Ústup kovidismu a nástup řízené finanční krize jako další bod programu

Krize, finance, psací stroj, papír, nápis
To je finanční krize, napsala... Zdroj: Pexels

Kovidový fašismus otevírá cestu řízené finanční krizi. Digitální identita poslušnosti Kovid pas, po které následuje řízení společnosti prostřednictvím CBDC (Central bank digital currency) a skóre sociální poslušnosti.

Zdá se, že kovidový fašismus mírně ustoupil ze svých pozic. V Čechách, Polsku i Rakousku vlády sundaly nohu z plynového pedálu kovidového nátlaku na podvolení občanů zvůli státu.

U nás je údajně v procesu zrušení fašistické vyhlášky o povinném očkování nebezpečnými mRNA látkami a podle informací z médií se lidé nemusí bát postihů za nedodržování vyhlášek (čtěte zde). Už ale dobře známe, jak tyto mediální obraty ulhaných vlád končívají a je třeba se mít na pozoru.

Ministerstvo Válek, dříve známé jako Ministerstvo zdravotnictví (psal jsem zde), je ale určené k udržování strachu. Obezřetnost a připravenost k dalším vzdorným akcím je tedy na místě. Dokud nebude vyhláška o povinném očkování skutečně smetena ze stolu a zrušena segregace zdravých občanů z veřejného života včetně zrušení kovidpasů, potud tato válka státu proti občanům nadále trvá.

Ústup není vítězství

Vzdorující lidé po celém světě se postavili kovidovému fašismu na odpor. I u nás konečně i s dalšími respektovanými vědci (psal jsem zde), kteří byli dlouho zticha, a ty kteří promluvili, zcenzurovaly masová média hlavního proudu.

Tomuto ústupu fašismu do pozadí (pokud k tomu skutečně dojde) však nelze říkat vítězství. Až příliš vehementně, bezskrupulózně a arogantně přistupoval stát a jeho korporátní páníčci k občanům nejen naší země jako ke svým ovcím, aby teď odložili celou agendu stranou.

Ustoupením od kovidové frašky tak celá záležitost nekončí, ale teprve začíná. Kovid, byl totiž jen krycí manévr a přípravná fáze na další části plánu. Cílem kovidové frašky bylo podkopat zdraví lidí prostřednictvím nebezpečných látek mRNA, rozdělit společnost, oslabit jednotlivce i celé státy a dosáhnout zvýšení zadlužení a vyšší závislosti na zbytečných dluzích.

Odvrácení kovidového teroru tak lze přinejlepším považovat za vítězství v jedné bitvě, které však neznamená vítězství v této hybridní válce proti svobodě lidí.


Burzovně-finanční ekonomický kolaps

Dalším bodem programu je burzovně-finančně-ekonomický krach (psal jsem zde). A k tomuto bodu velmi rychle směřujeme. Takzvaná centrální banka Spojených států (byť soukromá instituce) již nyní avizuje rychlejší zvyšování úrokových sazeb (čtěte zde), jelikož jimi vyvolávaná inflace se vymkla kontrole a je nejvyšší za posledních 40 let (čtěte zde).

Nárůst inflace pochopitelně nemá nic společného s jakýmkoli oživením, ale pouze s bezprecedentním tištěním peněz. Proč zvyšování úrokových sazeb vyvolá krizi jsem psal v dřívějším článku (zde).

Kovidoví fašisté, kteří skrytě tahají za nitky světového hospodářství jsou totiž stále u svých koryt a byť dali nohu z plynu v tlaku na deprivaci lidí formou kovidismu, nadále pokračují podle svého plánu zvaného agenda 2030 ve snaze zotročit svobodné národy tohoto světa.

Víme, že útok na zdraví, svobodnou vůli a rozhodování lidí pod nátlakem hybridní dezinformační kampaně zvané kovid vedené skrze mainstreamová média a hrstku rádoby odborníků, ze kterých se mnozí přiživovali na jimi vyvolávané panice, tímto skončit nemá.

Digitální identita a CBDC

Účelem této kovidové kampně bylo vyzkoušet, co si lidé nechají líbit a vnutit jim digitální identitu poslušnosti. Kovid Pass.

Ten je dále předzvěstí pro další noční můru svobody, kterým je CBDC (central bank digital currency). CBDC je ve své podstatě kryptoměna na bázi blockchainu, jen s tím rozdílem, že je na rozdíl od běžně známých decentralizovaných kryptoměn, je CBDC kontrolovaná centrální bankou, tedy naprosto centralizovaná. CBDC navíc nezahrnuje hotovost nebo alespoň ne v delším horizontu.

Předpokládaný postup k zavedení CBDC

Lze očekávat, že v brzké době stáhne fašisty řízená finanční krize světové hospodářství do velké finanční krize (jak se to dělá jsem psal zde). Pod rouškou této uměle vyvolané pseudokrize, která bude mít opět za cíl odvést pozornost lidí od toho, co se skutečně děje (stejně jako v případě kovidu) a mezitím implementovat vlastní agendu.

Centrální banky budou po zahájení krize pokračovat v započatém kurzu tištění současných peněz a vyvolávat další inflaci a znehodnocování peněz. V důsledku omezených příjmů, klesající hodnoty peněz a vysoké inflace zavedou centrální banky alternativu, která v ceně aktuálně klesat nebude – CBDC.

Lidé pak ještě rádi vymění své úspory v současné papírově měně za digitální měnu nově vytvořenou centrální bankou, aby uchránili své úspory před znehodnocením. Past sklapla.

Lze očekávat, že tento postup bude na pořadníku zejména v oblastech využívajícím současnou měnu americký dolar a jednotnou evropskou měnu euro. Pochopitelně toto není spekulace, na digitálním euru i dolaru se již usilovně pracuje (zde).


Problematika CBDC aneb kryptoměny jako dobrý sluha, ale zlý pán

Proč je ale zavedení kryptoměny jako státních měn CBDC tak problematické, když i autor tohoto blogu sám kryptoměny vychvaluje jako „budoucnost měnového systému“ (psal jsem zde)?

Doposud jsou totiž kryptoměny velmi zajímavá (víceméně) anonymní, decentralizovaná alternativa současných vysoce inflačních státních měn. Mohou tak sloužit jako alternativa i jako náhradní platební metoda při selhání současného finančního systému. Mohou také vyplňovat díry a napravovat neefektivity současného měnového systému. A tyto funkce mohou decentralizované kryptoměny, které nejsou závislé na jediné rozhodující autoritě, nadále plnit.

CBDC je však přesným opakem decentralizace. Jejich účelem je naopak centralizovat, udržovat jednotný dohled a kontrolu. A jak víme, kdo řídí měnu, řídí stát, takže tím získává i kontrolu nad obyvatelstvem i možnost řídit společnost byť pod dohledem státu řízeného dosazenými loutkami.

Nevýhodou kryptoměn obecně je dohledatelnost každé provedené transakce, každého záznamu o vzniku a převodu jednotky digitální měny od jejího vzniku po současnost. V případě CBDC by tak měl jeden nikým nevolený orgán naprostý přehled o Vašich adresných (identifikovatelných) finančních transakcích, zůstatcích, příjmech a výdajích.

Navíc kryptoměny nemají hotovost, takže pro Vás neexistuje alternativa ani možnost mít nějaké prostředky, které by neměla centrální banka pod kontrolou.

A nemusíte být zrovna pašerák drog nebo kriminální živel. Stačí vlastní názor, jeho sdílení a neposlušnost vůči systému.

Sociální skóre poslušnosti – nástroj totalitního řízení společnosti

Skóre sociální poslušnosti je koncept používaný v současné době v komunistické Číně (čtěte více zde). Je to ukazatel míry poslušnosti vůči státnímu zřízení. Není tomu zas tak dávno, kdy se obdobný koncept (byť v zastaralejší a těžkopádnější papírové evidenci) používal i u nás a čeští pamětníci v tomto jistě poznají obdobu fungování aparátu komunistické strany v bývalém Československu. Nově je to také inspirací pro totalitní režimy západního stylu, které se tváří jako demokracie.

Skóre sociální poslušnosti je oblíbeným nástrojem totalitních režimů na rozčlenění obyvatel do skupin lidí, kteří totalitní zřízení podporují (a podle míry podpory) a kteří jsou mu svým svobodným myšlením hrozbou (a podle míry hrozby).

S CBDC by bylo možné kontrolovaně trestat režimu neposlušné a odměňovat režimu poslušné obyvatele. Necháš se pravidelně naočkovat (neboli otrávit) nebezpečnými mRNA látkami, tak dostaneš odměnu jako hodný psík ve formě extra kreditu na jméno navíc (nikoli na účet, jelikož s kryptem nepotřebujete banky ani účet).

Jsi neposlušný a nemáš svůj kovid pas aktualizovaný na nejnovější geneticky modifikující dávku nebo nedej bože nemáš kovidpas vůbec? Tak to bude buď za stržení sociálního i platebního kreditu z tvého jména nebo rovnou exkomunikace z platebního systému CBDC.

Jak pomoci sobě i nám všem

Dosavadní státní měny mají výhodu hotovosti. Ne všechny měny míří díky velmi vysoké inflaci k nulové hodnotě jako euro a dolar.

Největší výhodou České republiky v nadcházejícím marastu je samostatná státní měna. Držme se tedy naší pěkné české korunové měny a části financí v hotovosti a braňme snahám o její nahrazení centrálně řízenými kryptoměnami.

Nezávislost, soběstačnost a rezervy v oblasti zásobování potravinami a energiemi je předpokladem přežití.

Finance uložené mimo finanční systém formou drahých kovů, zásob a pozemků jsou jistě také vhodným stabilizačním prvkem.

Kryptoměny jako dobrý sluha, ale zlý pán

Ke kryptoměnám mezitím můžeme přistupovat podle rčení: „dobrý sluha, ale zlý pán“. Jako doplňkový finanční nástroj jsou kryptoměny nadále vítané a mohou svým užitkem nadále pomoci diverzifikovat osobní finance. Bezpochyb se jimi dá také přivydělat něco navíc. V současné době se pak můžeme věnovat dvěma zajímavým krypto projektům, kterými jsou:

1) Kryptoměna Pi Network, kterou je možné bezplatně „těžit“ na mobilním telefonu a právě vstupuje ostré fáze provozu Mainnet (psal jsem zde).

2) Kryptoměna a blockchainová banka Hi Dollar, jejíž měnové jednotky lze nyní také těžit jednoduchou aktivitou na mobilním telefonu (psal jsem zde).

— konec článku —

Dál se je možné se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes ekonomické turbulence (zde) a nebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu.

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: