Celostátní akce proti drahotě – týden od 27.11. do 3.12. bez supermarketů

stop, celostátní akce, proti drahotě, týden bez supráčů, podpora hotovosti
Stop. Celostátní akce proti drahotě. Odmítáme Fialovu vládu. Týden bez supermarketů. Zdroj: Unsplash.

Celostátní akce proti drahotě v rámci nesouhlasu s cenami a kvalitou potravin. Je to také nesouhlas s Fialovou hrůzovládou. Všichni se můžeme připojit ke zlepšení poměrů v České republice. Týden bez supráčů zvládneme všichni.

Celostátní odborová stávka v pondělí 27.11. (více zde) odstartuje současně Celostátní akci nesouhlasu s cenami a kvalitou potravin a proti závadné Fialové ochuzovací hrůzovládě, která podporuje zahraniční koncerny na úkor vlastních lidí.

tlačítko, nouze, nouzové zastavení, záchranná brzda
Tlačítko nouzové zastavení. Celostátní akce proti drahotě jako cesta ven. Zdroj: Samphotostock

Celostátní akce se bude konat od 27.11. do 3.12. a jejím záměrem je, aby v tomto týdnu chodilo do supermarketů co nejméně lidí. Nakupujte proto v tomto čase pouze u drobných prodejců a v místních marketech. Vyhněte se zejména zahraničním supermarketům.

Určitě to zvládne každý. Je to současně podnět k hledání alternativ k velkým zahraničním nákupním řetězcům a změně nákupního chování. Využití hotovosti při úhradách v malých prodejnách je velmi vítáno.

Výsledek bude stát za to. Podaří-li se nám společně informovat a zapojit významnou část veřejnosti, brzy uvidíme, co to se supermarkety provede. Všem je jasné, že si již dlouho účtují přemrštěné marže a dolují u nás horentní zisky, které pak vyvádějí do zahraničí (psal jsem více zde).

Stačí nám jediný předvánoční týden k tomu, aby se ledy začaly hýbat.

Ukažme jim, že nejsme jen hloupé ovce a buďme jednotní.

Už totiž víme, že: „Úspěchu dosáhne ten, kdo v úspěch věří“ (Motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: