Kovidový fašismus: Nově dystopická realita podle knihy George Orwella 1984

1984, George Orwell, román, kamera, sledování
1984 is now/je nyní. Zdroj: Pexels.com

Dystopická kovidová totalita podle knihy George Orwell 1984. Lidé se přestávají bát. Ministerstvo Válek povolává armádu. Jsme v tom všichni – očkovaní i ostatní. Přichází novela krizového zákona se zpřísněním trestů. Braňme se.

Mnozí už jste si už možná také všimli, že v oblasti veřejného zdraví překrývá jedna lež druhou a cílem celého teátru rozhodně není ani zdraví ani opětovné nastolení zdravé společenské situace a právě o to je cílem celé hry. Udržovat zmatek a strach.

Současná situace se začíná nepříjemně podobat dystopické vizi totalitní společnosti, kterou George Orwell ztvárnil ve svém románu 1984 (zde).

Ministerstvo Válek

Už také víme, že Ministerstvo dezinformací, propagandy a prodeje nebezpečných toxických vakcín, dříve známé jako Ministerstvo zdravotnictví (psal jsem zde), by se nyní mohlo opět přejmenovat.

Nový název by mohl znít Ministerstvo války. Nebo bychom se mohli držet ještě přesněji dystopické předlohy George Orwella a tak tento orgán označit za Ministerstvo míru podle hesla z knihy 1984 „Válka je mír“, která odkazuje na obracení významů slov s cílem zblbnout obyvatelstvo.

Totalita, která mění minulost

Děj Orwellovy knihy se odehrává v totalitní společnosti, která je udržována ve strachu právě neustálou válkou, jejímž cílem není výhra kterékoli strany, ale právě udržování lidí ve strachu z války.

Román „popisuje svět, v němž vládne absolutní totalita, kterou živí permanentní, „udržovací“ válka mezi třemi kontinentálními mocnostmi. Společnosti vládne Strana a cokoli proti kolektivnímu myšlení Strany je krutě trestáno, lidská individualita se stává zločinem,“ jak píše Wikipedie (zde). Stranu přitom řídí nejvyšší pohlavár, známý v románu jako Velký bratr.

Ke strachu z války se přidává kontrola myšlení prováděná prostřednictvím Ministerstva pravdy (tedy ve skutečnosti propagandy, lží a jediné schválené pravdy). Všeobecná pravda se však průběžně mění a spolu s tím strana mění historii a záznamy historie tak, aby odpovídala aktuální situaci v oblasti spojenců a nepřátel i změnám jakékoli oblasti života. Existuje však jen jedna pravda a ač se situace mění, tato jediná pravda byla samozřejmě vždy stejná. Strana nechybuje. A pokud ano, tak už to nikdo neví.

Není-li minulost, není ani paměť ani zkušenost. Není pak poučení ani schopnost udělat cokoli jinak. To je oč tu běží.


Jaká je kovidová realita podle ministra Válek

Ve svém projevu z konce roku 2020 nynější ministr Válek prohlašoval, že pokud bude vakcinace kovidem 19 povinná, osobně se připoutá ke dveřím sněmovny od pasu nahoru nahý a bude bránit povinné vakcinaci občanů látkami, které podle jeho vlastních slov nikdy nemohou být jednoznačně bezpečné.

Oh, jak jen se ta pravda s uchopenou mocí mění. Po svém nástupu ministr Válek volá do zbraně a všechny pod jehlu. O obraně občanů proti povinné vakcinaci už ani slovo. No, je potřeba udržovat nebezpečí a permanentní válku. Nepřítel kovid je s nadsázkou stále všude a číhá na Vás za každým rohem a na každé klice. Prozatím tak můžeme válčit alespoň s kovidem alias banálním respiračním onemocněním. Brzy nás však čeká další rána v podobě plánované ekonomické krize (psal jsem zde).

Překvapivě se do boje za zařazení mediální hvězdy kovid mezi běžné respirační onemocnění nově zařadili také těžké váhy české vědy.

Například ředitel Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd Zdeněk Hostomský. Podle serveru Novinky „tvrdí, že se koronavirus dostává na úroveň jiných respiračních nemocí, např. nachlazení. Opatření proti šíření viru by zrušil“ (více zde).

Dále například podle Jana Pačese z Ústavu molekulární genetiky Akademie věd se z kovidu stane „něco jako chřipka“ (více zde).

Už nějakou dobu víme, že kovid není víc, než běžné respirační onemocnění, při kterém někteří lidé končí v nemocnici protože je doktoři neléčí, přestože známe běžně dostupné, levné léky bez vedlejších účinků. Svou osobní zkušenost s kovidem a postupem českého zdravotnictví jsem shrnul v dřívějším článku (zde).

Ministrovi Válek toto ale nestačí. Na pořádnou válku je potřeba vojáky, proto povolává armádu…

Ministr Válek povolává armádu proti svobodnému myšlení

Lidé už se totiž přestali bát bánálního respiračního onemocnění. Noční můra každé totalitní vlády se té současné nyní děje přímo pod rukama. Informovaní lidé přestávají mít strach.

Lidé už se nebojí nemoci ani zkázopravců z odborné skupiny Meses a jejích propagandistických prohlášení o tom jak tu všichni umřeme a když ne teď tak třeba příště, ale jednou to určitě přijde.

Lidé už se nyní dokonce přestali bát i doktorů a jejich autority (zejména těch, kteří se zaprodali kovidovému fašismu) a vzpírají se. A co policie? Také nezabírá. Ti nepříjemní lidé s vlastním názorem se zorganizovali a zjistili si skutečnosti o samotné nemoci, o svých právech a organizují se v odporu podle práva a zákonů své země. Je potřeba nasadit tvrdou ruku.

Když už nezabírá strach z nemoci ani medicínská či státní autorita, je potřeba nasadit ještě poslední složku, které se lidé prozatím bojí. Armádu. V Portugalsku se totiž jednomu admirálovi podařilo napíchat a otrávit nebezpečnými mRNA látkami skoro celou populaci. Ministr Válek tak jde do akce proti svobodnému myšlení s armádou. Jak poetické.

Povolává proti nám lidem brigádního generála Václava Vlčka a plukovníka Šnajdárka (zde). Takže všichni svobodní lidé, je čas přestat se bát také armády.

Je třeba vědět, že zdaleka ne celá armáda nebo policie jsou na straně kovidového fašismu a mnozí příslušníci se již nyní staví na odpor (více zde).


Kovid pas jako schválení poslušnosti vůči systému

Máš kovid pas? Velký Bratr tě vidí. A jen Velký bratr nyní rozhoduje o tom co smíš a co ne. Do restaurace a dalších míst smíš, jen pokud jsi poslušný a pravidelně splníš nařízení strany.

Do nedávna bylo v naší zemi dobrovolné chodit po světe jako správný vlezdoprdelka pouze s červenou knížkou jediné správné komunistické strany.

Nyní přecházíme na kovidpasy, které vyjadřují úplně to samé, jen s tím, že pro poslušnost už nestačí jen sklopit hlavu, držet hubu a krok, ale je třeba se také nechat otrávit nebezpečnými mRNA látkami, které mění lidský genom.

Jojo, strana si holt lidi potřebuje přizpůsobit k obrazu svému. Už nestačí jen vnutit lidem strach, „správné“ myšlení jediné pravdy a poslušnost, je třeba jim rovnou pozměnit genetickou výbavu, aby se tolik necukali.

Cíl: totální poslušnost a kontrola

Totalitnímu státu stejně jako kovidovému fašismu nejde o Vás nebo Vaše zdraví nebo štěstí nebo cokoliv jiného z čeho byste nějaký způsobem benefitovali Vy. Jde jim o Vaši rezignaci a Vaše naprosté pokoření.

Ano, pokoření lidé, kteří chodí dobrovolně na příkaz strany kdykoli na injektáž nebezpečných mRNA látek, jsou tím správným materiálem, který může udržovat správný kovidový fašismus v chodu.

I s poslušnými si však vláda vytírá zadek

Už jsme možná všichni pochopili, že jakási záhadná nemoc kovid je jen nástroj, pro vyvolání strachu a zavedení totalitního státu, který si chce s lidmi dělat co se mu zlíbí. Zájmem státu a strany je naprostá rezignace a podrobení lidských bytostí.

Už si nejspíš i mnozí naivně očkovaní uvědomují, že si s nimi takzvaná vláda vytírá zadek. Mnozí se nechali očkovat, aby měli výhody nebo se nemuseli testovat a vyhnuli se tak potížím. A byl to super kšeft pro farmaceutické firmy a hrstku dalších příživníků (psal jsem zde).

Od teď je část výhod pro očkované odňata. Testovat se budou všichni tak jako tak. Jste očkovaní nebo ne a chcete do nemocnice navštívit svou rodinu a nemít problémy? Tak šup na PCR test. Jinak si trhněte nohou:

Od čtvrtka 30.12.2021 se upravují návštěvy takto:

k jednomu pacientovi smí přijít na návštěvu v době od 14 do 17 hod. maximálně 2 lidé na maximální dobu 30min. Po celou dobu musí mít návštěva řádně nasazen respirátor a na oddělení musí ošetřujícímu personálu předložit certifikát o platném PCR testu SARS-CoV 2 (tzn. max. 72 hod. starý), a to bez ohledu na očkování či prodělání onemocnění COVID-19“ (více zde).

A co dál, chcete chodit do práce, tak to bude za testování 2x týdně. Další odkrojená svoboda, tentokrát opět všech očkovaných i neočkovaných.

Již zavedené preventivní povinné plošné testování zaměstnanců a jiných pracovníků bude pokračovat a od 17. ledna (2022) bude na určitou dobu zintenzivněno ve frekvenci dvakrát týdně. Testování bude pro zaměstnance povinné“ (více zde). Ano, tedy prozatím na určitou dobu a poté jako obvykle prodloužení na neurčito a pak nastálo. Tuto pohádku už známe.


Klid nikdo mít nebude, protože kšefty se musí hýbat

Inu, pokud jste se chtěli vyhnout problémům a mít klid, tak to bude jen za podmínky, pravidelného testování, přeočkování nebezpečnými mutagenními mRNA látkami, které mění lidský genom a potvrzení platnosti Vašeho certifikátu poslušnosti.

Už nyní víme, že ani druhou, ani třetí dávkou to nekončí. Už nyní takzvaní odborníci a prodejci volají po čtvrté a budou volat po další a po další dávce. Chcete příklad? Co takhle vrchní fašista z Pfizeru, kterému všichni očkovaní dělají jednak pokusné králíky a dojnou krávu zároveň (čtěte více zde). Už nyní vyzívá k dalším várkám, aby také ne, kšefty se musí hýbat.

Kovid je zkrátka promyšlený kšeft s lidskou naivitou a strachem.

Přidejte se k odporu, protože když ne teď tak už možná nikdy

Nově se na nás chystá změna krizového zákona a s ním spojené razantní navýšení sankcí a postihů za nedodržování fašistických opatření. Nenosíte roušku, šup 50 000 korun pokuta. Nezavření provozovny na rozkaz strany a vlády, šup 3 000 000 korun pokuta.

Spolu s hlasováním změně krizového zákona v úterý 11. 1. 2022 svolala na 15 tou hodin (tedy na dobu hlasování) iniciativa Otevřeme Česko (zde) demonstraci na Malostranské náměstí v Praze.

Takže se rozhodně zvedněte ze židlí a vyražme je podpořit. Druhou šanci už mít nemusíme.

Rozšíření základního vzdělání

Pro ty, kterým doposud chybí základní vzdělání v oblasti totalitních zřízení doporučuji přečíst si román George Orwella 1984 (zde). Pro dnešní dobu se v něm skrývají mnohá poučení.

I po velmi dlouhé době pro nás George Orwell má vzkaz:

„Nedopusťte, aby se to stalo. Závisí to na Vás…“ Tento vzkaz můžete najít jako výstřižek z filmové adaptace 1984 v zajímavé dokumentu Monopol o tom, jak funguje a kdo ho nyní ovládá.

https://otevrisvoumysl.cz/monopol-dokument-o-tom-jak-funguje-svet/

Přídavkem něco pozitivnějšího:

Základem je mít plán na horší časy. Ten svůj jsem popsal v následujících bodech:

A) Soběstačnost, rezerva a plán k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

B) Voda a potraviny: plán, zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

C) Energie: plán zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

D) Peníze: dům, pole, zlato a hotovost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

E) Léčiva a ošetření jako doplněk k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

Možná to není dokonalý plán, ale je to plán.

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: