Prezidentské volby: Podpořte zdravě smýšlející kandidáty do 8. listopadu

Volební urna, hlasování, volby
Vhození hlasu do volební urny.

Změnit systém dokáže i angažovaná menšina. Prezidentské volby jsou šancí změnit systém. Kandidáti mohou sdílet názory v masových médiích i zvítězit v klání o nejvyšší státní funkci. Podpořte zdravě smýšlející pro-národní kandidáty do přímé volby prezidenta. Podpisové archy kandidáti předávají 8. listopadu, do té doby máte šanci.

Dne 8. listopadu do 16:00 odevzdávají čekatelé na kandidaturu do přímé prezidentské volby prezidenta republiky v roce 2023 kandidátské listiny na Ministerstvu vnitra. Poté se z čekatelů na kandidaturu, kteří nasbírají dostatečný počet podpisů stávají kandidáti v přímě volbě prezidenta České republiky, jejíž první kolo proběhne 13. – 14. ledna 2023.

Do této doby můžete ještě podpořit správně smýšlející čekatele na post kandidáta do této přímé prezidentské volby. Potřebují minimálně 50 000 podpisů.

kompas, směr, volba, volby, prezident, přímá volba
Kompas ukazující směr do prezidentské volby. Zdroj: Unsplash.

Kandidáti mohou sdílet názory masmédii i vyhrát prezidentské volby

Vzhledem k nadále probíhající cenzuře značné části oponentního názorového spektra české populace ze strany hlavních masových médií včetně českých veřejnoprávních médií, je více než nutné dostat do veřejné diskuze pro-národní kandidáty. Kandidáty na prezidenta totiž do diskuzí hlavních sdělovacích prostředků chtě-nechtě vpustí.

Prezidentští kandidáti tak budou mít šanci promluvit skrze veřejné debaty k širokému celorepublikovému obecenstvu. Budou tak moci k většinové populaci dostat protinázory, které byly poslední roky potlačované, ignorované a cenzurované hlavním mediálním proudem.

A co víc, tito kandidáti budou mít i šanci skutečně vstoupit do klání o úřad prezidenta naší republiky.

Správně smýšlející kandidáti do prezidentské volby

Do přímé volby hlavy našeho státu je proto nutné nominovat právě zdravě a správně smýšlející kandidáty. Takové, kteří nebudou loukami v rukou zahraničních státních útvarů a korporátních lobbystů.

Potřebujeme nominovat takové kandidáty, kteří jsou ochotní stát si za svým názorem i vzdorovat tlaku, kterým jsou svobodné názory potlačovány.

Kolik kandidátů můžete nominovat?

Každý občan České republiky starší 18ti let může podepsat kandidátní listinu neomezeného množství kandidátů. Svým podpisem pod kandidátní listinu tak můžete nominovat třeba tři nebo pět použitelných kandidátů.

Nejlépe takových, kteří jsou ochotní stát za zájmy své země a podnikat kroky, které budou ve skutečném zájmu občanů naší země a nikoli jiných.

Ostatně, pokud budeme mít možnost zvolit z vícero lidí se správnými názory, celkovou diskuzi i možnost informovat veřejnost v prezidentských debatách to jenom posílí.

U mě v úvahu připadají následující kandidáti:

1) prof. RNDr Jaroslav Turánek, CSc., DSc (více zde)

2) Alena Vitásková (více zde)

3) Jakub Olbert (více zde)

Svou podporu jim můžete zaslat podepsáním petičního archu na podporu jejich kandidatury. Ty lze najít na uvedených odkazech jejich webů.

Všichni tři výše uvedené považuji za plnohodnotné kandidáty, které bych rád viděl v debatách přímé volby prezidenta. Velmi rád bych bych tam pak viděl zejména pana profesora Turánka. Mohlo by být zajímavé sledovat, jak by takto otitulovaného člověka volili čeští občané bezmezně věřící autoritám. To by mohlo zabrat.

Stačí malá, ale angažovaná menšina ke změně systému

Přímá volba prezidenta, volby, volba, jednosměrka, pro, národ., změna
Jednosměrka. Pouze jeden směr prezidentské volby. Pro-národní. Zdroj Pexels

A je realitou, že každý jeden hlas dokáže udělat ohromný rozdíl. A o překvapení nemusí být nouze.

Viděli jsme to už ve volbách do senátu. I přes neuvěřitelný tlak z mainstreamových médií i sociálních síti i stávajících politických stran se dostala do senátu pro systém „nevhodná“ paní Hamplová.

K vítězství v Kroměříži jí stačilo mít o několik málo hlasů víc, než médii protěžovaná konkurentka. Ve druhém kole voleb přišlo v daném obvodě k volbám pouhých 19 % oprávněných voličů. K postupu do senátu jí stačilo 9 031 hlasů. Přesně o 233 jednotlivých hlasů víc.

Kombinace toho, že naprostá většina otrávených voličů nedorazila i toho, že malá a aktivní menšina volit šla, dostala do senátu zdravě smýšlejícího kandidáta, který pro nás může mnoho vykonat.

Aktivní menšina v prezidentských volbách

Je zřejmé, že naprostá většina oprávněných voličů k volbám obecně nechodí. I když účast v prezidenstvých volbách bývá vyšší, tak stále minimálně třetina oprávněných voličů, spíš i víc, nepřijde.

A přesně to je šance, které můžeme využít i u volby do úřadu prezidenta. Až to všichni ostatní vzdají, my můžeme zvolit svého kandidáta. Zázraky se dějí a viděli jsme to u paní Hamplové.

Pro změnu stávajícího nevhodného systému a dosazení zdravě smýšlejících jedinců do státních úřadů proto není potřeba žádná většina. Ale pouze aktivní a angažovaná menšina.

A skutečně každý Váš hlas může mít rozhodující roli. I poměr 233 hlasů pro kandidáty hájící naše národní zájmy může znamenat velkou pozitivní změnu pro nás všechny.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: