Český národe: Je čas zatáhnout za záchrannou brzdu

tlačítko, nouze, nouzové zastavení, záchranná brzda
Tlačítko nouzové zastavení. Cesta jak zatáhnout za záchrannou brzdu. Zdroj: Samphotostock

Přichází čas zatáhnout za záchrannou brzdu. Přestat financovat problémy druhých a vymývat si mozek propagandou. Je čas odmítnout greendeal, vystoupit z Evropské unie a zastavit zadlužování. Nemusíme zachránit svět, stačí, když zachráníme sami sebe.

Není třeba zachraňovat svět, úplně postačí, když dokážeme zachránit sami sebe a svou vlastní zemi. Je proto potřeba udělat několik kroků, kterými se vyvážeme z problémů druhých a připravovaných a plánovaných katastrof, ke kterým se velmi rychle řítíme. Nejenže přijdou tak jako tak, ale nemusíme se snažit jít jim naproti.

Toto se musí změnit. Je čas zatáhnout za záchrannou brzdu naší země. Ta se skládá z:

1) Zastavit jakoukoli nehumanitární podporu bojům na Ukrajině.

2) Přestat si nechat vymývat mozek masmediální propagandou

3) Odmítnou greendeal jako celek

4) Vystoupit ze špatného projektu Evropské unie

5) Zastavit zadlužování

Zatáhnout za záchrannou brzdu musíme tak jako tak. Můžeme ale také pořádně narazit, pokud nezastavíme včas. Už totiž víme, že: „Kdo chce, toho život vede. Kdo nechce, toho vleče“ (Motivační citát v obraze k dostání zde). Nenechme se vláčet a zastavme to špatné včas, dokud můžeme.

Zastavme vměšování do problémů jiných

Je potřeba přestat se vměšovat do problémů, které nejsou naše. Je na čase přestat financovat Ukrajinu v jakékoli podobě vyjma humanitární pomoci. Současně je potřeba přestat lézt do Ukrajinských zadků. To asi fakt nemáme zapotřebí.

Ukrajinský státní aparát vždycky kradl a tuneloval státní peníze. Teď navíc rozkrádá i ty naše, které jim tam horem dolem posíláme.

Naše země nadále prochází fanatickou fází adorace všeho ukrajinského. Naprosto bez schopnosti jakékoli sebereflexe vlastních činů. A to je skutečně nebezpečná cesta do budoucnosti. Asi tak stejně nebezpečná jako je fanatický strach z Ruska.

Fanastismus, který se šíří naší zemí, má za cíl zlikvidovat jakoukoli naši národní hodnotu ve prospěch agendy jiných zemí a pochybných organizací.

A ne toto není ruská propaganda ani milovnictví Ruska. Je to problém dvou zemí, ze kterých ani jedna není naše. Jen jsme se jaksi nechali až trochu moc zfanatizovat něčím, co s námi nesouvisí. A je přitom jedno jestli zrovna fandíte tomu či onomu.

A ano, stále můžeme toto nesmyslné šílenství zastavit a podporovat vzájemný dialog. To je také to hlavní, co bychom v této otázce dělat měli. Je až pozoruhodné, že původně zlým úmyslem vyřčená nálepka „chcimmír“ je vlastně výstižná. Je to možná překvapivé, ale chcimír je výstižné a doporučuji vzít si toto motto k srdci co největšímu množství lidí v naší zemi.

A stejně jako při podvodu s názvem kovid, se i tentokrát s odstupem času ukáže, že jsme ze sebe opět udělali pěkné blbce. Asi jako v poslední době ve všem.

Tato válka je hlavně zástupný problém a v podstatě se jedná o udržovací válku ve smyslu Orwellova románu 1984. Není důležité kdo s kým zrovna válčí. Důležité je udržovat veřejnost ve stavu strachu. Strany se dají průběžně měnit (Psal jsem zde).


Přestat hltat masmediální propagandu

Celé toto divadlo s udržováním veřejnosti ve stavu hypnózy zuřivě podporují masová média.

media, mainstream, televize, rádio, umělá mediální realita, realita, iluze,
Mainstream media – televize a umělá mediální realita. Zdroj: Pexels

Mainstreamová média včetně české televize otevřeně lžou, šíří také protinárodní propagandu a fanatické snahy o ničení našeho národa a národního státu. Jak se dělá umělá mediální realita jsem psal již dříve (zde).

Všechna mainstremová média bez výjimky lhala lidem během vylhané plandémie nazvané kovid, na což doplatilo velké množství lidí. Množství, které navíc stále roste v důsledku nebezpečných vedlejších účinků experimentálních látek mRNA, jejichž důsledky se projevují až s dlouhým časovým odstupem.

Jednostranně s cílem šířit korporátně-vládní propagandu informují (rozuměj lžou) i nyní během problematické situace na Ukrajině. V podstatě je to výplach mozků a převýchova na jedinou správnou pravdu.

Všechna tato média místo snahy o objektivní informování veřejnosti a zklidňování napětí ve společnosti dělají přesný opak. A mají na to jasnou agendu, které tím prospívají. Ať už si toho jednotliví účastníci procesu jsou vědomí či nikoliv.

Ostatně, když lhali během vytváření strachu z kovidu a prošlo jim to, proč by nelhali teď? Zodpovědnost se přece vyvozuje podle toho jak řekne strana a vláda.

Odmítnout GreenDeal jako celek

Pro narovnání situace je také potřeba odmítnout greendeal jako celek. Je to smutné, ale všechno, co jsem asi před dvěma lety popisoval v článku o cílech greendealu jako součsáti Agendy 2030 (psal jsem zde) se postupně naplňuje. Tedy opět ohromná konspirace. Jen do té doby, než ji dohnala reality show, ve které žijeme.

Ano, aktuálně dochází k pozvolnému uklidňování na trhu s energiemi. Je to však dočasný stav. A tento problém se v dohledné době opět vrátí. Jako vždy, pokud nevyřešíme příčinu, problém zůstává se z akutní fáze přesune do letargické a jen postupem času opět vyhnije ještě silnější.

Proteď se trh předzásobí slavnými emisními povolenkami. Tedy teď se dá úleva, aby se problém zametl pod koberec a veřejnost se uklidnila. V brzké době se však problém vynoří znovu jen v mnohem akutnější podobě.

Nově totiž budete platit emisní povolenky na paliva pro běžný provoz automobilů a zákaz spalování dřeva a jakýchkoli dalších paliv v domácích kotlích je za rohem. A brzy budete mít povolenku v podstatě na všechno. O uhlíkovém kreditu a sociálním kreditu jsem (psal dříve zde).

Pochopitelně toto není agenda pro zlepšení klimatu. Je to agenda zotročování, vydírání a likvidace průmyslu i bohatství Evropy. Nikdo jiný se totiž k podobné ekonomické sebevraždě nepřihlásil kromě fanatistánu Evropa a vlezdoprdelkovské ČR.

Takže s tím je potřeba udělat konec. Vystoupit ze systému obchodování s emisními povolenkami, vystoupit z německé energetické burzy a prodávat si energii pěkně doma. O nějakých uhlíkových kreditech pro občana a benzín ať si nechají zdát svůj sen jiní.


Odstřihnout se EU a přestat ji financovat

Je třeba se odstřihnout od Evropské unie a přestat financovat tuto pomatenou organizaci i podobné zločinecké organizace a cizácké entity, které si přisvojují pravomoci rozhodovat o nás bez nás.

Vhodné místo, kde začít odstřihovat globalistické struktury je Evropská Unie. Nigel Farage, britský vyslanec, který měl poslední slovo při odchodu britské delegace z Evropské unie shrnul důvody pro odchod své země naprosto výstižně.

Vstupem do Evropské unie jsme se přihlásili ke společnému trhu, ne k politické unii, ne k vlajkám, hymnám ani prezidentům. A teď dokonce chcete svoji vlastní armádu…“ Upozornil přitom, že instituce EU dávají určitým lidem pravomoci bez jakékoli odpovědnosti.

Jeho krátký proslov si můžete poslechnout v anglickém originále (zde).

Evropská unie nám již nyní nic nepřináší, ale pouze bere. A jelikož této pomatené instituci nejsme nic dlužní, je potřeba zatáhnout za záchrannou brzdu a odejít, dokud je čas.

Připravujme se proto na vypsání referenda (psal jsem zde), kterým můžeme oficiálně zahájit své vystoupení ze špatného projektu Evropské unie.

Skutečně nemáme zapotřebí lézt do zadku bruselské autokracii a být hodnými vazaly evropských a jiných globalistických páníčků. Vraťme své rozhodování do vlastních rukou dokud je čas a postavme se zpět na vlastní nohy (psal jsem více zde).

Globalistická agenda zotročování

Důvod proč všechny mezinárodní instituce selhávají je v tom, že jejich účelem není pomáhat, ale poškozovat a podrývat autonomii suverénních států, společenství a jednotlivců.

Krásné shrnutí pro Vás připravil Havel

Globální lichváři se zejména prostřednictvím dluhů snaží dostat lidi, státy i suverénní společenství do poslušnosti, podřízenosti a otroctví. Je to jejich mocný nástroj. Stačí se podívat, kolik států je již nyní na pokraji bankrotu (psal jsem zde).

Důležité není to, co ukazují prolhaná masmédia, ale to co se skutečně děje. Tu větev pod zadkem si řežeme sami a už dlouho držet nebude.

Čeká nás další řízená ekonomická krize (psal jsem zde). Je to součást programu. Takže je vhodné si toho být vědomi a postupně se připravovat. Zatím je ještě čas.

Zadlužování jako základ manipulace

Výše popsané problémy provází jeden společný prvek a tím je zadlužování. Zadlužení je ostatně také cílem všech těchto agend, které česká vláda masivně podporuje. A má k tomu důvod. Slouží totiž agendě cizích entit.

Jejich cílem je zadlužení a dluhová past. Každý stát, který se globalistickým pseudo elitám podaří strhnout do područí dluhů je automaticky ovládán a manipulován. Copak by si mohl dlužník v bankrotu určovat podmínky pro vlastní život jako svobodný národ, který nikomu nic nedluží?

Samozřejmě, že ne. Dluh je nedílným nástrojem globalistické lichvářské agendy pro zavádění všech těch great resetů, agend 2030 a jiných názvů pro to samé.

Proto je další součástí nouzové brzdy zastavení zadlužování a snížení zadlužení. S fialovou hrůzovládou se toho však zřejmě nedočkáme. Jejím úkolem je přesný opak. A že jí to jde pěkně od ruky můžeme vidět. Zadlužení naší země utěšeně roste. Jediné navržené řešení je pak zvyšovat daně a dál ochuzovat občany ČR.

Jasný záměr z těchto činů oproti původním líbezným slovům vyčte snad každý. Realitě se nelze vyhnout. Dožene vás ať chcete nebo ne.

Záchranný plán

No když už víme na čem jsme, je vhodné začít jednat a připravovat se na to, kam míříme. A každý se může podílet na zvýšení vlastní stability a tím pádem i celé společnosti.

Základem je mít plán. Alespoň nějaký plán. Ten svůj jsem sepsal zde:

A) Soběstačnost, rezerva a plán k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

B) Voda a potraviny: plán, zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

C) Energie: plán zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

D) Peníze: dům, pole, zlato a hotovost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

E) Léčiva a ošetření jako doplněk k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

Možná to není dokonalý plán, ale je to plán.


Vlastní cestou

Je také čas vydat se vlastní cestou. Nepotřebujeme být vazaly Evropské unie ani jakékoli jiné globalistické instituce. Nic dobrého nám to nepřinese. Je možné, že tento stát nebude schopen přežít a reálně se rýsuje možnost bankrotu státního zřízení Česká republika.

Vzhledem k současnému kurzu se může velmi snadno stát, že o tento stát přijdeme a stane se pouze vykořisťovací strukturou nadnárodních zájmů. Nebo spíš jejím dalším pilířem podobně jako u nás v současné době fungují zahraniční banky.

Nyní je proto potřeba změnit směr. Stále věřím, že se nám podaří otočit současné nasměrování našeho státu a společnosti ze sebezničení na něco kloudného, co by nám zajistilo budoucnost (jak změnit systém jsem psal zde). Považuji totiž suverénní národní stát a národní měnu za klíčový prvek k přežití našeho národa (psal jsem zde).

Ať tak či tak je však třeba budovat alternativní společnost. Naučit se nepotřebovat stát úplně. I když se nám ho doufám podaří zachránit. Samostatnost, soběstačnost a svébytnost každého jednotlivce, který se tomuto stavu přiblíží, nám pak pomůže vybudovat stabilnější a bezpečnější stát. To je dobrá cesta do budoucnosti (psal jsem zde).

Měli bychom se proto snažit vytvářet autonomní společenství, která dokáží přežít i bez podpory současného státu. Tedy postavit se na vlastní nohy. Budovat tak alternativní společnost, která nebude závislá. Výše popsaný plán lze použít jako vodítko pro určení oblastí, ve kterých je nezávislost nejvýše potřeba. Už totiž víme, že „kde vůle neschází, cesta se nachází“ (Motivační obraz s tímto citátem zde).

Řízený systémový kolaps (psal jsem zde) se čím dál rychleji blíží a tlak na nás všechny v dohledné době vzroste. Připravujme se a přejme si štěstí. Až přijde čas zatáhnout za záchrannou brzdu, buďme připraveni. Bude to s námi sice pořádně házet, ale věřím, že to zvládneme.

Jinou cestu stejně nemáme.