Česká kasička pro Ukrajince aneb příživníci se nezapřou

Kasička, česká republika. Ukrajina, Ukrajinci.
Odšpuntovaná česká kasička pro Ukrajince. Zdroj: Pexels

Stala se z nás Česká kasička pro Ukrajince. Ukrajinská dávková turistika. Regiojet vozí Ukrajince pro dávky. Udržujeme nad vodou nejzkorumpovanější stát v Evropě. Chci konec plateb Ukrajinským příživníkům.

Ano, na nás všech se přiživuje banda parchantů z Ukrajiny. Už dlouho zpátky jsem psal, že máme jako země hlavu strčenou hluboko v Ukrajinských zadcích, že se máme přestat vměšovat do problémů jiných, přestat financovat zkorumpovanou Ukrajinu a válku a zachránit nejdřív sebe (více zde). To bohužel stále trvá a na 100 % platí.

Místo toho, abychom Ukrajince, západní progresivisty a globální fašisty, kteří to všechno řídí, nutili do mírových jednání zastavením jejich financování, děláme přesný opak a stále posíláme munici za naše peníze a udržujeme válku.

Zaručujeme se za nesplatitelné dluhy nejzkorumpovanější země Evropy. Vpustili jsme si do země časovanou bombu v podobě statisíců Ukrajinců bez jakéhokoli prověření a bez standardních imigračních postupů. A důsledky se dostavují. Stala se z nás Česká kasička pro Ukrajince.

Česká kasička pro Ukrajince


Realita je však ještě horší, než jsem si původně myslel. Jak čas postupuje, ukazuje se, jak si z nás banda Ukrajinských příživníků dělá neskrývanou kasičku.

Ano, jak jsem psal minule (zde), podle informací serveru Novinky se u nás nachází zhruba 340 tisíc Ukrajinců. Cizinecká policie i ČSÚ však evidují na našem území pobyt bezmála 650 tisíc Ukrajinců. A dokonce mají tu drzost je započítávat do obyvatel České republiky. Zhruba 120 Ukrajinců pracuje. Ostatní se jen vezou po našich dávkách.

Minulý týden jsem psaal článek o nahrazování nás původních obyvatel České republiky dovozovými Ukrajinci (psal jsem zde), kteří nás nahrzují za naše vlastní peníze, vezou se po našich dávkách pro chudáky válečné Ukrajince.

Je však důležité připomenout, že na zhruba 700 délkových kilometrech území (pro představu to je víc, než od nás do Chorvatska) nemají žádnou válku, takže jde pouze o nelegální imigranty. I tak ta zveřejňovaná čísla stále nějak nezapadají.

Položme si tedy otázku, jak to, že ČSÚ eviduje pobyt bezmála 650 tisíc Ukrajinců, ale žije jich tady podle Novinek pouze 340 tisíc? Kdepak jsou ti ostatní?

Ukrajinská dávková turistika

Ti, kteří ČSÚ nejspíš správně eviduje jako u nás žijící, tu možná opravdu budou. A samozřejmě i ti pobírají dávky v 65 % případů. Ti ostatní, které eviduje ČSÚ si pak podle všeho žijí v levné a bezpečné západní Ukrajině a jako turisté si sem jezdí pro chudáčkovské dávky pro uprchlíky.

A jakmile jednou měsíčně zkasírují naše dávky, využijí spousty výhod, které jim tu v podstatě zdarma poskytujeme, udělají si k nám pěkný výlet a pak zase zamíří zpátky domů do levné a bezpečné západní Ukrajiny. Hurá, super kšeft pro ukrajinské příživníky je na světě.

Ano, má to svůj důvod proč RegioJet přesouvá svojí vlakovou kapacitu z Chorvatska na dovoz a odvoz Ukrajinců (zde). Inu každý měsíc si k nám musí 300 tisíc Ukrajinců dojet vyzvednout dávky. A to už je pořádný kšeft i pro dopravce.


Vlhký sen liberálních retardů a voličů pětidemolice o rozvratu naší země

A my jako debilové opět platíme. A celý svět se nám směje. A nejvíc Ukrajinci samotní. Naplňuje se tím vlhký sen liberálních retardů o bezpodmínečné a pomoci Ukrajině a řízeném rozvratu naší země.

A ano, i globální fašisti (zde) se nám smějí, jak snadno jsme ze sebe nechali udělat debily a zlikvidovali si jak vlastní státní rozpočet, tak bezpečnost naší do nedávna jednotné národní země.

Skvěle dosazené politické loutky a zástupci Aspen Instititu v čele s prezidentem Pávkem, Fialovým retardem, cenzuristou dozimetrem Rakušákem, slepicí Pekarovou a celou jejich bandou ubožáků u vlády v praxi ukázali, co za krátkou dobu dokážou.

Během několika let rozvrátili celou zemi k radosti svých páníčků. Už se také nechali poplácat po zádech za svkělé úspěchy a to jak poslušný psík prezident Pávek (psal jsem zde), tak si nedávno dojel zavrtět ocáskem do Washingtonu i hodný psík Fiala (více zde).

Velké gratulace všem jejich voličům. Duch liberálních retardů se v naší zemi skutečně nezapře. Všem všechno, nám nic.

Co dělat a jak to změnit?

Je hlavně čas vyměnit vládu závislých fialových liberálních retardů. Už při posledních volbách jsme měli šanci na změnu a vzniklo z toho tohle co nyní máme. Zkusme proto za rok až budou další volby vybrat někoho, kdo bude skutečně hájit zájmy českých občanů a naší země.

V úvahu připadají jak okamurova SPD, tak třeba Aliance Národních sil nebo Rajchlova Strana PRO. Natrénovat si to můžeme na Evropských parlamentních volbách, kam kandidují všechna tato uskupení.

Dále je čas preventivně zastavit dávky všem Ukrajincům a hlavně je nevpustit do systému českých sociálních dávek, jak plánují psychopatiční liberální retardi od fialových imbecilů (psal jsem zde).

Zastavit dodávky zbraní a záruky za nesplatitelné dluhy nejzkorumpovanějšího a totálně zkrachovalého nacistického režimu Ukrajiny, který pouze vybíjí svoje obyvatelstvo.

Zastavit zadlužování naší země a lezení do zadků komukoli, kdo jde zrovna kolem.

Odstřihnout politické neziskovky, uprchlické a jiné neziskovky, které se na tomto všem mohutně přiživují.

A uvidíme, jak se začnou věci měnit k lepšímu.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: