Válka proti emisím uhlíku je válkou proti lidem aneb depopulační agenda v praxi

agenda 2030, jed, klima, CO2, uhlíková stopa,, depopulační agenda
Boj proti uhlíku je bojem proti lidem a životu. Depopulační agenda skrytá za klima fanatismem zabíjí lidi. Foto zdroje: Unsplash

Depopulační agenda jede naplno aneb boj proti uhlíku jako boj proti životu. Nástroje depopulační agendy v praxi. Globalisté vás nepotřebují a nechtějí, už mají stroje. Návrhy řešení formou změny volebního systému a prostým „mít se rád“.

Již dlouho víme, že za zvrácenou Agendou 2030 (psal jsem zde) a jejím poskoky vynucovanou klimatickou, zeleno, uhlíkovou a jinou formálně mezinárodními institucemi vynucovanou agendou se skrývá velké zlo, které škodí lidem.

značka, žlutá, varování, nebezpečí
Na kluzké ploše. Depopulační agenda a nebezpečí úrazu. Zdroj: Pexels

Na základě skládání střípků mozaiky dohromady se však nyní ukazuje, že pro dosažení oněch statečných cílů nulových emisí uhlíku, bude nutné také vyhubit světovou lidskou a jinou populaci tvorů fungujících na bázi uhlíku.

Není možnost, jak mít nulové emise, být klimaticky neutrální a zachovat přítomnost bytostí na bázi uhlíku současně. Přece jen, každý živý tvor dýchá a vyměšuje. A jak vidno i z globalistických médií, to jsou přece ty stejně zlé emise. Podle nich jste to vy. Ty zlé emise. A proto se Vás chtějí zbavit.

Mohu vám tedy s klidem sdělit, že globální fašisti a jejich poskoci chtějí jediné, zbavit se vás, vašich rodin a všeho co máte a co jste.

To je ten jejich slavný cíl Agendy 2030 v konečném důsledku. Vyhubit lidstvo. To je depopulační agenda.


Uhlík jako stavební kámen života aneb boj proti životu

Stále si myslíte, že boj Evropské Unie a zaprodaných vlád proti uhlíku, uhlíkové stopě a dalšímu je záslužná činnost pro vaše dobro a ochranu klimatu planety a vašeho životního prostředí?

Stačí uvést skvělý příklad toho, že na mnoha místech už nyní dochází k vybíjení dobytka v hrdém jménu boje proti emisím, který probíhá aktivně například v Holandsku (zde) nebo Irsku (zde). A na mnoha dalších míst je aktivně prosazován politickými loutkami a zaprodanci.

Zřejmě přišel čas přehodnotit toto svoje stanovisko. Souboj globálních fašistů a jejich poskoků proti uhlíku je soubojem proti vám a vašemu životu, životu vašich dětí a proti celému lidstvu i zvířectvu.

Tato ukázka absurdity vybíjení krav má své opodstatnění. Skutečně totiž zaručeně sníží uhlíkovou stopu. A to zejména tu Vaší. Protože až nebudete mít co žrát a zhynete hladem, pak se zaručeně sníží i vaše uhlíková stopa. To bude bájo. Pro sebe a bez sebe.

A že si říkáte, že se bez masa obejdete nebo že bude ze zkumavky? Super, pochopte ale, že příště se budete muset obejít nejen bez masa, ale i bez všeho ostatního, protože vaše uhlíková stopa bude moc vysoká i z obilí i čehokoli jiného.

Bude moc vysoká i když budete jen dýchat. Problém, který se tato agenda snaží řešit není uhlíková stopa, ale Vy! Vaše uhlíková stopa je totiž váš život, protože uhlík je základním stavebním kamenem každého života. Bez uhlíku není život! Uvědomte si to už konečně.

Toto je depopulační agenda. Agenda určená pro snížení světové populace obyvatel naší planety.

Naštěstí už ale víme, že se nemusíme nechat vyhladovět. Je ale potřeba vědět, že tento neblahý stav můžeme zvrátit, a proto stačí vědět, že: „Vyhrávat znamená nemít strach z porážky“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Přesto ale…

Depopulační agenda jede naplno

Kovid, muž, gumový oblek, víra, přesvědčení,
Víra v kovid. Depopulační agenda má svojí nemoc. Zdroj: Pexels

Již dlouho totiž víme, že tato depopulační agenda řízená odlidštěnými mezinárodními institucemi typu Banka pro mezinárodní vypořádání, OSN, MMF, Světová banka a dalšími institucemi aktivně probíhá.

To se naplno ukázalo při řízené a plánované takzvané pandémii kovidu a již dlouho sklízíme důsledky zdravotní zkázy v důsledku vpravování toxických mRNA jedů do lidských těl.

Začínáme odhalovat tuto agendu zla nejprve u očkování lidí nebezpečnými toxickými jedy zvanými vakcíny, které mají za cíl podlamovat lidské zdraví, schopnost lidské reprodukce a nejlépe je rovnou odstranit z povrchu země, a to nikoli obrazně, ale fyzicky.

Zdroje zde:

1) https://blog.tomanek.com/2024/04/nebyla-to-nahoda-co-vakciny-pusobi-v-mozku/

2) https://blog.tomanek.com/2024/03/bezpecne-a-ucinne-kardio-problemy-a-srazeniny/

3) https://otevrisvoumysl.cz/vylidnovani-sveta-je-na-dobre-ceste-aneb-svetova-populace-zacina-klesat-poprve-od-cerne-smrti/

4) https://otevrisvoumysl.cz/corbettuv-report-genocida-ve-jmenu-zivotniho-prostredi-je-stale-genocidou/

5) https://otevrisvoumysl.cz/corbettuv-report-maska-klimatickeho-kultu-smrti-odpadava/

Tato agenda řízená globálními fašisty tím však nezačala, běžela již dlouho předtím. Kovidová plándemie byla jen zkouškou nástrojů a poslušnosti lidí. A bohužel tím samozřejmě ani neskončila a běží spokojeně dál.

Takže jestli nechcete, aby se oni zbavili vás, zbavme se my jich. Pro začátek tím, že změníme systém, který si oni nastavili ve svůj prospěch.


Proč by globalisté řídili depopulační agendu, když nás potřebují…?

Opak je bohužel pravdou. Globální fašisté, kteří dlouho používali lidi jako otroky, spotřební materiál a takzvané výrobní jednotky, už lidi v podstatě pro udržení své moci nad světem nepotřebují. Alespoň ne naprostou většinu z nás.

Technologický pokrok už v tuto chvíli dospěl tak daleko, že mnohé sektory ekonomiky se v podstatě obejdou bez lidí. Od zemědělství, těžby surovin, přes dopravu, výrobu všeho možného až po nejrůznější služby.

Na polích mohou jezdit naprogramované stroje a od sázení, přes sklízení, přes zpracování, po finální úpravy základních potravin až po jejich prodej a distribuci.

Objevují se informace, že by jim stačilo zhruba 500 milionů závislých otroků, které by udržely v chodu zbytek toho, co by neodkázali obsluhovat stroje a mohli by zároveň obsluhovat tu hrstku příživníků na vrcholu korporátně/právně/vládní pyramidy moci.

Abychom se tomuto vyhnuli, musíme vědět, že: „Kde vůle neschází, cesta se nachází“ (motivační citát v obraze k dostání zde). K tomu je ale potřeba pochopit, co je špatně, takže…

Nástroje depopulační agendy a globálního fašismu

Nástroje, které globální fašisti používají k vylidnění světa jsou skutečně rozsáhlé a nápadité. Nástroje depopulační agendy:

Sahají od trávení lidí vakcínami a dalšími chemickými jedy v rámci výroby farmaceutického průmyslu. Skutečným pomocníkem zla jsou v tomto ohledu mRNA technologie, které podle některých odhadů již odpravili na 17 milionů lidí. A další lidé bohužel budou v čase ještě následovat.

Depopulace agenda probíhá také formou sociálních tlaků a vytvářením společenských nejistot, například formou – nejdřív musíš mít vysokoškolské vzdělání, pak kariéru, pak hypotéku, pak dům a auto až nakonec bude tak pozdě, že si děti už z fyziologického hlediska ani nepořídíš. Mnoho mladých lidí tak pod tíhou tohoto drilu děti vůbec mít nechce (psal jsem zde).

Toaletní papír, záchod, talíř, na talíři
Kvalitní krmení lidí masmediálním obsahem brání vidět realitu. Státní bankrot mnoha zemí se blíží jako součást globalistické agendy zotročování.

Rozvrat populace a potenciálních rodin schopných reprodukce probíhá také pomocí LGBTQ+ pochybné agendy protlačované skrze mainstreamová média. Transgender pokusní králíci, kteří jsou nejnovějším hitem v matení reprodukce schopné mládeže pokračují velkým množstvím sebevražd těchto jedinců. Zkrátka kvalitně odvedená práce. Uhlíková stopa klesá.

Pokračujeme přes nejnovější módní vlnu řízené eutanázie, které se velmi rychle vymkly kontrole například v Kanadě a Holandsku. A jsou hluboce prosazované masmediálním konglomerátem jako řešení emočních problémů lidí i mladistvých. Máš problém? Nech se zabít. Super řešení.

Můžeme pokračovat přes vykonstruované války, hladomory a trávení potravin chemikáliemi či geneticky modifikované jedy a mnoha dalšími způsoby, které bychom mohli hledat a jmenovat asi ještě dlouho, ale zatím třeba nejsou tak známé.


Globální fašisti – ksichty se mění, depopulační agenda zůstává

Skupiny parazitů, které toto všechno vyvolávají a prosazují jsou stále stejné. Jejich ksichty, jména a názvy se v čase sice mění, ale jsou to stále stejné entity. Stejné rodiny, stejné firmy, stejné instituce, stejné banky a stejní zvrácenci, kteří jsou za nimi skrytí.

Skupiny globálních fašistů, které kontrolují největší firmy světa, kontrolují toky kapitálu, banky a vyvolávají nejrůznější problémy jsou tím, čemu musíme neustále čelit. Jejich dílem je také depopulační agenda, kterou řídí.

Kdo jsou globální fašisti? (čtěte více zde)

Jak globální fašisti kontrolují největší světové firmy a dodavatelské řetězce (více zde v dokumentu Monopol)

Jak fungují globální fašisti podle odpadlíka (čtěte více zde)

Politické loutky jako zástupci globálního fašismu v české vládě

Zástupci globálního fašismu jsou stejní paraziti jako oni. Najdeme je vtlačené hluboko v mezinárodní politice a mezinárodním právním systému. Zakládají si nejrůznější globalistické spolky typu WEF, Evropská unie, NATO či Spojené státy Americké (psal jsem zde) které přebírají pravomoci národních států, aby skrze ně mohli snáze řídit jejich obyvatelstvo.

Dřevo, loutka, běh, černá, pozadí
Politická loutka běží ke svým globalistickým páníčkům. Zdroj: Pexles

Jsou vtlačení hluboko i v české státní správě a zejména v rozhodujících funkcích, kde je spousta takových poskoků.

Politické loutky typu Fialový Péťa, Péťa Pávek, Víťa Rakušák, slepice Pekarová či mnoho jiných ubohých loutek a dalších poskoků (čtěte více zde), kteří se už ani nijak neskrývají v našich úřadech a veřejně nám škodí ve prospěch svých páníčků za naše vlastní peníze. Depopulační agenda probíhá i u nás a jeho cílem je zejména původní obyvatelstvo.

Jejich ksichty v těchto úřadech se mohou v čase měnit podle toho jak se zrovna globalistům hodí nebo nehodí do krámu. Jejich činy však zůstávají stejné. Chcete-li je poznat, sledujte jejich činy.

Proto je si musíme být vědomi toho, že: „V každý moment máš k dispozici vše potřebné k dosažení svého cíle“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde). Takže neváhejme a hledejme řešení, jak se aktivně postavit zejména na právní odpor.

Řešení 1: Chyba volebního systému a nutnost jeho změny

Za poslední dekády se v české politice skutečně objevili pouze velmi velmi skromné jednotky politiků, kteří byli schopní hájit české zájmy a zájmy lidí.

kotva, společnost, lokalizace, lokální ekonomika, paralelní ekonomika
Lokální ekonomika jako kotva společnosti a obrana proti globalismu. Zdroj: Pexels

Ti jsou však do značné míry eliminováni chybami zavedeného volebního systému, který byl již od začátku nastaven záměrně chybným způsobem. Problém je, že se do rozhodujících orgánů státu dostávají strany a nikoli jednotlivci. To proto, že do poslanecké sněmovny postupují pouze strany, které přesáhnou pěti procentní podíl voličů a jejich kandidáti a nikoliv konkrétní volení jednotlivci. Tyto strany jsou pak snadno zkorumpovatelné.

Výrazně lepší variantou by bylo, kdyby postupovali dál pouze konkrétní politici, které si zvolí konkrétní skupiny lidí, aby zastupovali jejich konkrétní zájmy. A to tak, že budou zodpovědní svým voličům. Tedy s možností odvolat takovéto politiky, kteří nehájí zájmy, pro které byli zvoleni.

I tuto chybu lze ale změnit. Cesty již existují. Víc se můžete dozvědět například na webu Národního proudu (zde).

Proto dál aktivně hledejme cesty, jak změnit systém a zbavit se globálních fašistů s jejich vražednými agendami dřív, než se oni zbaví nás.

K tomu je ovšem užitečné vědět, že: „vytrvalost přináší štěstí“ (motivační citát s tímto obrazem k dostání zde).

Řešení 2: Mít se rádi

ekonomika, paralelní, lokální, rostlina, semínko, sazenička, růst
Paralelní ekonomika a radost aneb vypěstujme si ze sazeničky rostlinu, která bude dávat plody. Zdroj Pexels

Dalším důležitým faktorem řešení tohoto zla, které se na nás valí je prostě mít se rád. Mít se rád znamená nedávat prostor strachu. Kdo se má rád, nemusí se ničit toxickými jedy farma průmyslu ani se přešívat z muže na ženu a obráceně.

Kdo se má rád nedopustí, aby mu někdo jiný vnutit názor, myšlenku natož pak realizaci něčeho s čím nesouhlasí. Třeba vpravování mutagenních mRNA látek do těla, které rozvracejí jeho imunitu, tělo a mnohdy mohou být jeho zhoubou.

Kdo se má rád nesouhlasí a brání se proti snahám mu vzít co mu patří, proti snahám o narušování osobní integrity, svobody, práv a štěstí.

Kdo se má rád nevolí psychopaty, zloděje a vrahy.

Kdo se má rád, se má zkrátka rád a dělá co umí proto, aby se měl dobře, cítil dobře, žil si dobře a to samé chce pro své okolí. Tak se zkusme mít se rádi.

A k tomu si ještě zapišme, že „Úspěchu dosáhne ten, kdo v úspěch věří“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: