Veřejný nepřítel Evropanů: NATO, EU a Spojené státy Americké

Příšera, nepřítel, stvůra, space invader,
Nepřátelská příšera EU, NATO a USA (zdroj: Pexels)

Veřejný nepřítel Evropanů je americký vojensko-průmyslový komplex, který řídí západní „demokracie“. Dosazené politické loutky jako levnější forma války aneb dosaď si loutku, ovládneš armádu země. Jak si z nás Aspen institut dělá trhací kalendář. Cenzura jako nástroj udržování nadvlády. Informační nárazníkové pásmo. Jak se Amerika napakovala na ukrajinské válce? Zbavme se EU a NATO.

Podle takzvaných demokratů se hrozbou pro demokracii stala sama podstata demokracie. Tedy fakt, že lidé mohou svobodně volit a rozhodovat. Globálním fašistům (psal jsem zde) tahajícím za nitky ze Spojených fašistických států Amerických již definitivně přeskočilo a jejich strach ze ztráty moci nad světem a sebou samými dosáhl hranice naprostého stavu paranoia.

Vojensko-průmyslový komplex řídí demokracii, ve svůj prospěch

Vojenskoprůmyslový komplex pod kontrolou globálních fašistů přebírá řízení demokracie, aby se nezhroutil jimi dlouho budovaný západní systém řízení a ovládání světa. Z amerických institucí a jako jsou NATO, Evropská unie či Spojené státy a jimi vytvořené a řízené organizace včetně skrytých sil, které je řídí, jsou zlo a stal se z nich veřejný nepřítel Evropanů.

Umělá mediální realita (psal jsem zde), kterou kolem nás vytváří s tuhou podporou nejrůznějších cenzurních orgánů a struktur jsou jen levnější formou války.

Stačí, aby přesvědčili veřejnost (tedy většinovou masu lidí), aby si mysleli, že to co jim škodí musí mít. To zahrnuje nástroje od kontroly médií, sociálních sítí, cenzury oponentních názorů a v konečném důsledku i dosazené loutkové politiky. A zastupování těch správných zájmů, to je nyní správným nástrojem globálního amerického fašismu.

Stále funguje dobře to staré dobré heslo cukr a bič. Buď si ty správné lidi uplatí nebo zavážou a pak už jen tahají za nitky strachu. Co kdyby se to na ty politiky provalilo? Jde na ně přece skrze stejně zavázané a vystrašené kámoše v médiích rozpoutat takové mediální peklo, že se z toho jen tak nevzpamatují.


Dosadit si zavázané politiky jako levnější forma války

Prezident, Petr Pavel, Aspen Institut, vliv, zájmový spolek zahraničí, vlivová organizace
Petr Pavel – Aspen Institut.

Vyhrát boj o mysl lidí je totiž levnější, než je pozabíjet a dá se na tom i lépe vydělat. Třeba prostřednictvím skvělých vojenských zakázek přihrávaných loutkovými politiky (i v české vládě) do kapes amerických zbrojních firem a dalších kámošů z NATO.

Ano, víme, že skrze zavázaná masmédia, internetový vyhledávač google a sociální sítě i jiné technologické firmy dochází pravidelně k ovlivňování voleb. Samozřejmostí jsou pak zásahy s globalisty spřátelených a zavázaných loutek skrze nejrůznější vlivové instituce typu Aspen Institut a Světové ekonomické fórum.

Tomáš Čupr, Aspen institut, podnikatel, vliv, zájmový spolek zahraničí, vlivová organizace
Tomáš Čupr – Aspen Institut

Stačí se podívat jak neskrývaně si hodný psík Pávek (člen Aspenu) na Pražský hrad vybral jako poradce svého největšího sponzora z Aspenu (více zde). Nebo jak si hodný psík Čupr z Rohlíku okamžitě běžel svým páníčkům vzdát dík a vyřadil z odběrů organizátory demonstrací zemědělců v Praze (více zde), kteří se postavili a zprotivili globálnímu fašismu a jeho vlivovým organizacím. Pochopitelně, i pan Rohlíkář Čupr je člen globalistického Aspen Institutu (více zde).

Aspen Institut, Petr Fiala, vláda, vliv, zájmový spolek zahraničí, vlivová organizace
Petr Fiala – Aspen Institut

Ano, viděli jsme Černochovou, jak podepisuje super kontrakty pro americké zbrojovky na předražené stíhačky, které ostatní kupují za polovinu (více zde) i mraky dalších diletantských rozhodnutí české dosazené koloniální vlády a loutkového psíka na Pražském hradě Pávka. O Fialovém Péťovi (člen Aspenu), který také poslušně rozhazuje peníze nás všech ve prospěch amerických kšeftů.

Od psychopatické ztrátové podpory Ukrajiny, nevratných dluzích, rozhazování peněz a spousty dalších rozhazovaných peněz, které díky tomu míří do amerických kapes (psal jsem zde). Protože Američané na rozdíl od nás nedávají, ale půjčují na úrok. Ale Evropa nenávratně platí za vlastní sebedestrukci.

I díky pohledu na soupisku dosazených politických a jiných loutek v ČR lze poznat odkud vítr vane a kdo jim ty blbý, protinárodní a vůči naší zemi likvidační nápady nápady strká do hlavy. Je jasné koho zastupují.

Aspen Institut je vlivová organizace, která si vychovává zavázané a jinak ovladatelné loutky a protlačuje je do klíčových pozic. Je zmíněný také ve výše uvedeném videu spolu s tím, kdo ho založil a kdo ho financuje s jakým cílem. A naše zájmy zatím rozhodně nejsou.

Cenzura protinázorů a absolutní kontrola médií jako stěžejní prvek – veřejný nepřítel zná jediný správný názor

media, mainstream, televize, rádio, umělá mediální realita, realita, iluze,
Mainstream media – televize a umělá mediální realita. Zdroj: Pexels

Největším trikem globálního fašismu se v poslední dekádě stala cenzura. A s tím utváření mediálního konsenzu, který nenarušuje žádný protichůdný názor.

Asi to není překvapivé. Působení cenzurních prvků už sledujeme celé roky a je to tak do očí bijící, že mnoho lidí již naprosto přestalo věřit masmediálnímu zpravodajství, protože je prostě prolhané skrz na skrz. A přestat věřit těmto mediálním vůči globalistům zavázaným lhářům je naprosto správně. Tito lháři nestojí za pozornost ba co víc, jakákoli pozornost vůči nim jen škodí.

Cenzuru i protlačování politiky jediného názoru vidíme krásně i ve slavné České televizi i Rozhlasech. Jedno téma, jedna linka, jeden názor.


Veřejný nepřítel NATO si z nás dělá informační nárazníkové pásmo

Stali jsme se informačním nárazníkovým pásmem, kde NATO vytváří svoje dezinformační a mediální prostředí k prosazování hloupých politických loutek, které jednají v jejich prospěch a škodí vlastním zemím ve prospěch pochybných agend.

Již dlouho je známé, že střední a východní Evropa je považována za nárazníkové pásmo proti Rusku. I to, že tímto nárazníkovým pásmem se Spojené fašistické státy snaží rozdělit dodávky levných surovin a pracovní síly z východu od financí a technologií západní Evropy a zejména Německa.

V rámci této americké doktríny už probíhala studená válka. Teď se tento koncept naplno přetavil do války informační, cenzurní, mediální a udržování konsenzu jediného správného názoru podle amerického biče. Tak se panečku dělá ta správná propaganda.

My už ale nemusíme nikomu dělat nárazník. Ani bychom neměli. Měli bychom se jednou konečně postavit na vlastní nohy a říct jim NE!

A jak už víme, platí jednoduché pravidlo: „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), takže bychom s potřebným NE! a dalšími kroky neměli vůči těmto zahraničním nepřátelským organizacím otálet.

Vyhraj se svými loutkami volby, získáš armádu země

Ve videu uvedeném v úvodu článku se jasně dozvídáme jednoduchou realitu dnešního světa amerického globálního fašismu a sice: „vyhraj se svojí politickou loutkou volby, ovládneš armádu země.“ A přesně to se stalo u nás. Hloupé politické loutky se jim bohužel podařilo ustavit velmi snadno v české vládě i na Pražském hradě. Moc práce jim to skutečně nedalo. Veřejný nepřítel tak získal mocné spojence a může si s naší zemí dělat v podstatě co chce. V klíčových funkcích stojí jejich, nikoli naši lidé.

Výsledky ve formě drancování naší země už asi ani nemohou být zřejmější. Zatím jde o drancování pouze ve formě finanční a armádní pomoci. Kdy ale přijde na řadu nasazení spojených fašistických armád NATO na Ukrajině? S příspěvkem do mlýnku od ČR a dalších zavázaných loutek? Že dneska tvrdí, že se to nestane? Haha. Buď se proti nim postavíme, nebo si budou dělat co chtějí. Už víme koho zastupují.

Jakákoli slova těchto lhářů ve Fialové pseudovládě lze okamžitě označit za lež. Protože se jimi v podstatě obratem ruky stává. Inu hlouposti, aroganci a poslušnosti se meze nekladou. Alespoň ne s dosazenými politickými loutkami v české státní správě.


Czexit, vystoupení z Evropské Unie, Česká republika, nezávislost, samostatnost, svébytnost
Czexit – vystoupení ČR z Evropské Unie

Zbavme se EU a NATO, zbavíme se spousty problémů, zmizí veřejný nepřítel

NATO je totiž vojenská nátlaková organizace pro vymáhání dolarových pohledávek z Mezinárodního měnového fondu, Světové banky a různých amerických záruk. Bez vojenské moci, státních převratů, dosazování politických loutek, drancování a vysávání zemí se totiž západní finanční systém založený na americkém dolaru zbortí.

Evropská unie je bohužel pouze prodlouženou rukou NATO a amerického globálního fašismu. Bez Evropské unie, skončí NATO a svět přestanou vysávat MMF a Světová banka a tím se zhroutí dolarový systém. Amerika skončí.

Celý tento kolotoč zla vzniká pouze proto, aby se napakoval Globální fašismus se sídlem v Americe. Celým tady tím kolem rabování národních rozpočtů, zadlužování a válek se jen udržuje v chodu globální fašismus, který by se bez toho zhroutil.

dolar, výbuch, kolaps, krach, bomba, odjištěná, zapálená, výbuch
Dolarová zapálená bomba.Amerika a americký vojensko-průmyslový komplex jako veřejný nepřítel.

Americký dolarový finanční systém se ale zhroutí tak jako tak. Americký dluh už je nyní naprosto neudržitelný (částky zde). A bude růst dál. Jen splátky z takového dluhu nejspíš už letos dosáhnou poloviny rozpočtu země. A to navíc budou muset refinancovat některé dlouhodobé dluhy ze starých nízkých úroků na ty současné, vysoké.

Celý systém nakonec zkolabuje. Je to jen otázkou času, a otázkou toho, jak moc si necháme zničit domácí ekonomiku, Evropu, kolik lidí přitom zemře a jak dlouho ze sebe necháme dělat pitomce. A taky kolik lidí tento pád amerického impéria strhne s sebou.

Už jen pohled na otázku zadlužení této země nám dává pochopit jejich agresivní zahraniční politiku a vyvolání konfliktů za každou cenu a cílené snahy o likvidací Evropy, jako hlavního konkurenta.

Celá oddělení a celé organizace na cenzuru, manipulací s volbami a veřejným míněním

V těchto militantních skupinách z NATO a dalších kolem amerického vojenského komplexu nabalených organizacích mají celé ohromné skupiny a oddělení, které se zabývají falšováním a ovlivňováním voleb a otáčení mínění veřejnosti. Stejnou funkci supluje i společnost Google, která má údajně možnost protlačováním jediného správného názoru ovlivnit výsledek voleb až o 20 % (více zde).

Stejnou funkci zajišťuje pro NATO také Evropská unie, které jinou formou téhož zla. Z obojího můžeme vystoupit. A přestat si plundrovat vlastní zemi.

Jak se Amerika napakovala na Ukrajinské válce a zruinovala přitom Evropu

Velmi dobře zpracovaný článek jak se Amerického globálnímu fašismu podařilo se napakovat na Ukrajinské válce a rozvrátit přitom Evropu v základech, zničit evropský průmysl a přetáhnout ho do Spojených fašistických států amerických si přečtěte v Deníku.TO (zde).

Je čas vystoupit z EU a nechat rozpadnout NATO a zhroutit americký dolarový systém bez naší účasti a podpory. Naštěstí už víme, že „vytrvalost přináší štěstí“ (motivační citát v obraze k dostání zde) a proto musíme hlavně vytrvat, vydržet a podnikat správné kroky proti těmto rozvratným a parazitujícím snahám a osobám.

Co lze dělat?

Prvním krokem je říct nahlas NE! A to globalistickým agendám, EU, NATO, České vládě a prezidentovi. Říct NE! dalšímu pokračování války na Ukrajině a jakékoli podpoře naší země vůči tomuto konfliktu a jakémukoli zatahování do války. Je třeba říct NE! Agendě 2030 se všemi jejími důsledky. Je třeba říct NE! ekonomické likvidaci naší země a našich Evropských sousedů.

A pak je potřeba zažít podnikat kroky proti těmto agendám. Být vidět a být slyšet. Protože nás je víc než jich. Jenom sedí v různých orgánech a firmách a tak mohou tahat za nitky. Ale když se nenecháme tahat a odstřihneme jim tyto nitky, nebudou mít za co tahat.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: