Česká koruna aneb 11 důvodů jak tomu nasadíme korunu

3D mapa České republiky.
Česká republika

Česká koruna je spolehlivá měna, která nám umožňuje vyrovnat se s ekonomickými šoky. Držíme svůj osud ve vlastních rukách. Zaprodaní politici ve službách zahraničního kapitálu otevírají overtonovo okno. A zahraniční supermarkety sekundují. Pro záměnu české koruny není důvod, ani podle prezidenta Václava Klause, který má zase pravdu. 11 důvodů, kterými nás zvýhodňuje česká koruna.

Toaletní papír, záchod, talíř, na talíři
Kvalitní krmení lidí masmediálním obsahem brání vidět realitu. Česká koruna zažívá snahy o nahrazení ze strany globalistické agendy vedené zahraničními psíky Pávkem a Fialou.

Nejprve se nelze nezmínit o diverzních akcích na rozvrácení naší země, o které usiluje rozvědčík ve službách zahraničního kapitálu globálních fašistů na Pražském hradě Péťa Pávek se svými páníčky.

Nejnovější plivanec do tváře českého národa a našich lidí ohledně výroků se opuštěním naší české koruny, je jistě vzorným vlezením do zadku zahraničních páníčků, takže jej poplácání po kožichu a vděčně vrcení ocáskem opět nemine (psal jsem zde).

Poslušný psík Pávek ve službách globálního fašismu (psal jsem zde) tak vrací předvolební investici do něj vloženou i se značnými úroky. A vesele přitom vrtí ocáskem.

Takže si to řekněme otevřeně: Česká koruna je naše Pávku! Na rozdíl od tebe! Zvykej si!

Jeho diverzní akce na vytvoření kolonie Česko v rámci Americko-Bruselského protektorátu tak otevírá další Overtonovo okno (definice zde). Tedy chce lidem zanést do hlav téma, o kterém mají přemýšlet a nakonec si ho ospravedlnit.

Tím nejnovějším oknem bylo, že bychom se měli vzdát své národní měny, české koruny, ve prospěch kolabující scény nefunkční zahraniční měny, která nás obklopuje.

Tím bychom se zaručeně vzdali posledních zbytků suverenity a zajistili si hluboký finanční kolaps, který tak jako tak čeká v nejbližší době těžce zadlužené evropské země i celou jejich měnou oblast. Vzdali bychom se tak možnosti reagovat, přizpůsobit se vlastní měnovou politikou a vybruslit z nebezpečných situací vlastními silami. A to nepotřebujeme.


Fialový Péťa sekunduje

Jeho neméně zaprodaný kámoš Fialový Péťa, kterému nevěří snad už ani těch pár skalních voličů, kteří jej chybou ve volebním systému při rozdělování propadlých mandátů posadili do vlády (více zde).

Tento slizký had už svou podvratnou činnost odklonu od České koruny provádí dlouho. Ve veřejných projevech místo našich českých korun používá k peněžním počtům cizácké měny (psal jsem dříve zde). Snaží se tak nutit lidi přemýšlet v těchto zahraničních měnách.

Kromě toho statečně likviduje český rozpočet vyhazování našich peněz všude kde to jen jde, zadlužováním a rekordními schodky, nákupem předražených vojenských hraček, posíláním peněz a zárukami za dluhy nebezpečným diktátorským režimům a tak dále a tak dále.

Statečně se tak podílí na genocidě ukrajinského obyvatelstva podporou zvrácené vlády Ukrajiny, která vcelku rychle likviduje veškeré doposud zbylé obyvatelstvo posíláním na zbytečnou smrt. A to také již roky statečně podporujeme z našich peněz díky Fialovému Péťovi. Ale, že by někdo z nich zkusil jednat nebo otevřít dveře jednáním o míru, to ne.

Takže si to řekněme otevřeně Fialový Péťo! Česká koruna je naše! Nauč se počítat v korunách a strč si svoje zahraniční měny a nejlépe i sám sebe odkud si se vytáhl!

Zahraniční supráče obratem sekundují globalistické agendě

Zahraničním kšeftům pochopitelně nestačí vyvádět od nás miliardy. O odlivu kapitálu z naší země (jsem psal již dříve). Zahraniční kšefty, již plní stejné zadání od globálních paníčků a nastoupili na vlnu učení hloupých českých lidí myslet v cizích zahraničních měnách.

česká koruna, euro, centy, ceny v eurech, Česká republika,
2. Centíkové ceny v zahraničních supráčů u nás. Snaha o přeškolení hloupých českých spotřebitelů na eura. Jak je česká koruna krásná.
česká koruna, euro, centy, ceny v eurech, Česká republika,
1. Centíkové ceny v zahraničních supráčů u nás. Snaha o přeškolení hloupých českých spotřebitelů na eura. Jak je česká koruna krásná.

Stačí se podívat, nepřipomíná vám tento obrázek centíkové počty ze sousedních zemí? Že by to byla taková náhodička? Asi těžko že…

Takže si to řekněme otevřeně zahraniční Supráčové: Jste tady na návštěvě, nejste tu doma! Takže nám přestaňte tlačit svoje zahraniční měny a používejte koruny! Máme na Vás páku a tou jsou naše peněženky a nemusíme je otvírat u vás!


Výhody České koruny pro všechny obyvatele Čech, Moravy a Slezska:

Dost o diverzních akcích zaprodané české vlády, rádoby prezidenta a jejich nochsledů a pojďme si vyjmenovat výhody, které nám naše krásná česká koruna skýtá.

Poznámka – čtěte také:
11 důvodů proč je Česko skvělé místo k životu (zde)
Skvělé Česko podruhé: dalších 11 důvodů proč tu žít (zde)

1) Česká koruna je druhou nejvýkonnější měnou Evropy, po franku

Nejvýkonnější měna Evropy po Švýcarském franku (zdroj zde). To je sakra dobrý výsledek. Je to tak dobrý výsledek, že bychom se Švýcarskem měli inspirovat a nejen si zachovat vlastní měnu, ale taky vystoupit z EU a být nezávislou a neutrální zemí.

To nám přinese další bohatství a svobodu v rozhodování.

2) Největší devizové rezervy v Evropě

Jako země máme jedny z největších devizových rezerv v Evropě (zdroj zde). A o ty se určitě také hraje. Přecejen takové malé přilepšení do kolabujícího projektu jedné měny, aby vydržela o chvíli déle by se jim určitě hodilo.

3) Rostoucí rezervy zlata v ČNB

Zlato, peníze, hotovost, investice, rezerva, platidlo, měna
Investiční zlato jako rezerva, peníze, hotovost i investice v jednom. Česká koruna má již znatelné krytí zlatem. Zdroj: Unsplash.

Zlaté rezervy naší centrální bance už přesahují 30 tun (zdroj zde). Donedávna jsem byl skeptický ohledně devizových rezerv ČNB, které zahrnovalo všechno inflační, bez jakéhokoliv krytí a ČNB zarytě odmítala držet zlato.

Zlato je ale jediné bezpečné aktivum, které drží hodnotu i přes největší ekonomické turbulence, měnové reformy a dále. Už tisíce let.

Situace se ale vloni obrátila a ČNB zdrží za českou korunou již znatelné množství zlata, které v minulém roce ztrojnásobilo. A doufejme, že bude nakupovat i dál. Česká koruna tak získává zpět své krytí.

4) Možnost určovat si vlastní měnovou politiku

Schopnost rozhodovat v měnové politice sami za sebe je nedílnou součástí systému vypořádání se s nejrůznějšími ekonomickými šoky.

Nejsem sice fanda mnoha kroků ČNB z minulosti od intervencí, přes manipulace s úrokovými sazbami. Ale nahrazením měny se toto nijak nezmění. Faktem navíc je, že tyto zákroky, jsou-li provedeny správně, nám mohou značně usnadnit život a pomoci se vypořádat s nejrůznějšími ekonomickými výkyvy.

Už jsem psal o tom, jak společná evropská měna uměle udržuje nízký kurz pomyslné německé měny oproti pomyslným měnám méně výkonných zemím (psal jsem zde). Tím dodávají značnou exportní výhodu právě Německu, čímž se dál zvyšuje bohatství v Německu na úkor všech ostatních.

Brání totiž ve snížení cenové hladiny v méně výkonných zemích, čímž jim brání snížit kurz domácí měny a zlevnit tak domácí výrobky, aby byly konkurenceschopnější na zahraničních trzích.

Tato nerovnováha vede k přítoku většího bohatství právě do Německa a bohatších zemí a oslabuje periferní země s méně výkonnými ekonomikami.

Česká koruna nám pomáhá držet náš osud ve svých rukách a přizpůsobovat se měnícím se ekonomickým podmínkám a šokům. Držme se své krásné české měny.

5) Česká koruna je znakem suverenity naší země a svébytnosti našeho národa

Chceme-li vydržet jako jeden konzistentní národ bez významného UHO arabsko-afrického vmísení, které každou zemi časem degraduje, musíme být svébytní a držet pospolu. I to nám umožňuje naše měna.

Česká koruna je symbolem naší státnosti, naší svébytnosti a našeho národa. Taky se po nás naše měna jmenuje. Nemusíme se stát UHO omáčkou ve světě okolních zemí bez vlastní identity. Zůstaňme Čechy, Moravany a Slezany s národní měnou, již je Česká koruna.

6) Ručení za dluhy jiných zemí a bezuzdné zadlužování

Společný měnový prostor umožňuje nezřízené zadlužování, protože si všichni účastníci myslí, že se v takovém hegemonu schovají. To my se s Českou korunou neschováme a je to dobře. Ani bychom neměli. Všechny zbytečné útraty jsou vidět. Všechny zbytečně dluhy jsou vidět a nedají se marginalizovat tím, že ti kolem nás dluží přece mnohem víc, takže je to vlastně v pořádku.

Je pak jen otázkou času, kdy se ručení všech za dluhy kohokoli v unii stane realitou. A tomu se musíme za každou cenu vyhnout. Obojímu.


7) Inflační měna evropské prostoru

Společná evropská měna postupně kolabuje pod náporem nerovnováhy, kterou vyvolává a mnoha chybných rozhodnutí, kke kterým se její strůjci úchylují. Ano, ta inflace poroste a naši sousedé s tím nic neudělají. Brusel potřebuje stále víc peněz, dluhy zemí rostou a je potřeba je nějak naoko splácet. Takže se v okolních zemích peníze tiskly, tisknou a budou tisknout tak dlouho, dokud se ta jejich měna nezhroutí. Což je ostatně cíl, aby jim globální fašisté mohli vnutit CBDC (více níže). Ale toho my se nemusíme účastnit.

8) CBDC – Digitální měny globalistického koncentráku

CBDC jsou centrálně řízené digitální měny centrálních bank, které už se v Evropě znatelně šíří ke škodě všech občanů. ECB statečně zavádí (více zde) tento druh kontroly, dohledu a persekuce obyvatelstva s vysokou intenzitou. CBDC jsou sočátí globálního digitálního koncentráku nového typu v rámci Agendy 2030 (psal jsem zde).

S tím totiž mohou finančníci, vlády a kdejaký fašista tahající z pozadí za nitky ovládat občany na to tata. Stačí nepohodlné občany a ty, kteří si dovolují kritizovat stranu a vládu odstřihnout od peněz a finančního systému. Jedním klikem tlačítka.

I přes dnešní ujišťování je samozřejmě v plánu zrušit hotovost past sklapla človíčkové. Léčka už je nastražená. Stačí tam vlézt.

My se těchto pomatených plánů s naší českou korunou nemusíme účastnit. My si totiž můžeme vybrat – prostě si ponecháme korunu a hotovost a zlo CBDC necháme jiným. Je to tak prosté.

Necháme si českou korunu i naší papírovou papírovou hotovost. Pěkně tak, jak je to teď. A je vymalováno v náš prospěch.

Czexit, vystoupení z Evropské Unie, Česká republika, nezávislost, samostatnost, svébytnost
Czexit – vystoupení ČR z Evropské Unie

9) Česká koruna je zárukou vystoupení z Evropské Unie

Tento bod nejspíš pálí globální kliku a eurokraty ze všeho nejvíc. Čecháčkové si tady pořád hrajou na vlastním písečku. A z unie pořád není možné je tak snadno kontrolovat. Pořád mají vlastní měnu a stojí na vlastních nohách. A tento odpor se pokoušejí zlomit se svými ochočenými psíky v české státní správě.

Česká koruna nám totiž umožňuje hladce a bez problémů vystoupit z Evropské unie a postavit se na vlastní nohy s vlastní měnou. S českou korunou to můžeme dokázat lusknutím prstů. Tak si jí držme, je to náš poklad.

10) Inflační přestup a inflační měna

Stačí se podívat na všechny ty nebožáky před námi, kteří tento nebezpečný krok učinili. V poslední době s cizí měnou citelně zdražilo už tak drahé Chorvatsko (zdroj zde). Podle zástupců asociací spotřebitelů v zemi rostla inflace na některých produktech tempem 5 – 20 % denně!

Již před tím vysoká inflace se tak ještě zrychlila. Důvody jsou obvykle zaokrouhlování cen směrem nahoru, obecně snaha obchodníků napakovat se při zmatku a jakási víra v to, že se to vyplatí.

Tím si prošly všechny země, které na tuto hru přistoupily. Zpátky už ale cesta nevede. Ceny míří pouze nahoru.

Se statečnou politikou ECB, která tiskne peníze jako o závod, a že brzy budou jako závod pokračovat ve snaze vyvolat další kolo inflace, se mají všichni účastníci tohoto vadného projektu na co těšit. Přejme jim štěstí a držme se dál.

11) Proč to řešíme aneb Klaus má zase pravdu

Je to možná pro mnohé zase nemilé, ale je to tak. Náš bývalý prezident Václav Klaus veřejně odmítnul zásahy do české koruny a vypracoval k tomu solidní analýzu.

Má pravdu, k řešení otázky nahrazování české měny na našem území vlastně není vůbec žádný důvod. Česká koruna je symbolem svébytnosti naší země. A není důvod to měnit.

Už naštěstí víme, že „vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s citátem k dostání zde), takže se nenechme rozhodit a pokračuje v obraně naší země, naší jednoty a naší měny.

Závěrem:

Takže na závěr si pustíme výstižnou lidovou písničku Jarka Nohavici Eročardáš. Takže: Jděte někam s eurem, my vám na něj seurem.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: