Lokální reset jako nástroj na odvrácení globálnímu fašismu

tlačítko reset, ekonomika, velký reset, lokální reset,
Tlačítko reset. Znamená Lokální reset.

Co je Lokální reset, co pro nás znamená, jak se připravit. Nemusíme být obětí Globálního fašismu, můžeme být tvůrci své budoucnosti. Připravujte se na samostatnost. Svoboda něco stojí.

svět, obrácení, vzhůru nohama, koule, moře, oceán, média, převácení
Obraťme naruhy globalistickou agendu – udělejme lokální reset. Zdroj: Pexels

Globální fašisti (kdo to je jsem psal zde) se snaží o svůj Velký reset a digitální koncentrák (psal jsem zde) a čas rychle běží. My ale můžeme jít jinou cestou. Místo toho, aby nás odstřihli od peněz a učinili závislými, můžeme my odstřihnout je a učinit je zbytečnými. Udělejme Lokální reset.

Překotné změny nás neminou. V dohledné době lze čekat významné změny ve vývoji světa. Přicházející globální finanční krize (psal jsem zde) překope stávající světové pořádky. Lze očekávat, že události povedou k úpadku amerického dolaru, bankrotu Ameriky a ke konci její role jako dominantní světové mocnosti.

Podrobnější informace, jak by mohl vypadat Lokální reset lze čerpat z videí níže. Článek pokračuje pod nimi.

Zdroje pochází kromě Youtube z blogu Jana Tománka (zde).

Parta nebezpečných fanatiků z WEF

Upřesněme si, že současně s tím se parta nebezpečných fanatiků známých jako globálních fašisti sdružených do spolku WEF (Světové ekonomické fórum) převzít světovládu prostřednictvím nikým neřízených a nevolených institucí typu Organizace spojených národů (OSN), Mezinárodní měnový fond (MMF), Evropská unie (EU) a podobných nebezpečných zájmových spolků.

Pozn.: Role jakou hraje MMF ve bankrotech státních útvarů jsem psal zde: Hromadný státní bankrot aneb globalisté bodují a směřování Česka

Jejich služebníci jsou již nyní dobře rozmístění v nejrůznějších důležitých a strategických funkcích od politiky, přes finance a snaží se využít zvratových situací, které do značné míry sami záměrně způsobují. To si ale nemusíme nechat líbit.

Můžeme jim místo toho vypálit rybník a místo jejich pokusu o převzetí vlády uskutečnit vlastní lokální reset a ostřihnout je.


Lokální reset

tlačítko reset, ekonomika, velký reset, lokální reset,
Tlačítko reset. Znamená Lokální reset.

Je to v podstatě jednoduché. Nemusíme spadnout do nastražené léčky, kterou vidíme. Místo toho jí můžeme obejít. Místo toho, abychom se nechali stáhnout do digitálního koncentráku a závislosti na nich, můžeme odstřihnout tyto globální parazity, prostě se nepoddat a učinit jejich snahy marnými. Uskutečníme svůj lokální reset po našem.

Nejsilnějšími pákami, které na nás mají kromě zaprodaných politiků jsou finanční páky a toky, přes které nás vysávají. Ať už jsou to státní dluhopisy nebo zadlužení firem a občanů.

Stačí tak málo a několika podpisy můžeme odstřihnout jak celou Evropskou unii, jejich hlavní nástroj v Evropě, tak pokud by bylo třeba společnost pod zkratkou SWIFT, která přiděluje ony mezinárodní kódy (zde) u vašich bankovních účtů a všechny mezinárodní platby řízené západním světem. Je to jeden z hlavních nástrojů globálního kapitálu.

Naše samostatná česká měna umožňuje odpojit tyto nástroje, aniž bychom měli jakýkoli vnitro státní finanční platební problém. Naše finanční transakce totiž řídí Česká národní banka. Dříve jsme tento systém nepotřebovali a obejdeme se bez něj i nyní. Počítejte však s tím, že nebudou fungovat zahraniční platební karty.

Současně bychom mohli krásně zrušit státní dluhopisy, vzít si zpět banky, které jsme si nesmyslně prodali za pár haléřů pod rukama v devadesátých letech nadnárodním společnostem a globální fašisti ztratí nitky na tahání.

Lokální reset znamená obnovení suverenity naší země. Musíme být ale připravení jednat, vědět, co chceme a snažit se o to.

Už ale naštěstí víme, že „Když něco chceš, celý vesmír se spojí, abys mohl své přání uskutečnit“ (citát v motivačním obraze k dostání zde).

Lokální reset a jeho důsledky

Samozřejmě je potřeba počítat s důsledky. Počítejte prosím s tím, že součástí agendy globálních fašistů je zmrazení a zabavení vašich peněz a úspor, abyste se nemohli bránit jejich útoku.

Lokální reset a jejich odstřihnutí je tak pouze ochranné opatření, kterým ochráníme úspory našeho obyvatelstva v naší zemi. Může jej učinit Česká národní banka jako správce naší měny a garant finančních toků.

1) Zmrazení finančních toků vůči zahraničí

V první řadě by to znamenalo zmrazení finančních toků do/ze západních zemí a v podstatě všem zemím, které jedou výhradně na těchto platebních systémech.

Ani tak bychom ale nezůstali sami. Země BRICS sdružující na polovinu světové populace, již nějakou dobu vyvíjejí vlastní platební systém, jehož účelem je Dedolarizace (zde). Tedy odstřižení od západního SWIFTu a od hegemonie amerického dolaru. Eliminace vlivu amerických, potažmo západních sankcí (protože jak si Amerika prdne, tak celý západ koná), které jsou silným vlivovým nástrojem moci.

Mnohé země jej tak vnímají jako riziko a snaží se vymanit z područí platebních prostředků západního světa. A my můžeme taky. Západ je v úpadku a nemusíme se nechat stáhnout s ním.

Alternativy již existují a máme se kam obrátit. Lokální reset má značnou šanci uspět.

Víme totiž, že „Vyhrávat znamená nemít strach z porážky“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).


2) Krátkodobé omezení obchodu

Současně s tím lze čekat krátkodobé omezení obchodu a toku zboží ať už ze západních zemí, tak přes distribuční řetězce těchto zemí.

Pochopitelně obchodovat chceme všichni. Obchod je nezbytnou součástí tvorby bohatství. Všechny strany chtějí a budou obchodovat. Je však třeba počítat s krátkodobým zmatkem, než dojde k obnovení obchodu novými cestami.

3) Deficit materiálních statků z těchto zdrojů

Krátkodobě lze počítat také s deficitem spotřebního zboží, které proudí přes tyto distribuční řetězce.

Současně s tím lze čekat právě krátkodobý výpadek zaběhnutých dodavatelských řetězců, které se v čase podaří obnovit. Počítejme s tím, že to chvíli trvá a předzásobme se, připravme se.

Jak se připravit na lokální reset

Nejprve je důležité si uvědomit, že „Kde vůle neschází, cesta se nachází“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde). Proto hledejme cesty k osamostatnění se a obnovení suverenity každého samostatně i našeho státu.

1) Předzásobení se

Prvním krokem, Který můžete udělat každý za sebe a nepotřebujete k tomu nic speciálního je předzásobit se vším co vydrží a potřebuje k běžnému životu. Od hygienických potřeb, přes trvanlivé potraviny. Zásoby jsou nedílnou součástí každé strategie.

2) Soběstačnost

Ve zkratce to znamená co nejméně potřebovat zahraničí. Obecně pak i celkově dodávky zvnějšku, na kterých je člověk nebo společenství závislé.

V potravinách

červená pšenice, pšeníce, domácí, pěstování, potravinová soběstačnost
Domácí červená pšenice na mletí

Určitě si říkáte, proč na tom západě tak blbnou ti zemědělci. No je to samozřejmě proto, že se je Globální fašismus snaží eliminovat. Zemědělci vždycky byli a jsou páteří země.

Každý nečas a problémy pomáhají překonat právě zemědělci a zemědělská nezávislost země. Tito lidé jsou také nejméně závislí na systému, protože se o sebe dokáží postarat. Proto podporujte české zemědělce a nejlépe si pěstujte alespoň nějaké vlastní jídlo, aby vás tento krok nezaskočil.

I domácím prostředí je možné si vypěstovat a semlít vlastní obilí a upéct si z něj vlastní chléb (psal jsem zde).

V energii

Nedílnou součástí Green dealu je eliminace spolehlivých a bezpečných zdrojů energie. Určitě chápete, že nejde o žádnou ekologii, byť se tím celá agenda zaštiťuje.

Jde o rozvrat energetických sítí a pokus o oslabení soběstačnosti v dodávkách energie. V Německu se toto dílo již značně podařilo. Necháme ze sebe udělat blbce taky? To je na každém z nás.

3) Finanční rezervy

Zachování měny česká koruna je naprosto stěžejním. Proto jste v posledních týdnech mohli zaznamenat urputný výboj proti české koruně ze strany zrádců naší země v české státní správě (psal jsem zde)

Korunová hotovost mimo zahraniční banky a kousek zlata nebo stříbra jsou nedílnou součástí příprav (psal jsem více zde).

4) Podpora české výroby a obchodu

Zásadním bodem je prostě jednat tak, abyste nepotřebovali globální fašismus, zahraniční operace a zahraniční dodávky.

Už nyní lze nakupovat české výrobky u českých obchodníků. A i v případě věcí, které u nás nemůžeme vyrábět, například typu pohonné hmoty, můžeme podporovat české dodavatele, kteří u nás drží alespoň zásobní infrastrukturu, která nám pomůže překonat první měsíce samostatnosti.

Současně tím lze i omezit odliv kapitálu z naší země (psal jsem zde).

5) Svoboda něco stojí a vždycky je cesta ven

Svoboda prostě něco stojí. Je třeba s tím počítat. Je třeba se připravovat. Vždycky jsou cesty ven z prekérních situací. Je potřeba je hledat a předvídat. Naší cestou ven může být lokální reset.

Už totiž víme, že „Úspěchu dosáhne ten, kdo v úspěch věří“ (motivační citát v obraze k dostání zde).

Je třeba mít plán, ten svůj se shrnul v několika bodech. Nemusí být neprůstřelný, ale je třeba mít záložní plán.

1) Soběstačnost, rezerva a plán k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

2) Voda a potraviny: plán, zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

3) Energie: plán zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

4) Peníze: dům, pole, zlato a hotovost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

5) Léčiva a ošetření jako doplněk k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

Spoléhat nato, že se o vás někdo postará se v historii vyplatilo málokomu.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: