Přestaňme se tvářit aneb za co umírají Ukrajinci s naší podporou

no war, válka, Ukrajina, fašisti, nacisti,
No war. Nemusíme platit kšefty amerických firem a likvidaci Ukrajiny s podporou zvrácené české vlády.

Přestaňme se tvářit, že se na Ukrajině nebojuje za americké kšefty, že tam nejsou nacisté, kteří přicházejí i k nám, že Ukrajina není nejzkorumpovanější zemí Evropy. Přestaňme se tvářit, že se na západní Ukrajině válčí, že si Fialový Péťa a jeho parta kámošů nekupují nové voliče dovozem a uplácením novo Čechů. Přestaňme zavírat oči. Volejte po mírových jednáních. Heslem letošního roku je Vystoupit z EU.

Přestaňme se tvářit, že se na Ukrajině vede dobrý a spravedlivý boj za naše zájmy a ochranu před zlým Ruskem. Nevede. Naše zájmy dostávají s každou další „pomocí“ pouze víc a víc na frak a to sakra hodně. Platíme tím ródeo americkému globálními fašismu (psal jsem zde), který z tohoto konfliktu a veškeré naší podpory má obrovské kšefty.

Velmi výstižně shrnul americký vliv na toto dějství Robert F. Kennedy jr. Ve svém vyjádření zde s českými titulky najdete v odkazu:

V anglickém originál zde:

Jak se za americké zájmy bojuje na Ukrajině s naší nevratnou pomocí.

Před pokračováním ve čtení se tak prosím podívejte na vyjádření ve videu, má tři minuty. A objasní vám pohled na celou věc.

Už naštěstí víme, že „Největší tma je vždy před úsvitem“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), proto věřím, že už se pomalu blížíme konci a přijde zase lepší doba, kdy nám tato parta už přestane zasahovat do dění.

Financování kšeftů amerických korporací našimi dluhy

A zatímco my podepisujeme nevratné půjčky a rozdáváme plné náruče našich korun, které jsme tvrdě vydřeli, americký fašistický režim nepůjčuje ani nedává zadarmo. Americké firmy hodlají převzít veškerý zbylý majetek Ukrajinského státu a zejména jeho půdu.

To bude mít kromě astronomických kšeftů a uvržení Ukrajiny do nesplatitelného dluhového otroctví i další vítaný benefit pro globální fašismus. Kontrolou nad obilnicí Evropy získají tito fanatici skvělý nástroj, jak nás i celou Evropu držet pod krkem i z pohledu zásobování potravinami.

Ani zbytek Evropy tím nezůstane ušetřen. Všechny promrhané evropské peníze, záruky za nesplatitelné dluhy u soukromých bank, nákupy předražené a zbytečné vojenské techniky, odstavení Evropy od levných dodávek ruských surovin, a nákup stejných ruských komodit přes prostředníky, kdy se v mnoha případech opět nakapsují právě američtí překupníci a hlavně bezbřehé zadlužování a likvidace vlastních ekonomik se opět královsky vyplatí právě americkému globálnímu fašismu.


Od začátku bylo jasné, že tento super kšeft rozdmýchávají hlavně americké zájmy globálního fašismu a jejich evropské loutky, ale rozsah, ze kterého se oni kapsují na úkor celé Evropy a Ukrajiny je obrovský.

A aby toho nebylo málo, podařilo se tím dosáhnout mnoha dalších super efektů, které podpoří jejich fašistickou Agendu 2030 (psal jsem zde) a kámoše zahraničních loutek Fialového Péti a Péti Pávka.

Zajímavý pohled na celou Ukrajinskou eskapádu poskytuje výtah z knihy Jaques Bauda (zde).

Ukrajina, nacisti, boje, jednotky, čestné jméno, Edelweiss
Cenzura v českých médiích při udílení čestných jmen nacistických jednotek Ukrajinským bojovníkům od zvráceného ukrajinského režimu. Přestaňme se tvářit, že je to v pořádku.

1) Nacisti na Ukrajině a nacistická vláda Ukrajiny

Přestaňme se tvářit, že na Ukrajině není problém zakomplexovaného nacismu. Nacistické pluky AZOV a další tam stále operují a jsou oslavování jako hrdinové Ukrajiny. Tyto pochybné jednotky byly u vzniku celého Ukrajinsko-Ruského konfliktu.

Dost pravděpodobně ho s podporou amerického fašismu i přímo rozpoutali. Problém nacismu se s Ukrajinou táhne už opravdu dlouho. A nijak neslábne. Jeho podpora je stále silná. Oslava Banderů a dalších nacistů, stavění jejich pomníků, změny názvy ulic podle nacistických válečných zločinců.

Podrobněji lze dohledat více informací o pozadí Ukrajinského nacismu v dobře zpracovaném článku Reflexu (čtěte zde).

Na Ukrajině je stále až 20 % nacistů (více zde), kteří se hlásí k této nacionalistické ideologii. A že je toto Ruská dezinformace, to asi těžko. Že toho zneužívají jak Ruské, tak západní propagandistické plátky je však faktem.

Bohužel je to ale ukrajinská realita, o kterou se mohou opřít. A rozhodně nelze tento fakt opomíjet, přehlížet ani bagatelizovat.

Přestaňme se tvářit, že zkorumpovaný ukrajinský režim je ztělesněním dobra. Není. Je to jeho přesný opak. Ukrajinská vláda ukrajinský nacismus podporuje a ani se nesnaží to skrývat (viz. fotografie českých článků na udílení čestných nacistických vyznamenání. S cenzurním zásahem české redakce.

Staví si tam pomníky nacistům, dávají nacistické řády nacistickým vojenským jednotkám a pojmenovávají ulice po nacistech. Tohle všech však určitě nezavání nacismem, ale je to ten hodný Ukrajinský režim, který musíte podporovat z našich peněz.

Nacisti, Ukrajina, Fašisti, Praha, AZOV, prapor
Symboly nacistických pluků AZOV pod Svatým Václavem v Praze. Realita dovážených Ukrajinců. Přestaňme se tvářit, že toto nevidíme.

2) Dovoz nacistů a válečných psychopatů do ČR, nastavme jim jasnou hranici

Přestaňme se tvářit, že tito ukrajinští nacisté a fatálně traumatizovaní vojáci a bůh ví, co všechno ještě, nejsou mezi oněmi „chudáky“, které tady tak nadšeně vítáte a živíte.

Jsou mezi nimi. A s nimi přichází zlo i do naší země. I kdyby to bylo jen oněch dvacet procent. A jakékoli pokusy o přehlížení jejich zločinů jsou zlem na nás samotných a na naší zemi.

Bandera párty, nacisti, Ukrajinci, Plzeň,
Bandera párty Ukrajinců v Lidické ulici v Plzni. Aneb dovezení nacisté propagují svou zvrácenou ideologii u nás – na začátku roku 2023. Přestaňme se tvářit, že se to neděje.

A měli bychom vůči tomuto nastavit jasnou hranici. Jakýkoli přečin těchto imigrantů proti našemu právnímu řádu, od podvodů, přes násilné trestné činy, podporu nacismu a schvalování těchto symbolů, jakýkoli přečin z oblasti drog a alkoholu trestat okamžitým vyhoštěním viníků i s celou rodinou. Z těchto pro nás nikdy nic dobrého nebude. Před tím nesmíme zavírat oči.

3) Genocida obyčejných Ukrajinců s naší podporou

Přestaňme se tvářit, že se ukronacistický režim s podporou západu včetně našich zaprodaných politiků a médií nedopouští genocidy vlastního obyvatelstva vysíláním čerstvě naverbovaných civilistů s několika dny výcviku do prvních linií.

Tam je podstatně lépe vycvičení Rusové prostě pobijí. Už takhle zemřeli statisíce naverbovaných Ukrajinců, konkrétně asi 80-90 % z těch naverbovaných během minulého roku (více zde) a (více zde). A naprosto zbytečně. A umírají další s podporou naší pomatené politické garnitury.

A možná i to je cílem globálních fašistů. Budou mít méně těch, kteří si mohou stěžovat a bránit se jejich převzetí moci.

Ale od brzkého začátku byl toto problém a selhání na straně ukronacistické vlády se stupidní podporou zkorumpovaných západních zaprodanců včetně těch v české vládě, jmenovitě to má na svědomí Fialový Péťa a Péťa Pávek a jejich bandy zvrhlíků.

Už od první chvíle ruské invaze měla probíhat jednání o příměří a o míru na Ukrajině. Místo toho západ v čele s americkými globálními fašisty a americkými loutkami v Evropě i v České státní správě volal po válce.

Každý, kdo podporuje boje na Ukrajině, se tím podílí na genocidě obyčejných Ukrajinců. Za jejich zájmy se tam rozhodně nebojuje. Už si to jednou přiznejme.

A bezbřehý strach českého obyvatelstva, který tito paraziti zneužívají už bychom také jednou mohli nechat stranou. Silou zde nic nezmůžete. Každá podpora zbraní a silového řešení konfliktu na Ukrajině znamená pouze přilévat olej do ohně a způsobovat víc bolesti, utrpení a smrti.

Není to ani spravedlivý a ani dobrý boj za spravedlivou věc. Je to špinavá politika, a my všichni jste na kratší straně provazu a jen se tím jako země podílíme na zabíjení Ukrajinců, kšeftech druhých, vlastních ztrátách, a ani to nás nakonec před těmi Rusáky nezachrání, kdyby chtěli jít dál.

Ale jednání o příměří a míru na Ukrajině by mohla. Zkusme ze sebe už jednou přestat dělat pitomce a přestat se podílet na zabíjení nevinných a podpoře fašistických a nacistických režimů a volejte po míru a neutralitě. Tím naši zemi možná skutečně zachráníme.


4) Na západě Ukrajiny válka není, nemusíme si škodit dovozem ekonomických migrantů

Přestaňme se tvářit, že na západní Ukrajině je válka a musíme spoustu těch strašných chudáků a ekonomických migrantů hrooozně nadšeně přijímat. Na západě Ukrajiny válka není.

Po úvodních bojích na severu kolem Kyjeva se Rusové stáhli po mírových jednáních v Istanbulu a zárukách, podle kterých měla Ukrajina zůstat neutrální a nevstupovat do NATO. Tyto záruky podepsala i Ukrajinská strana (více zde). Podpora války ze strany západu a rozhýbání super kšeftů pro americké korporace bylo nakonec pro všechny zúčastněné zvrhlíky silnější lákadlo, než mír.

Za poslední roky na západní Ukrajině kromě těchto úvodních několika týdnů ani žádná válka nebyla. Tedy kromě těch několika filmových scén z Kyjeva, které kolovaly v západních mainstremových médiích.

Toto reflektují dokonce i Seznam Zprávy, které vytvořily mapu oblastí bojů v časovém sledu (více zde).

Proto jaksi nedává smysl si sem tahat Ukrajince ze západu Ukrajiny a tvářit se, jak jim strašně pomáháme. Jim teda určitě, ale ukrutně přitom škodíme sami sobě.

Jednak tím živíme ohromné množství ekonomických migrantů, kteří k nám přišli za lepšími životními podmínkami. A to nikoliv při útěku před válkou, možná tak před vlastním nacistickým režimem, který by je poslal na smrt pro americké kšefty. I s českou podporou

Druhak jsou důvody pro ředění našeho českého obyvatelstva úplně jinde (viz níže).

7) Ředění českých voličů a dovoz zavázaných novo Čechů hlasujících pro politické loutky

Přestaňme se tvářit, že důvody, proč si k nám Fiala, Pávek a jich zahraniční kámoši tak nadšeně zvou Ukrajince a hojně jim cpou do kapes naše prachy horem i dolem a snaží jim nacpat česká občanství, stejně jako potomkům emigrantů v zahraničí (více zde), je nějaká pomoc naší zemi.

Samozřejmě, že není. Všichni tito sráči v České státní správě dobře vědí, že po jejich vlastním naprostém selhání na plné čáře, je nikdo z místních volit nebude. Tedy, kromě těch, kteří jsou jim zavázání a které tak hojně uplácí a obdarovávají.

Předáváním občanství a volebního práva imigrantům, emigrantům a celkově novo Čechům jen omezují a ředí volební sílu našich lidí, ředí naše práva, a kupují si tím hlasy novo Čechů. V neprospěch nás všech, kteří tady žijeme, a kteří jsme tu původními obyvateli. Máme tady svoje domovy, kořeny a zázemí.

Je potřeba se připravit na to, že nikdo z těchto imigrantů ani emigrantů v rámci korespondenční volby nesmí dostat české státní občanství. Naopak je potřeba všechny, které jsme tu tak vlažně přijali připravit na to, že buď projdou řádným imigračním procesem nebo se vrátí zpět domů.

6) Ukrajina – nejzkorumpovanější země Evropy

Přestaňme se tvářit jako bychom nevěděli, že Ukrajina je nejzkorumpovanější zemí Evropy (čtěte více zde). Vždycky byla a bude. Naše peníze, které tam tak hrdinně posíláme končí ve špatných kapsách. A jen a pouze prohlubují problémy země. Víc našich peněz tam, přinese jen víc problémů všem, včetně nás.

Psal jsem již dříve (zde)


8) Pomoc na dluh jako pokus o vlastní sebevraždu

Přestaňme se tvářit, že lze komukoli pomoci na dluh. Podporovat Ukrajinu, přesuny Ukrajinců k nám, uplácení Ukrajinců u nás i na Ukrajině, podporu Ukrajinské vlády, posílání zbraní a peněz na zbraně, záruky za Ukrajinské dluhy a naše vlastní zadlužování. Jen za minulý rok měla naše země deficit financování ve výši bezmála 300 miliard korun (více zde).

Přestaňme podporovat fašistickou českou vládu a prezidenta ve službách zahraničních globálních fašistů, kteří chtějí rozvrátit naší zemi. To může dělat jenom idiot. A Bohužel jsme se jako země projevili jako naprostí idioti.

Je fajn pomáhat lidem. Ale tohle o pomoci lidem není. Snažit se pomáhat druhým k vlastní škodě a ještě k tomu na dluh může jen pitomec. A my jsme ze sebe udělali pitomce za 300 miliard korun a to jen za minulý rok.

Tolik činil schodek rozpočtu, který zaplatíme všichni za selhání loutkových politiků. A opakuje se tím scénář zadlužit, zbankrotovat a předat státní majetek nadnárodním korporacím globálních fašistů jako na Ukrajině. Jen tentokrát jinou cestou ke stejnému cíli a bohužel u nás.

Zkusme se proto zamyslet, kdopak tyto nově vytvářené a zbytečné dluhy financuje, kdopak nám to půjčuje? Jako vodítko můžete použít vyjádření Roberta F Kenneryho jr. ze začátku tohoto článku. A také k minulému článku o Lokálním resetu (více zde), kterým se můžeme zbavit globálního fašismu.

9) Stále je čas otočit kormidlo

Přestaňme se tvářit, že to nejde změnit. Stále ještě je čas to napravit. A otočit kormidlo správným směrem. Stačí chtít a přestat se přetvařovat. Budou volby. Pětidemolice už se téměř rozvrátila zevnitř sama předvolebním bojem.

Alespoň zatím pořád stačí nevolit zaprodané politické loutky v české státní správě ovládané globálními fašisty. Smyčka se sice rychle utahuje a nejrůznější podvody a podvůdky znesnadňují možnost se jich zbavit, ale teď to ještě stále lze.

Nejdřív budou volby do Evropského parlamentu a pak brzy také do českého. Mým výslovným přáním je, aby tam z těch zaprodaných sráčů z pětidemolice nezbyl ani jeden. Volme Okamurovo SPD (zde) a Rajchlovu Stranu PRO (zde). Jsou to zatím jediné významné pro-národní strany na české politické scéně.

Možná nejsou ideální, ale ještě, že jsou. Je to směr ke skutečným národním zájmům naší země a našich lidí.

11) Evropská unieNebezpečná válečná organizace

Czexit, vystoupení z Evropské Unie, Česká republika, nezávislost, samostatnost, svébytnost
Czexit – vystoupení ČR z Evropské Unie. Přestaňme se tvářit, že je pro nás EU výhodná.

Přestaňme se tvářit, že Evropská unie je mírový spolek. Mírová Evropská unie je minulostí. Je to už nyní pouze blok násilných fašistických vlád, které nenávidí vlastní obyvatelstvo. Proto se je snaží nahradit imigranty a oslabit či vyhubit původní obyvatelstvo nebezpečnými toxickými vakcínami, válkou a pokusy o vyvolání hladomoru. Tomu odpovídají i snahy o přijetí Ukrajiny do této pomatené válečné organizace.

Dny kdy se EU mohla chlubit tím, že je to mírový blok už jsou dávno pryč. A to navždy. I když se podaří ukončit tuto válku, této organizaci již nebude možné důvěřovat. S mírem tato organizace už dávno nemá nic společného. Je to útočný, zlý a zvrácený spolek v úpadku, který brzy zkrachuje pod vlastní arogancí a dluhy. Heslem letošního roku je vystoupit! Vystoupit z EU.

Naštěstí už víme, že „Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), proto jsem si jistý, že se nám to podaří.

Cesta míru a neutrality

Naše cesta nemá být cestou válek, bolesti, zvrácených režimů, podpory sebedestrukce, zahraničních parazitů ani zadlužování.

Naše cesta má být naopak mírová, nenásilná, humanitární. Naší cestou má být neutralita, nezávislost a soběstačnost. Pracujme na tom!

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: