Jak nepřijít o vše až nám globalisté řízeně zhroutí finanční systém

kasino, ruleta, hazard, peníze, finanční systém, globalisté,
Ruleta v kasínu. K tomu lze přirovnat současný finanční systém. A v kasínu lidé obvykle nevyhrávají.

Ticho před bouří ohlašuje řízenou likvidaci pro finanční systém. Loutky jsou dosazené, zadlužení hluboké, úroky vysoké, zotročovací agenda 2030 jede naplno. Lze čekat, že v dohledné době se finanční systém řízeně zhroutí jakou součást plánu. Jak se připravit, vydržet a ustát to.

Již před roky jsem psal o tom, že finanční systém je řízen mafiány, kteří obsadili významné centrální banky svými lidmi a vytvářejí cílené vlny inflace a deflace, které jim pomáhají významně bohatnout na úkor všech ostatních (psal jsem zde).

V současnosti však probíhá jakési ticho před bouří. Vše je naoko zase v pořádku. Je to však jen krycím manévrem a kouřovou stěnou, za kterou nadále probíhají přípravy na největší zlodějnu, která se kdy stala.

Centralizovanou, jednotně řízenou a hlavně celosvětovou zlodějnu ve prospěch jakýchsi globálních elit sdružených v nebezpečné organizaci WEF (Světové ekonomické fórum). O tom, že skutečně někdo řídí celosvětově nejvýznamnější firmy se můžete dozvědět z dokumentu Monopol (zde).

Tlak se stupňuje, přípravy jak zhroutit finanční systém vrcholí

Bankovnictví je nejkřehčí součástí celého již vydatně vychýleného finančního systému. A protože kolébkou globofašismu je Amerika, tak jsme již v Americe letos mohli vidět testovací kolapsy bank. Ve státech letos prozatím zkrachovalo na 5 bankovních institucí, z čehož hned několik významných.

Scénář je vždycky stejný. Náhlý požadavek pod nejrůznějšími záminkami na odliv miliard dolarů kapitálu, které banky v systému částečných rezerv nemají a nemohou tedy vydat. Lze spekulovat, zda si tyto peníze vybírají prostí lidé nebo prostě stačí globalistům zatáhnout za vlastní strunku a nepohodlná konkurence bankovního kartelu jde přes noc ke dnu.

Každopádně bankovní kolapsy již vyzkoušené mají. A jako obvykle, co začne v Americe, to se brzy rozšíří do celého světa.


Koordinované kroky centrálních bank

Posledních dvanáct let jsme navíc mohli pozorovat cílenou aktivitu centrálních bank v podobě nulových úrokových sazeb, záporných úrokových sazeb a tištění peněz.

Cílem těchto opatření pochopitelně nebylo rozproudit ekonomiku. K tomu by bohatě stačila trpělivost a případně mírné řízení úroků. Cílem těchto opatření však bylo jednak vyzkoušet co si lidé nechají líbit a také je co nejvíce zadlužit a na úrovni jednotlivců, firem i států.

A současně vyvolat inflaci materiálních věcí znehodnocením papírových peněz. Inflaci tak velkou, že lidé se raději začnou čím dál tím víc zadlužovat, než by trpěly inflaci. Současně se jim tím podařilo úspěšně zlikvidovat úspory a rezervy. Protože kdo by držel úspory, když jednak nic nevynáší, ale hlavně jejich znehodnocení dosahuje závratných výšin.

Takže šup s penízky do globálního finančního kasína. Tedy chtěl jsem říct na trh a nejlépe do předražených ale naprosto bezpečných nemovitostí formou vysokých úvěrů alespoň do akcií či všude tam, kde se k nim kámoši globofašistů dostanou.

Jak se k nim dostanou ptáte se?

Nevídaná nákupní horečka

bublina, cenová bublina, realitní bublina,
Realitní bublina. Cenová bublina. Vytvoření inflace jako příprava, po které se zhroutí finanční systém Zdroj: Pexels.

Lidé na tuto hazardní hru jako vystřiženou z kasína velmi rádi přistoupili. Vždyť peníze byly k dispozici v podstatě zadarmo. Lidé hojně naskakovali na vlnu růstu bezmála všeho. Ceny nemovitostí vzrostly do nebes tak nedostupných, že mnozí překročili všechny hranice jen proto, aby se k vysněnému domu dostali. A zadlužování nebralo konce.

Masivní propaganda mainstremových globalistických médií, masáž bank, finančních poradců, prodejců nemovitostí, prodejců hypoték a dalších doprovodných profesí pomohly vyvolat nákupní horečku takového rozsahu, že mnozí ztratili soudnost a skupovali neskutečně předražené nemovitosti s tvrzením, že nebudou a jejich ceny stále porostou. Vždyť už rostly přes deset let v kuse a to se pak snadno zapomíná na to, že by mohly také klesnout.

Tak se prodal i v podstatě každý sebenuznější kousek nemovitosti za neskutečné peníze. A nové dluhy jen rostly.

A lidé si ještě rádi naskočili do rozjetého vlaku nemovitostí, které v ceně nikdy neklesají. Nebo snad klesají? Čtěte také dřívější článek: Z realitní bubliny rovnou do realitní krize (čtěte zde).

Zadlužit na maximum a zatáhnout za brzdu

Ano, základem celého tohoto podvodu je roztočit úvěrový stroj na maximum a vyšponovat ceny všeho do neúnosných výšin a zároveň znehodnotit a vyčerpat úspory, zásoby a rezervy. Celosvětově tak vzrostlo zadlužení na úctyhodných cca 350 % dluhů vůči HDP (Psal jsem zde). Tedy v překladu tři a půlkrát víc dluhů, než reálné hodnoty. A to je úctyhodné oficiální číslo.

značka, žlutá, varování, nebezpečí
Na kluzké ploše. Nebezpečí úrazu. Globofašisté mají svůj nástroj – Finanční systém. Zdroj: Pexels

Pak už stačí jenom zatáhnout za ruční brzdu v podobě zvýšení úroků do neúnosných úrovní (psal jsem zde).

Lze dále čekat, že poté, co klesnou ceny nemovitostí a dalšího zajištění dluhů se tato páka 3,5 ku 1 dále zvýší ve prospěch dluhu oproti tomu, čím je zajištěný. A tím se nyní dostává na řadu deflace neboli snižování cen (psala jsem zde).

Ano, v důsledku zvýšení úrokových sazeb je a bude pro mnohé jednotlivce, firmy a státy neúnosné refinancovat své hypotéky a jiné dluhy z 2 % a méně na 6 % a více. Ale tam to zřejmě nekončí. V hlavním sídle globofašismu – v Americe ani toto nestačí a již vyhrožují, že úroky půjdou ještě nahoru (článek zde). Mnozí takové refinancování neustojí a budou muset prodávat za méně, než koupili.

Aby také ne, vždyť i při takto vysokých úrocích mnozí stále kopou a snaží se dál splácet svůj sen a vydržet co nejdéle to jde. Co takhle nasadit úroky na úrovni 8 % nebo 10 %. Kolik jednotlivci, firmy, státy nebo celý svět utáhne, než se vyčerpáním zásob zhroutí sám do sebe?

To kdyby se náhodou někteří stále cukali a i přes stále vysoké zadlužení ne a ne spadnout do té platební neschopnosti.


Platební neschopnost z nařízení

No a v takové situaci stačí fouknout. Centrum tohoto řízeného kolapsu je bankovnictví. Co takhle poslat k zemi pár větších bank? To by mohlo už vyvolat dostatečnou paniku, aby se začal pomalu hroutit celý finanční systém jako domeček z karet.

V sídle globofašismu to již loutkovodiči otestovali. Jak jsme si řekli na začátku, již během letošního roku tam několik testovacích bank zkrachovalo. Stačilo fouknout a během několika dnů se za nimi zavřela voda. Takže precedens bychom měli.

A nyní tak mohou další a další nezávislé banky jít rychle ke dnu. Řízeně. Cíleně. Pod rouškou chaosu si banda globalistických příživníků možná opět přihraje malou domů v podobě laciných nákupů od těch, kteří se u nich zadlužili a to nejlépe včetně bank, kterým lidé dluží.

Tato akce má za cíl hlavně ožebračit lidi, připravit je o zadlužené domovy i zbývající úspory. Ale je tu i větší a jednodušší sousto, do kterého se lze zakousnout. A to rovnou současně.

Dluhové otroctví států

domino, pád, kostky, bankrot, stát, stání bankrot,
Statní bankroty jako padající domino. Jeden začne, další se přidají. Zdroj Unsplash.

Ke dnu nemusejí jít přece jen lidi nějakou formou insolvence. To trvá příliš dlouho. Je s tím příliš práce a babrání. Tak se u globofašistů vymyslelo jiné řešení. Je tomu celému totiž potřeba trochu pomoct a urychlit.

Dluhové otroctví lidí je už staletími prověřený koncept ovládání druhých. Ale co teprve, kdy se v závislé dluhové insolvenci objeví celý stát. Stačí pečlivě dosadit správné loutky do řídících orgánů a to nejlépe demokraticky, aby si lidé mysleli, že si rozhodli sami. Toho lze snadno dosáhnout přes centrálně řízená závislá masmédia, která udělají vše, aby se svým páníčkům pro kost zavděčila.

Na tom již globofašišté také dlouho pracují a mají vyzkoušené postupy. Existuje již nyní pěkný precedens, na kterém si to globalisté vyzkoušeli. Tím je Srí Lanka. Nyní je na hraně bankrotu celá další řádka zemí (psal jsem zde).

Co je cílem tohoto finančně globalistického snažení?

Mnozí již jistě vědí, že cílem tohoto globalistického převratu není nic jiného než převzetí vlády nad osudy suverénních států a suverénních jednotlivců. Ať už přímým zadlužením a insolvencí vůči globofašistickým institucím nebo prostřednictvím států, které se dosazenými loutkami nebo předlužením zavážou sloužit těmto globo páníčkům.

Heslo nebudete nic vlastnit a budete šťastní již mnozí známe. Ale odmítáme ho. A měli bychom jej odmítnout všichni kolektivně a jednou pro vždy. To je totiž jejich neskrývaný cíl.

Už také víme, jakými zbraněmi proti nám jdou:

1) Ekonomická krize

2) CBDC centrálně řízená digitální měna pro kontrolu vašich transakcí

3) Digitální pasy, digitální identifikace a digitální koncentrák

4) Klima krizová agenda

5) Multikulti rozvrat národních států pomocí imigrace z nevhodných kulturních a náboženských oblastí

6) Rozvrat rodin

7) Pohlavní neurčitost a další…

Agenda 2030 (psal jsem zde) je již dlouho v plném proudu a zbývá začít pořádně tahat za nitky.

Proč teď? Globalistům totiž pomalu přetékají nervy. Vždyť toto spiknutí plánují již celé generace. V této formě pak spíš vyšší desítky let. Nejsou sice ještě naplno připraveni, ale nejspíš do toho brzy šlápnou tak jako tak. Dochází jim čas. Mnozí lidé totiž toto jejich divadlo prokoukli a začali probouzet ostatní. Další zdržování by mohlo znamenat i víc příprav pro nepodvolené.

Je však třeba počítat s tím, že pokud se jim nepodaří prosadit svou agendu doposud známými a prozrazenými nástroji, pojmenují je jinak a zabalí jinam. Je potřeba být připraveni improvizovat a zalepovat díry, kterými na nás budou útočit a tlačit. Jména, názvy, místa kudy je budou prosazovat se mohou měnit a průběžně mění. To ale nevadí, důležité je vědět, co máme hledat.


Loutky jsou na svých místech

loutka, ruka, loutkář, vodící lanka,
Loutka na ruce a špagátech.

Však správné loutky už jsou ve svých pozicích od globálních páníčků dosazení. Od dlouhodobě budovaných odstátněných entit, které nejsou nikomu zodpovědné, ale mají ohromnou moc typu Evropská unie, Mezinárodní měnový fond, WHO, Světová banka, OSN a podobné instituce.

Nebo přímo dosazené loutky ve státních zřízeních jako jsou u nás třeba český Fialový Péťa a jeho banda kumpánů nebo nejlepší loutka na českém hradě rozvědčík zahraničních páníčků a poslušný poskok Péťa Pávek.

Však již nyní na Pražském hradě uspořádal nejlepší rozvědčík pro své „tajné“ kumpány takovou malou oslavičku (více zde). Poplácání po zádech, aby si mohl vděčně zavrtět ocáskem, Pávka jistě nemine.

A agenda zadlužování, rozdávání a rozprodávání našeho státu jede pod jejich vedeném naplno dál. Bohužel obdobně je to na mnoha místech a v mnoha státních zřízeních. Jedinými světlými výjimkami v Evropě jsou Maďarsko a po posledních volbách také Slovensko.

Jak se ještě lépe připravit?

No co, stalo se stalo. Teď bychom měli hlavně zachránit co se dá, do doby, než to banda globofašistů rozjede naplno. Je nám totiž jasné, že kde vůle neschází, cesta se nachází“ (motivační obraz s citátem k dostání zde).

Víme co se děje a můžeme se naštěstí připravit. Ještě nám trochu času zbývá. Naštěstí už delší dobu víme, co dělat.

Zlato, peníze, hotovost, investice, rezerva, platidlo, měna
Investiční zlato jako rezerva, peníze, hotovost i investice v jednom. Ideální nástroj pro situace, kdy zkolabuje finanční systém Zdroj: Unsplash.

V oblasti financí jsou spolehlivé následující metody:

1) Zlato a drahé kovy stále fungují už tisíce let
2) Hotovost mimo banku alespoň na 2-3 měsíce běžného provozu
3) Nemovitosti bez dluhů

Podrobněji v odkazu 4) níže.

Dále je potřeba mít alespoň nějaké nebo nejlépe pořádné zásoby potravin, schopnost si je vypěstovat, vytvářet a konzervovat. Proto jsem již nyní velmi vděčný, že se mi podařilo rozjet zahrádku (psal jsem zde), odtud prošťouchnout cestu od vlastního obilí až k vlastní mouce (psal jsem zde), dále také intenzivně sušíme zásoby masa (psal jsem zde) a dalšího.

Kdo chce přestát nastávající období musí mít plán. Plán nemusí být ani dokonalý ani neprůstřelný, ale je třeba mít nějaký záložní plán. Ten svůj jsem podrobně popsal v následujících bodech:

1) Soběstačnost, rezerva a plán k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

2) Voda a potraviny: plán, zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

3) Energie: plán zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

4) Peníze: dům, pole, zlato a hotovost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

5) Léčiva a ošetření jako doplněk k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

Tento program postupně naplňuji a rozšiřuji. Zvyšuji zásoby a zlepšuji přípravu. Už totiž dlouho víme, že Je lepší být připraven, než zaskočen“ (Motivační obraz s citátem k dostání zde).

Tlak na likvidaci zdravých a dostupných potravin a jejich nahrazení nebezpečnými jedy už probíhá dlouho. Poslední kovidové roky odhalili další části plánu globofašistů zaměřené na kontrolu naší možnosti mobility, kontrolu nad lidmi pomocí digitálních pasů a také tlak na zavedení CBDC. tedy digitální měny, která bude centrálně řízená globofašisty, jenž jim zaručí naprostou kontrolu nad našimi finančními toky. Nedovolme jim to.

Lze čekat, že nejbližší útok na Naši svobodu přijde právě srze bankovní systém s výraznou snahou o zavedení právě digitální měny. V prostoru Spojených států i Evropské unie jsou tyto snahy již velmi daleko. Ani my ale nejsme z obliga. Naše měna je křehká. U kormidla státu zaprodanci.

Je proto potřeba abychom byli připraveni. Akce se blíží. Věřím, že společnými silami tuto bandu příživníků přetlačíme. Víme totiž, že „Ten, kdo vítězí, se nikdy nevzdává“ (Motivační obraz s citátem k dostání zde). Přece jen je nás 99 %. Jich pouze 1 procento. Ukažme jim, jak funguje skutečná demokracie většiny. Odmítněme jejich pomatené plány a připravme se žít bez nich. Nepotřebujeme je.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: