Blíží se volby do Evropského parlamentu – běžte, volte, máme možná poslední šanci na správnou volbu

SPD, Ivan David, Europarlament, Evropa, volby, eurovolby
Ne migraci, ne euru, ne válce. Volím SPD.

Rozvrat Evropy islámem s cílem likvidace bílého obyvatelstva ještě lze zastavit. Jsou tu volby do Evropského parlamentu a my musíme volit správně. SPD je jediná volba v ČR s potenciálem dostat se do europarlamentu a změnit věci v náš prospěch v dostatečně silné frakci. Letos podle hesla můj hlas nesmí propadnout. Běžte k volbám 7. a 8.6. a nenechte EU nás zničit. Nyní máme šanci říct NE!

Zatímco se tady bílí a schopní lidé s evropskou kulturou vybíjí navzájem mezi Ukrajinci a Rusy a jejichž konflikt tak vehementně podporujeme a udržujeme v běhu, a do kterého se nás snaží zatáhnout napříč celou Evropskou Unií, tak souběžně Evropu velmi rychle infiltruje, rozvrací a likviduje islám.

Ano, největším problémem dneška je Evropskou unií hojně prosazovaná a realizovaná imigrace z nepřizpůsobivých muslimských zemí. Tito muslimové tu nejsou od toho, aby se přizpůsobovali nebo aby nám pomohli ekonomicky růst nebo jakkoli multikulti prospívali národním státům a původním obyvatelům. Tito muslimové jsou tu od toho, aby nás pomohli zničit, převálcovat a rozvrátit.

Nás všechny jako celou bílou Evropu. Evropu národních států a původních obyvatel, kterou jsme my bílí lidé dlouho budovali a bránili před muslimskou invazí z nejrůznějších stran.

Jsou to možná poslední volby do Evropské parlamentu, tak je jednoduchá a jasná odpověď na kombinaci otázek kdo může zastoupit naše zájmy v co nejlepší možné míře a současně se do europarlamentu dostat a být součástí dostatečně silné politické frakce.

Frakce, která má potenciál alespoň zastavit či znemožnit současnou, pro původní obyvatelstvo, zcela likvidační politiku EU. Proto jsou aktuální volby do Evropského parlamentu tak stěžejní. A nyní máme šanci říct NE! zhoubným politikám Evropské Unie a jejich poskoků.

Analýza politické situace EU a volitelnosti stran

Doporučuji všem čtenářům, abyste si přečetli následující analýzu ohledně situace politických stran, frakcí a zkušeností, ve které nás čekají volby do Evropského parlamentu . Přečtěte si víc o volitelnosti jednotlivých stran, které za Českou republiku kandidují.

(Čtěte více zde)

Na rozdíl ode mě autorka nabízí vícero možných alternativ, které mohou mít pozitivní vliv (nebo alespoň nebudou přímo škodit), pokud nesouhlasíte v nejvhodnější možností níže.

SPD – jediná volba s potenciálem za ČR

SPD, Ivan David, Europarlament, Evropa, volby, eurovolby
Ne imigraci, ne euru, ne válce. Volby do evropského parlamentu – SPD jako správná cesta.

Tou odpovědí, koho můžeme do evropské parlamentu zvolit je SPD. Jediná česká volitelná strana, která má současně šanci se do EP nejen dostat, ale i něco kloudného pro nás udělat. Během období posledních let jsem sledoval kroky Ivana Davida a jeho kolegy Hynka Blaška z SPD.

V nejdůležitějších okamžicích byli tito dva v podstatě jedinými českými europoslanci, kteří se nejen verbálně postavili proti nejzrůdnějším zákonům z dílny EU a současně fakticky hlasovali proti nim. I přestože Blaško později z SPD vystoupil. Ivan David však za mě zůstává kroužkem na celé kandidátce SPD.

Takže za mě je ta volba jednoduchá. A v podstatě jediná a možná i poslední, kterou můžeme něco změnit trochu víc v náš prospěch.

SPD je v dostatečně silné frakci, s dostatečně prověřenými lidmi a dostatečně vhodným směřováním. Možná není ideální, ale je to rozhodně alespoň správný směr v náš prospěch se skutečným hlasováním tímto správným směrem.

Běžte k volbám do Evropského parlamentu, volte a nenechte své hlasy propadnout

Nenechte své hlasy propadnout volbou minoritních stran. Tuto chybu jsem už jednou sám udělal u parlamentních voleb (více zde). A přestože volba to byla správná, tak pro minoritní zájem populace o tuto minoritní stranu tento hlas bohapustě propadnul. Poučte se prosím z mé chyby a nenechte své hlasy propadnout v tomto nejdůležitější období novodobé historie Evropy.

Nenechte tak současné politické loutky globálních fašistů z hlavních politických stran zlikvidovat naši kulturu, naši zemi, nás samotné a naši Evropu. Volme tak, abychom co nejvíc prospěli sami sobě.

A hlavně k volby do Evropské parlamentu nepromeškejte. Běžte tam volit, protože česká politika už se nyní nerozhoduje u nás. Rozhoduje se bohužel do značné míry v europarlamentu. To je jediné místo, ve kterém můžeme zastavit rozvrat Evropy tak jak ji známe.

Už totiž víme, že Nebesa pomáhají těm, kteří si dovedou pomoci sami“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: