Roland Bernard: Fungování finančního systému z pohledu právně nedotknutelné světové „elity“

Roland Bernard poskytuje zpověď člověka z nejvyšších finančních kruhů právně nedotknutelné elity, která řídí náš svět skrze finanční a právní čachry. Ucelený pohled na fungování finančního systému. Je to síla a stojí za to tento rozhovor shlédnout.

Sdílím zpověď člověka, který pracoval v nejvyšších finančních kruzích. Je to neuvěřitelně výstižně popsaný svět velkých peněz a fungování finančního systému, včetně toho, jak vzniká finanční otroctví, kdo a jak z něj profituje, kdo a jak ho řídí, co to je a jak funguje úrok a jak skrze něj lze ovládat tento svět.

Shlédněte rozhovor s Rolandem Bernardem, viz tato videa níže. Říká tam skutečně vše důležité o tom, jak tento právně vyčleněný a nedotknutelný svět úchylů funguje.

Tak až budete přemýšlet, proč svět kolem nás stojí stále víc za prd, chudoba vzrůstá a hrstka stále víc bohatne, tak toto je odpověď. Je to i odpověď na otázku pro koho ve skutečnosti pracuje loutkový panák Fialový Péťa a jeho parta zločinných kumpánů z české vlády i loutkový komunistický prezident Pávek. Toto je vysvětlení kdo kam a na koho.

Tak sledujte pozorně.

První část:

Druhá část:

Další části budou předpokládám v dohledné době k dispozici na webu: https://otevrisvoumysl.cz/

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: