Volím Volný blok (číslo 3) a s ním svobodu a dlouhodobou prosperitu

Hlasuji pro svébytnost, vlastní kulturu, prosperitu a svobodu naší země. Zastavení nebezpečných mediálně vládních kšeftů. Zastavení kovidového fašismu a návrat společenské rovnováhy. Konec zadlužování státu a oddlužení země. Zvýšení zlatých rezerv a nedotknutelnost hotovosti. Konec vměšování pochybných zahraničních entit a politik do našeho rozhodování.

V nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky (dne 8. a 9. října 2021) volím číslo 3 – Volný blok. Hlasuji tak pro v současnosti jediné volitelné politické uskupení, které se nejenže hravě dostane do poslanecké sněmovny navzdory zavádějícím předvolebním průzkumům, ale dost možná bude překvapením těchto voleb, tedy pro všechny, kteří umlčovali, ignorovali nebo souhlasili s umlčováním protinázorů jak lajcké, tak odborné veřejnosti.

Volný blok má zároveň potenciál změnit chod naší země k lepšímu a srovnat nerovnováhy, do které nás drtivá většina současných i minulých politiků uvrhla.

I přes všechnu štvavou kampaň, která se snaží Volný blok vykreslit jako poškoditele (jakýchsi z venku přitékajících) hodnot, je Volný blok v současnosti jediná volba, kterou svobodní lidé v těchto naprosto stěžejních volbách mají.

Mediální cenzura a cílený kšeft

vypnutá televize, televizor, stolička, retro, tv
Vypnutá televize. Zdroj Unsplash

Ač je to pro mnohé televizožrouty k nevíře, české ani světové sdělovací prostředky neříkají pravdu a záměrně manipulují s veřejností a realitou ve prospěch sebe a svých inzerentů. Důvod je jednoduchý, jednak vystrašení lidé víc civějí na televizi, obzvlášť při takových fajnových zákazech vycházení, a zároveň prostě rozšiřují slova těch, kteří jim víc zaplatí.

A to i když to bude třeba farmaceutická firma prodávající toxické chemické koktejly měnící lidskou genetickou výbavu (více najdete v rozhovorech zde). No co, kdo maže ten jede a kšeft je kšeft, peníze přece nesmrdí. Pro významné sdělovací prostředky jsou to dvě mouchy jednou ranou.

Potlačování protinázorů z řad skutečné odborné veřejnosti, otevřenou cenzurou (psal jsem zde) ve prospěch jediného správného názoru (o umělé kovidové víře více zde), který razí úzká skupina zainteresovaná na kovidovém businessu (čtěte zde) je běžnou součástí takového fajnového businessu všech těchto kámošů.

Pochopitelně, nikomu z těchto zainteresovaných prostě nevyhovuje Volný blok, který takové prodejní kampani pochopitelně škodí. Kdyby lidé náhodou začali ve větším přemýšlet o tom co se kolem nich děje, je po kšeftu.

Je to jednoduché, Volný blok je bezpochyb jediným politickým uskupením, které skutečně prokázalo, že má odvahu bojovat za správnou věc všemi dostupnými právními prostředky a to třeba i proti velké převaze a proti všem překážkám, které jim nejrůznější okolí hází do cesty.

Naštěstí na televizi nekoukám, zprávy nečtu a tak si můžu udělat svůj vlastní názor sám.

Kovidový fašismus rozdělil společnost

vtip, král, poradce, rozděl a panuj, vidle, pochodně.
Rozděl a panuj. Zdroj: Zdraveforum.cz

Situace kolem kovidu se až nečekaně vyhrotila na hranici fašismu (čtěte více na Wiki zde), který se snaží odebrat lidem i právo rozhodovat o vlastním zdraví. Pochybná, sebestředná politická rozhodnutí bez ohledu na zákony, ústavu, zamítavé výroky soudů i blaho lidí (byť v jeho jménu) tomuto téatru po celou dobu sekundovala.

Jediné, čeho se české vládě a ministerstvu zdravotnictví v jeho nesmyslném a předraženém kovidovém boji s větrnými mlýny podařilo docílit je rozštípení české společnosti.

Naštěstí chovám v srdci pevnou víru, že toto všechno byla jen nepříjemná kapitola dějin a lidé naší krásné země stále mají cit pro rovnováhu, kterou je ve společnosti potřeba udržovat, aby se nezhroutila.

Volný blok je opět jediné politické uskupení s reálnou politickou zkušeností, které má jako prioritu zastavení dalšího šíření kovidového fašismu a jeho nátlakových opatření a dalšího omezování svobody jednotlivců ve jménu „pseudo humanismu“ a dělání věcí pro druhé na úkor sebe samých.

Volný blok, politická strana, právo, normální život
Nenechme si ukrást právo žít normální život.

Stát na hranici krachu

Peníze, kreditní karta a čas
Peníze, kreditní karta, čas

Celá tato bezmála dvouletá, plnými hrstmi peníze nás všech rozhazující kovidová anabáze, která nevedla absolutně k žádnému kladnému výsledku, prošustrovala další roky budoucnosti této země a přiblížila český stát k hranici, za kterou už není cesty zpět. Za touto hranicí čeká dluhová past a bankrot.

Přesto všechno prozatím nikoho ze stávajících politiků vládních stran a drtivé většiny takzvané opozice jaksi nenapadlo zastavit toto bezbřehé rozhazování a zadlužování, které ruinuje naší zemi a čím dál tím silněji ohrožuje její budoucnost.

Volný blok tak je jedinou politickou silou, která přišla s realistickým plánem, jak oddlužit naši zemi a to ještě za našeho života a bez zvyšování už tak vysokých daní.

Měnová politika – prudká inflace, bezcenné směnky a prázdné sejfy

Česká republika je v podstatě na mizině. Zárukou finanční stability by měla být Česká národní banka (ČNB).

Její spekulační „aktiva“ v podobě bezcenných zahraničních dluhopisů nakoupených za elektronické zápočty vytvořené z ničeho za účelem dosažení inflace (což je z nějakého důvodu celosvětová mantra ve snaze likvidace úspor ve prospěch zadlužení) nyní způsobuje současnou skutečně alarmující inflaci, která je ve skutečnosti výrazně vyšší, než oficiálně vykazovaná hodnota a to při zahrnutí růst cen nemovitostí a nájmů.

Spekulační tzv. „aktiva“ ČNB nyní zahrnují z významné míry bezcenné směnky států, které už nejsou ani na mizině jako naše země ale v podstatě přímo v bankrotovém stavu. Stačí fouknout a jdou ke dnu a takzvaná aktiva ČNB s nimi.

Zlata v sejfech ČNB je velmi poskrovnu a ač nemám rád srovnávání, tak asi stojí za to zmínit, že skutečných peněz (tedy fyzického zlata) v sejfu mají násobně víc i Slováci. Český národní poklad v podstatě přestal existovat a měnová stabilita v dlouhém horizontu také. Vše ve jménu zadlužení a inflace.

Volím proto Volný blok, který jako jediné politické uskupení pochopil důležitost zlata ve finančních rezervách státu, prosazuje jejich navýšení a také nepostradatelnost hotovosti pro zaručení dlouhodobé stability a svobody obyvatel naší země včetně zabránění sociálním experimentům s negativními úrokovými sazbami.

Svojí volbou Volného bloku dále podporuji…

Minimální zásahy státu do života občanů a omezení byrokracie včetně zbytečných úřadů

Svébytnost, nezávislost a skutečnou samostatnost našeho státu

Minimální vměšování zahraničních vlivů do české politiky i jakýchkoli částí chodu naší země

Vyrovnaný rozpočet, úspory a přebytek

Zamezení vyvážení kapitálu mimo naši zem

Finanční, myšlenkovou a zdravotní svobodu naší země

Navrácení důstojnosti občanům ČR

Budoucnost naší země

Další zdroje:

1) Ekonomický plán oddlužení země (čtěte více zde)
2) Volební program Volného bloku (čtěte více zde)

3) Výroky a současných parlamentních stran a vystupování vládnoucích osob
http://www.zdraveforum.cz/zdrave-forum-volby-2021.html

4) Příběhy ze světa. Jak vypadá kovidová agenda v Austrálii? Odstrašující příklad nesmyslných kovidových nařízení.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/australie-covidova-tyranie.A210919_205205_p_zahranici_wag?

5) Vystrašit a napíchat…
Jak český premiér řídí pandémie a tlačí na hygienické stanice i ÚZIS, zdroj záznamy rozhovorů časopisu Reflex
https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109495/vystrasit-mutaci-a-napichat-poslechnete-si-dramatizaci-nahravky-ktera-ukazuje-jak-babis-ridi-pandemii.html

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: