Podpořte další rozvoj blogu

Ruka s konvičkou zalévá květináč s rostlinou.
Zaléváním k růstu

Již bezmála tři roky sdílím na blogu Jindrichsmitka.cz nezávislé myšlenky a prožité zkušenosti. Věřím, že jsou Vám k užitku a můžete je využít při svých cestách, úvahách a rozvoji. Nyní mou činnost můžete také přímo podpořit.

Jistě si umíte představit, že střídmé využití reklam či sponzorovaných odkazů sotva pokryje přímé náklady na provoz blogu, natož aby zbylo něco navíc. Proto jsem se rozhodl dát Vám čtenářům možnost přímo podpořit nezávislé autorství a rozvoj tohoto blogu finančními příspěvky.

Zcela v duchu dobrovolnosti jako v případě většiny přednášek z předchozích let (více zde), tak nyní můžete ocenit mou dlouhodobou práci a podpořit tak její pokračování.

Dávání obohacuje

Dávání totiž obohacuje stejnou měrou obdarovaného jako darujícího. Také s tím mám zkušenost, například podporou poutnického spolku Ultreia (více zde) a tak vím, že se každý příspěvek počítá.

Za Vaší podporu jsem velice vděčný a děkuji, že mi tím pomáháte pokračovat v započatém díle a nezávislé tvorbě.

Přispívejte zde:

Své příspěvky poukazujte na bankovní účet: 2000410367/2010 nebo prostřednictvím služby Paypal kliknutím na odkaz: paypal.me/jindrichsmitka. Výše částky je na Vás.

Další zajímavá témata, myšlenky a nápady jsou již na cestě.

Z celého srdce Vám děkuji.

Jindřich Smítka