksi správná. Po celou dobu jsem cítil, že se tělo s nežádoucím stavem vypořádává právě zvýšenou teplotou a jejími výkyvy.

I přes určitou myšlenkovou prázdnotu, nepravidelný a často i agresivnější kašel a několik dní solidně ucpaný nos, se mi podařilo se po cca 10 dnech od začátku příznaků vcelku stabilizovat a zbavit se většiny nepříjemných příznaků. Náročnější období z toho trvalo asi 3-4 dny. Myslím, že ta neschopenka na dva týdny je přiměřený čas na zotavenou.

Celkově bych to zhodnotil tak, že to bylo sice nepříjemné, ale žádné velké drama. Na umření to nevypadalo. Spíš jsem se chvílemi vypořádával s vlastním strachem, který jsem v důsledku neustálé mediální masáže také pobral. Přece jen je to ta mediální nemoc, na kterou podle televize a mediálních šašků nikdo nestačí. Očividněkromě lidské imunity…

Jsem proto rád, že mě moje doktorka považovala za natolik zdravého člověka s bezchybným imunitním systémem a že nepovažovala za nutné mě ani ničím speciálním léčit.


Choroba pomíjí, otázky zůstávají

Takže obyčejná lidská imunita opět zabodovala. Kdo se nepředvedl je české zdravotnictví. Pro paralen na snížení teploty a odkašlávadlo jaksi nepotřebuji doktora, to je běžné při jakékoli viróze. Pro to, abych si došel na test, který stejně nic neukazuje také nepotřebuji doktora. Jediné plus zůstala neschopenka bez velkých problémů a bez řečí na 14 dní zdravotního klidu doma.

A je na místě otázka, proč po diagnóze lékařem říkající Kovid takzvaný pacient neobdrží ani běžně dostupné základní léky na tuto nemoc a prostě ho jen pošlou domů?

I když bych byl natolik výjimečný a měl na první pohled natolik silnou imunitu, tak předpokládám, že méně silný člověk by měl léky obdržet okamžitě. Nebo alespoň informace o tom ať se zásobuje základními vitamíny a zinkem, že budou v pořádku, aby to lidi trochu uklidnilo a nebláznili po vzoru zmatených televizních zkázopravců prodávajících nebezpečné vakcíny.

Nebo je to snad záměr, aby lidé zůstali vystrašení, nebyli léčeni a končili v nemocnicích, ze kterých jsou pak hezká data na další strašení obyvatel v televizi?

Informace ztracené na ministerstvu dezinformací

Možná ale celá léčba i informace váznou na českém takzvaně zdravotním systému. Od začátku vládních totalitních her na omezení základních lidských práv a manipulaci veřejnosti tyto běžně dostupné informace do celého systému asi zatím záměrně nepronikly.

Lze tedy usuzovat, že se tyto informace zdržely na Ministerstvu propagandy, dezinformací a prodeje nebezpečných toxických vakcín dříve známého jako Ministerstvo zdravotnictví, které nyní šíří populární masmediální propagandu o strašně, strašně a ještě jednou strašně smrtelné nemoci, která se šíří mezi takzvaným běžným obyvatelstvem, které jim to pořád baští. Možná proto, že postupují podle základního pravidla propagandy: „Dostatečně často opakovaná lež, se stává pravdou“.

Jak známo nebezpečné experimentální vakcíny, tedy pardon přesněji řečeno nebezpečné genetické terapie s nulovým přínosem a tunou nežádoucích účinků, se totiž samy neprodají. A ta nová totalita se sama také neudělá…

Proč se za žádnou cenu nenechám napíchnout nebezpečnou experimentální technologií?

Důvody pro takzvanou vakcinaci, tedy genetickou terapii nejsou žádné. Už víme, že lidé napíchnutí touto srajdou se mohou virem nakazit, mohou vir šířit a padla také poslední obrana, že chrání před takzvanými těžkými průběhy (psal jsem dříve zde).

V nemocnicích končí v podstatě stejné množství osob s touto srajdou v těle jako bez ní, takže ke genetické terapii není důvod pro nikoho. Tento trend se však dost pravděpodobně v čase otočí v neprospěch očkovaných jedinců až se skutečné negativní účinky těchto rychlokvašných látek vpravovaných do těla projeví v plném světle s delším časovým odstupem.

Důvodů, které mluví proti takzvané genetické vakcinaci je mnoho:

1) Vakcína proti kovidu není vakcínou. Látka mRNA je z principu genetická terapie, jejíž úkolem je pozměnit RNA v lidských buňkách. Na několika měsíční studii bohužel nikdo nezjistí, co tato věc udělá s lidským tělem v dlouhém horizontu například 3, 5 nebo 10 let.

Nikdo mě také nepřesvědčí o tom, že je tato technologie bezpečná. Buňky poškozené látkami mRNA se mohou v těle dál nekontrolovatelně množit a v případě přijetí cizorodé mRNA do jádra buňky může látka poškozovat přímo lidskou DNA, která zajišťuje samoopravnou, regenerační schopnost těla a buněk. Samozřejmostí je vysoká toxicita onoho slavného spike proteinu, který způsobuje značné množství negativních účinků včetně zánětů v mozku, srdečním svalu, játrech, sterility žen i mužů, autoimunitních onemocnění a dalších vysoce nebezpečných nežádoucích účinků.

Nemluvě o bioetickém hazardu, kdy nějaký člověk (nebo ziskuchtivá firma) zasahuje do Vaší lidské genetické výbavy, což je samo o sobě naprosto nepřípustná arogance výrobců, distributorů, propagátorů a aplikátorů těchto látek. To by na sobě mohl dopustit jenom blázen. Více informací ve videích níže.

Navazující a také velmi důležitá část stejné konference k videu výše, kde Doktor Thomas Binder popsal medicínské souvislosti se zdravím a jak média a politici zblbli lidi k víře, že tato nyní již běžná respirační nemoc je strááášně smrtelná je ke shlédnutí níže:

2) Oxid nebo hydroxid grafenu v nebezpečných mRNA lahvičkách. Grafen je sám o sobě toxický materiál pro lidské tělo. V průvodním letáku k těmto látkám se grafen skrývá pod pojmem „nano lipidové částice“ a je údajně nosnou látkou pro ony pochybné mRNA molekuly.

Grafen v těchto lahvičkách pak vytváří svými chemickými vlastnostmi velice podivné struktury, které na první pohled připomínají žiletky. Z toho vznikají velké problémy s poškozením červených krvinek, žilního systému a orgánů. Tyto žiletky tak očkované jedince jaksi rozřezávají zevnitř.

Je podivnou náhodou, že již nyní začali ve velkém umírat vrcholoví sportovci a to zejména při výkonech (čtěte zde). Ač se v článku uvádí jako důvod spike protejny v důsledku mRNA, tak tyto smrti při sportu mohou být spíš v důsledku zvýšené rychlosti oběhu grafenových žiletek v tělech sportovců, kteří se při zátěži doslova rozřezali zevnitř. Případně kombinace obojího. Více ve videu níže.

3) Podivná ožívající vajíčka uvnitř lahviček s roztokem mRNA

Zároveň si ve videu výše povšimněte podivného vajíčka, které vlivem magnetizace praskne, začne z něj vytékat jakási tekutina a začne růst. Tyto záběry se shodují s dalšími poznatky nezávislých badatelů, podle kterých se jedná o umělého (tedy záměrně lidmi stvořeného a do vakcín umístěného) parazita, který po dorostení reaguje právě na elektrické, případně elektromagnetické pole. Viz video níže a další zdroje.

Stále další proč…

Ve světle těchto informací se objevují ještě další závažné otázky jako proč o těchto faktech mlčí a cenzurují je jak oficiální státní místa, tak prakticky celá mediální scéna?

Vždyť by bylo velice snadné takové informace rozptýlit jednoduchým rozborem, pokud by byly nepravdivé. Ale z oficiálních míst se pouze nesou útoky a obvinění z dezinformací a podobných prázdných bezobsažných frází, které tuto problematiku nijak neřeší, pouze popírají jakékoli nežádoucí účinky.

Do toho se objevují ty podivné informace o střetu zájmů vládních poradců (psal jsem zde), kteří radí tvrdé lockdowny, povinná očkování a přitom si tím na vakcinacích a testováních potvrzují vlastní nebývalý vejvar při rejžování ze státní kasy horem a dolem.

Takové povinné vakcíny, testy, roušky a další nesmysly jsou nade všechno skvělý kšeft. Takový se jen tak na zemi ležet nenajde. A všichni ti, kteří se na tomto bezútěšném stavu přiživují vědí, že to dlouho trvat nebude, takže proč z lidí nevydojit, co pustí.

Tři rady závěrem:

  1. Pokud jste se již nechali napíchnout, nenechávejte se napíchnout znovu. Je to taková hra, jak se zbavit nebezpečného odpadu v podobě genetických experimentálních vakcín, které je potřeba do někoho vypíchat (čtěte zde). Svému zdraví nepomůžete, jen uškodíte a pošlete další peníze našeho státu hrstce příživníků a zvýšíte zadlužení našeho státu (psal jsem zde). Rozhodnutí je samozřejmě na Vás, s dostupnými informacemi by však takovou proceduru mohl absolvovat snad jen blázen. A dopustit toto zvěrstvo na dětech je naprostso nepřípustné.
  2. Přestaňte čučet na tu prolhanou televizi a zprávy na seznamu a v hlavních médiích. Tyto zdroje se zaprodaly šíření strachu, rozdělování společnosti a prodeji nebezpečných genetických terapií. Je proto rozhodně lepší vyrazit ven a třeba si trochu vyčistit si mozek v přírodě.
  3. Začněte se ozývat, ptát se proč tyto nesrovnalosti nikdo z oficiálních míst nedokáže objasnit a přemýšlejte za sebe. Jednejte proti tomuto apartheidu a totalitnímu přebírání moci ve státě bandou příživníků.

Další zdroje:

1) Protizákonnost povinného očkování kovidem a právní situace ohledně navrhovaných vyhlášek
https://advokatnidenik.cz/2021/12/07/k-diskusi-k-navrhu-novely-ockovaci-vyhlasky-v-souvislosti-s-ockovanim-proti-covid-19/

2) Z českého prostředí: Mudr. Monika Waksmundká o tom, jak vypadá krev očkovaných jedinců
https://otevrisvoumysl.cz/rozbor-krve-ockovanych-mudr-monika-waksmundska-radek-pech-host-vysilani-ck-114-3-11-2021/

3) Příběhy lidí po očkování z Čech a Slovenska: Co zažili po očkování kovidem
https://otevrisvoumysl.cz/pribehy-lidi-z-cr-a-slovenska-o-poskozeni-z-covid-ockovani/

4) V českém prostředí: „Lidé se musejí chtít podvolit“, říká pro Lidovky poslanec ODS Martin Kupka
https://otevremecesko.cz/2021/12/09/kupka-lide-se-museji-chtit-podvolit/

5) Omicron, varianta mediálního viru jako parodie na Pc hru o démonech, které sklízí lidské duše, nově jako kovidová realita…
https://otevrisvoumysl.cz/omicron-jmeno-videohry-z-roku-1999-o-demonech-co-sklizi-lidske-duse/

6) Demonstrace proti povinnému očkování: 12.12.2021 Praha, Václavské náměstí od 14:00.

Pozvánka na demonstraci. Zdroj: Otevřeme Česko

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. Můžete také zkusit těžit kryptoměny na mobilu denní aktivitou a získávat tak bezplatně kryptoměny (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: