Aktualizováno: Řízená výměna obyvatel Evropy i České republiky

Ruka, prst, zdvižený, imigranti, cesta, směr, odchod
Ruka s prstem ukazující imigrantům cestu domů. Zdroj: Unsplash.
svět, obrácení, vzhůru nohama, koule, moře, oceán, média, převácení
Svět vzhůru nohama. Řízená výměna obyvatel Evropy musí skončit. Zdroj: Pexels

Řízená výměna obyvatel západní Evropy za imigranty. V naší zemi je již přes 10 % cizinců. Na 60 % Ukrajinců u nás je na dávkách. Imigranti jako bezpečnostní hrozba pro budoucnost naší země. Přestaňme živit, co nám škodí a nastavme striktní pravidla. Inspirace ze zahraničí jak si poradit s imigranty.

7.5.2024 Aktualizoval jsem statistiky počtu Ukrajinců u nás a zpřesnil předpokládaný počet příjemců dávek, čísla nekorespondují s oficiálně uváděnými daty.

Už asi není žádným tajemstvím, že globální fašisté spolu se svými kumpány v nejrůznějších nevládních organizacích, neziskovkách a pseudovládách typu Evropská unie se snaží rozvrátit starý kontinent. V západní Evropě se jim to již značně podařilo a jsou tam progresivně napřed.

Doporučuji všem shlédnout neuvěřitelně otevřenou a přesně popsanou situaci Evropy od holandské právničky Evy Vlaardingerbroek z nedávné konference konzervativců v Maďarsku, která odhaluje, jak řízená výměna obyvatel vypadá:

Dovolím si vypůjčit čísla ohledně množství imigrantů v jednotlivých významných Evropských městech. Populaci těchto míst tvoří:

Londýn: 54 % imigrantů

Amsterodam: 56 % imigrantů

Haag: 58 % imigrantů

Rotterdam: 60 % imigrantů

Brusel: 70 % imigrantů

Imigranti z významné většiny z nepřizpůsobivých zemí, kteří se často jenom vezou a zavádějí nám do Evropy svoje nefunkční a rozkladné kultury, tak mnohde už citelně přečíslili původní bílé obyvatelstvo našeho kontinentu. Takto vypadá řízená výměna obyvatel Evropy.

Největším přínosem Evropské unie je tak rozvrat původních etnických a národnostních skupin v Evropě. A jejich (naše) postupné nahrazování nefungující UHO omáčkou černo a hnědolidí, kteří do Evropy nepatří, a kteří jí (nám všem) škodí.


Nepříznivý vliv Ukrajinců v České republice

značka, žlutá, varování, nebezpečí
Na kluzké ploše. Nebezpečí úrazu. Nepříznivý vliv imigrantů na naši zemi. Zdroj: Pexels

I v České republice si Evropská unie a její poskoci z řad dosazené globalistické loutkové vlády v čele s Fialovým Péťou, Péťou Pávkem, Rakušáckým cenzuristou, ubohou troskou Pekarovou a podobnými poskoky Aspen Institutu, rozjeli hru na nahrazování původního obyvatelstva Čechů, Moravanů a Slezanů, tedy nás (včetně vás samotných).

Prozatím nám sem vecpali vysoké statisíce Ukrajinců, z nich mnozí neutíkají před válkou, ale pouze se přišli přicucnout na blahobyt našeho státu, který tu budovali generace našich předků. Blahobyt, který nyní čerpají lidé, kteří pro to nic neudělali, nadále nedělají a v mnoha případech ani dělat nebudou.

Český statistický úřad (ČSÚ) vyvolává iluzi o začlenění do populace

I ČSÚ se bohužel veze na vlně vládní propagandy a tak neváhal a každého Ukrajince, který neřízeně dorazil do naší země, obratem zařadil jako obyvatele České republiky.

A podle jeho údajů vzrostl počet obyvatel naší země za poslední dva roky na bezmála 11 milionů. Z toho počet cizinců již nyní přesahuje 10 % populace. Tato čísla jsou velmi hrozivá a jsou navíc i dost stará. Takže lze očekávat, že situace se během této doby ještě více vyhrotila.

Toaletní papír, záchod, talíř, na talíři
Kvalitní krmení lidí masmediálním obsahem brání vidět realitu. Imigrace je hrozbou pro naši společnost.

Je tak třeba si uvědomit, že tito lidé nejsou obyvateli naší země. Jsou to v mnoha případech nelegální imigranti nebo lidé s dočasnou ochranou.

Ukrajinci nejsou obyvatelé naší země a ani jimi nebudou. Nesmějí dostávat česká občanství. Jsou tu dočasně a PŮJDOU zpátky domů.

Je čas je na tento fakt připravovat. A trik ČSÚ, který se snaží vyvolat opačný dojem, na tomto faktu nic nemění. Tito cizinci nejsou obyvateli naší země a půjdou zpátky domů. Jsou tu dočasně. Nebudou tady zůstávat a nebudou ředit naší populaci.

Každý cizinec, který neprojde standardním imigračním procesem, tady nebude mít svoje místo.

Naivní import 650 tisíc Ukrajinců, cca polovina příchozích na dávkách

Aktualizováno 7.5.2024: Doplnil jsem zdroje a zpřesnil výpočty o další čísla. Výsledek se ale příliš nezměnil.

U nás jsme si dovezli celkově na 650 tisíc imigrantů Ukrajinců. Nově dovezených Ukrajinců (tedy nelegálních imigrantů) s dočasnou ochranou je cca 450 tisíc kusů, z nichž mnozí pouze vyjídají náš stát, neprošli řádným imigračním procesem a naší zemi nepřinášejí vůbec nic.

Z této masy pracuje podle oficiálních informací z ČSÚ asi 270 tisíc z nich. Podle jiných zdrojů, jich však pracuje pouze cca 120 tisíc, což podle mého názoru více odpovídá realitě. Zhruba 200 tisíc Ukrajinců zde pobývalo ještě před masovou imigrační vlnou z posledních let. Tedy něco mezi 40 – 75 % z nich je na dávkách. Otázkou zůstává, kolik osob tu skutečně přebývá, jak dlouho a jak často.

Úřad bohužel ani neuvedl kolik z nich pracuje nějak načerno nebo nějaký bližší rozpad svého vyčíslení. Protože podle zdroje z Novinek pracuje pouze 120 tisíc z nich a z toho 87 tisíc osob má trvalé úvazky, ale ani z jednoho zdroje není jasné, zda jsou to ti nově příchozí nebo ti, co tu již byli. Navíc údaje z ČSÚ ani vlády a státních úřadů nejsou v poslední době příliš důvěryhodné, takže je otázkou, jaká je v tomto realita a kolik je jen růžová představa a statistické čachry.

Údaje se v mnoha pohledech také rozcházejí a to zejména v oblasti toho, kolik Ukrajinců skutečně pracuje a kolik jich pobírá dávky. Po zkušenostech z předchozích let bohužel nepřekvapí nejrůznější cenzurní zásahy ani manipulace s data tak, aby to vycházelo hezky a nemuseli jsme se vůbec znepokojovat.

I podle oficiálních informací z ČSÚ je však kolem poloviny Ukrajinců přicucnutých na našem státu. Podle údajů z Novinek pak cca 65 % z jimi uváděných počtů Ukrajinců pobírá dávky. Úřady však uvádějí čísla podstatně nižší, což jaksi nekoresponduje s ostatními daty.


Zrušme dávky, nemakačenkové odejdou

Řešení je ale stále jednoduché. Jsou-li dovezení Ukrajinci skutečně takoví pracovití šikulkové, jak se uvádí v kruzích kolem loutkové fialové vlády, vazalských médií hlavního proudu a šibalských machinací statistického úřadu, tak je řešení úplně jednoduché.

Okamžitě zrušme jakékoli dávky vůči těmto lidem. Obratem se vytřídí ti, co se vezou, oproti těm, kteří přispívají naší společnosti. Fialová hrůzovláda však bohužel plánuje naopak přiklepnout všem cizincům i Ukrajincům veškeré české sociální dávky včetně příspěvků za rození dětí. Takže super, brzy se nám tu budou za naše peníze i množit a celý proces nahrazování obyvatelstva se tím jen urychlí.

A to jsou zatím pouze Ukrajinci, kteří v mnoha případech skutečně pracují. Ale co se bude dít, až nám sem začnou ve velkém valit UHO černohnědé imigranty z Afriky a Blízkého východu podle Evropského migračního paktu?

Navrhuji proto naprostý konec s dávkami pro cizince. I mnozí Ukrajinci zjistí, že kdyby se najednou tady muselo pracovat, tak doma bude nakonec docela dobře. Jezdí tam ostatně i na dovolenou za naše peníze, takže o válečné oblasti ve značné části Ukrajiny nemůže být nadále ani řeč (více zde).

Není důvod, abychom si tady živili cizince za naše peníze

Je potřeba si zopakovat, že nejsme ukrajinská republika ani eurounijní kolonie, která bude dělat, co se jí nařídí. Jsme Česká republika a já jsem proti nahrazování nás, původních obyvatel Čech, Moravy a Slezska nejrůznější cizokrajnou náplavou včetně Ukrajinců. Jsem proti tomu, abychom za naše vlastní peníze živili cizince, kteří nás sem přišli přečíslit.

Ukrajinci ani jiní imigranti nejsou obyvatelé České republiky. Jsou to stále Ukrajinci, kteří se dočasně zdržují na našem území a já jsem proti jakémukoli hlubšímu míchání těchto vlivů do naší kultury a naší země.

Připravujme je na to, že nejsou obyvateli naší země, nedostanou občanství, nebudeme je tady zadarmo živit a v naprosté většině nakonec půjdou zpátky domů.


Bezpečnostní hrozba cizinců

Bezpečnost naší země je již nyní ohrožena zevnitř. Je třeba si uvědomit, že za naše vlastní peníze jsme si sem s Ukrajinci vpustili cizí armádu, kolonu potenciálních teroristů a zločinců. I kdyby to byla jen minorita z nich.

Potenciální armáda bojeschopných Ukrajinců na našem území je už nyní citelně větší, než je naše vlastní profesionální armáda. Navíc jsme jim v mnoha případech zaplatili bojový výcvik a zbraně, které mohou kdykoli obrátit proti nám (více zde).

Ukrajinci a další cizokrajní imigranti jsou největší bezpečnostní hrozbou v naší zemi. Nemusíme se cítit jako cizinci ve vlastní zemi. I řízená výměna obyvatel se dá zastavit, pokud zakročíme včas.

Cesta ven a kroky, které musíme přijmout

Czexit, vystoupení z Evropské Unie, Česká republika, nezávislost, samostatnost, svébytnost
Czexit – vystoupení ČR z Evropské Unie

Je potřeba si vzít poučení z našich vlastních chyb i chyb, které se dějí na západě Evropy. Stále z toho můžeme vybruslit. Udělejme to, dokud to jde.

Cesta ven z tohoto marastu začíná volbou pro-národní vlády a vystoupením ze zvrácené Evropské unie. Pokračuje přes zastavení financování politických a uprchlických neziskovek a zastavení dávek cizincům. Je třeba přestat přijímat další imigranty. Je potřeba přestat s financováním bojů, které likvidují jejich země.

Je třeba co nejdříve přestat našimi penězi financovat nepřátele naší země a i ty potenciální nebo spící.

Dál je potřeba nastavit přísná imigrační kritéria. Zastavit rozdávání občanství a obnovit kontrolu našich hranic. Připravujme cizince na to, že jsou tu dočasně, že jejich pobyt u nás jednou skončí a půjdou zpátky domů.

Řízenou výměnu obyvatel Evropy je stále možné zastavit. Nedopusťme, aby se z naší bílé Evropy stal druhý Blízký východ, Afrika či Ukrajina.

Směr nám mohou ukázat takové země jako jsou Maďarsko, Dánsko a Velká Británie (více v odkazech níže). Je pak dobré vědět, že: „kde vůle neschází, cesta se nachází“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Čtěte více zde:

https://www.epochtimes.cz/2024/04/26/jak-se-vyporadat-s-migranty-dansko-a-madarsko-jako-priklad-funkcniho-pristupu/
https://www.epochtimes.cz/2024/05/01/britska-policie-zacala-zatykat-migranty-pro-prvni-vlnu-deportaci-do-rwandy/

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: