Ministerstvo zdravotnictví bohužel (ne)varuje: Vakcíny mohou způsobit smrt

Značka stop, stop, značka, dopravní značka, příkaz, stůj
Stopka. Zdroj: Pexels.com

Další neodůvodněné omezování občanů ČR. Jak se dělají vysoká čísla pro kovidovou agendu a jak média cenzurují protinázory. Americká státní agentura CDC: očkovaní nebrání šíření viru. Co s lidmi dělají zázračné kovidové vakcíny? Kovid jako Chuck Norris – zrušil chřipku. Rozhovor s vědcem prof. RNDr. Jaroslavem Turánkem, CSc., Dsc. Občanský protest – Dávám roušku dolů.

Ano, česká vláda opět děsí občany a zavádí další ničím nepodložená opatření omezující zdraví a svobodu lidí a poškozující lidskou důstojnost a to s platností od 1. září 2021 (co se chystá si přečtěte zde). Tato opatření však nejsou podložena ani čísly nemocnosti nebo nakaženosti samotného ministerstva zdravotnictví.

To uvádí za posledních 14 dní počet potvrzených nakažených celých 24 jedinců (více na webu MZČR zde). Jen pro upřesnění pro vyhlášení stavu epidemie je třeba oficiální hodnota 1600 – 1800 prokazatelně nakažených na 100 tisíc obyvatel. A navíc nelze z informací rozeznat zda nakažení byli očkováni.

nakažení, kovid, potvrzené případy.
Skutečně potvrzené případy podle MZČR. Zdroj: MZČR.cz

Takže o žádnou epidemii tedy nejde. A nikdy ani nešlo. Žádná hygienická stanice v České republice, tedy orgán odpovědný za monitorování stavu a vyhlašování epidemie, žádnou epidemii v souvislosti s koronavirem nikdy nevyhlásila a to ani za rok 2020 (více zde – rozhovor s býv. hygieničkou). Zkrátka nakažených nikdy nebylo a nadále není dost.

Když jsou lidi hračkou

Od prvního září 2021 však přesto přichází na řadu další série snah české vlády a ministerstva zdravotnictví o omezování svobody lidí. A to bez jakéhokoli reálného důvodu.

Prostě současná česká vláda a ministerstvo zdravotnictví dostali do rukou hračku, se kterou si hrají. Nás. A jen zkouší, co všechno si s námi mohou dělat, aniž bychom se proti tomu postavili. My lidé. Všichni. Nebo alespoň co největší počet z nás.

A jaké má ministerstvo pro tuto agendu oficiální odůvodnění? Přece „epidemie je přírodní proces, který nikdo nevyhlašuje“. A také „epidemie je stav, který nikdo neukončuje“ (čtěte více zde).

Číselné zázraky kovidové agendy

1) PCR testy, které jsou nejen naprosto nepřesné, ale každý si z nich zjistí to, co chce. Chcete více pozitivních? Prostě si nastavíte větší citlivost. Potřebujeme aktuálně trochu ubrat s pozitivními případy? Stačí snížit citlivost. Podle počtu cyklů je možné dosáhnout výsledku, který potřebujete (Zdroj a video zde).

Nejlepší na tom je, že metodika není nijak pořádně stanovená, takže si můžete vybrat jaká metodika a jaké výsledky se vám zrovna hodí. A kolik (falešně) pozitivních se teprve najde při otestování celé dětské populace při nástupu do škol. To budou čísla pánové a dámy.

2) Antigenní testy s přesností plus mínus 40 % také dokáží hotové zázraky (více zde). Máte šanci zhruba jedna k jedné, že Vám test vyjde tak či tak. To bude zase falešně pozitivních, bezpříznakových případů (tedy šikanovaných zdravých lidí) bez laboratorního prověření skutečné pozitivity pro televize. Tyto testy původně ani nebyly určené k diagnostice, protože jsou tak nepřesné, že změří v podstatě cokoli. Asi proto vyjde pozitivně klidně i koza nebo papája (čtěte zde).

A čím víc testujete, tím víc čísla jenom lítají. A kromě toho je testování super kšeft, který generuje milionáře v novodobé zlaté horečce (čtěte zde). Paráda.

3) Kovid je jako Chuck Norris. Jakmile se objevil, přestaly existovat jakékoli jiné nemoci. Ve světě i u nás přestala například existovat chřipka a odborníci jen kroutí hlavou „taková čísla nepamatujeme za 130 let“ (zde) a mnohé další nemoci zázrakem zmizely nebo jejich výskyt zázračně klesl. Jestli to náhou není tím, že se prakticky všechny respirační onemocnění začaly nově počítat jako Kovid.

A jakékoli úmrtí je nyní opět ve jménu nové kovidové víry pouze kovid a to včetně úmrtí na nežádoucí účinky očkování (čtěte zde). Zázrak.

4) Aby toho nebylo málo, je potřeba zapojit nemocnice. Ukázat v televizi, jak jsme na tom špatně a jak jsou naplněná speciální kovidová oddělení. Každý kašlající důchodce (což je samozřejmě skoro každý) je nebo do nedávna byl přinejmenším kovid podezdřelý. Nemluvě o tom, že ani není třeba mít lůžko obsazené, k dotaci postačí rezervovaná kapacita. Proč by také ne, každé lůžko na kovidovém oddělení je zlatý důl nebo jinými slovy tunel na pojišťovně (čtěte více zde).

A když to všechno zamícháte dohromady, správně zaokroulíte a několikrát přepíšete dokola, tak z toho všeho vyjdou skvělá čísla. Určitě dost pro vystrašení lidí natolik, aby se podvolili lecčemu.

Média a cenzura jakýchkoli protinázorů

V roli objektivního informačního zdroje bohužel naprosto selhala česká i světová sdělovací média. Částečně určite pod skutečnými obavami o stav situace, částečně záměrně pro zvyšování sledovanosti, částečně pro absenci mechanismů pro ověřování skutečnosti ve snaze zastavit šíření falešných poplašných zpráv a částečně pod tlakem vládní, zdravotnicko-farmaceutické agendy i společenského tlaku.

Pozornost
Hlásná trouba. Zdroj: Pexels

Bohužel mechanizmus proti šíření falešných poplašných zpráv způsobil jaksi pravý opak. Do médii se kvůli tomu dostaly pouze zavádějící, nepřesné a mnohdy i falešně vykonstruované informace, které naopak paniku vyvolaly a nadále vyvolávají. Všechny ostatní názory byly označeny jako konspirace a důsledně bezdůvodně mazané.

Aktuálně se ukázala nová vlna likvidace protinázorů (tedy konspirátorství) i vůči spektru vrcholových státních činitelů. Youtube (tedy Google) začal ve velkém cenzurovat vystoupení šéfky oficiální vládní agentury Spojených států Center for Disease Control v televizi CNN poté, co zveřejnila informaci, že očkovaní lidé nezastavují šíření viru a měli by i ve vnitřních prostorách nosit roušky (čtěte více zde).

O tom, jak se cenzuruje u nás by mohl vyprávět doktor Jan Hnízdil a jeho kolegové, jejichž otevřenou výzvu k zastavení koronavirových opatření spolu s peticí občanů nejenže nejprve smetla ze stolu Poslanecká sněmovna, ale média navíc cenzurovala i jejich průvodní video s vysvětlením pro občany (více zde).

A zázračné vakcíny?

Mnoho lidí zřejmě nerozpoznalo jeden takový marketingový trik současné kovidové agendy. Očkování jak jsme ho doposud znali byl jakýsi inaktivovaný nebo mrtvý virus, který měl lidský organismus připravit na setkání s virem. To samozřejmě není případ kovidových vakcín. Vakcíny proti kovidu obsahují podle oficiálního letáku látku mRNA, což není nic jiného, než genová terapie. Látka, která mění lidský genom.

Covid-19, vakcína, vakcína kovidu,
mRNA kovidová vakcína neboli mRNA jed v lahvičce.. Zdroje Unsplash

Nejedná se tedy o žádné standardní očkování. Je to experimentální genová terapie, která prozatím neprošla žádným řádným schválením, studiemi ani zjišťováním následků. Je to prostě experiment. Co to s lidmi udělá a jak vážné budou mít tyto látky následky?

Jak vypadá krev po očkování kovidu? Podívejte se na rozhovor (zde).
Co dělá očkování kovidu s lidskými tkáněmi? Podívejte se na rozhovor (zde).

A podle toho to také vypadá. Lidé skutečně umírají a to na následky očkování Covid 19. Lidé hlásí do sběrných databází nepřeberné množství nežádoucích vedlejších účinků, které rozhodně nechcete zažít.

A tvrzení, že „co bolí, to sílí“, které proběhlo českými médii jako dobrý znak toho, že vakcíny zabírají je naprosto mimo mísu. Více čtěte v rozsáhlé žalobě, která v tomto týdnu zamířila ke státním zástupcům České Republiky (čtěte zde).

Rozhovor se vědcem prof. RNDr. Jaroslavem Turánkem, CSc., Dsc.

Pokud by Vám tohle všechno i tak bylo málo, podívejte se na rozhovor a vyjádření předního českého farmakologa, imunologa a vakcinologa na webu Svědomí národa (ke shlédnutí zde). Toto video bylo cenzurováno i na streamovací platformě Vimeo. Odkaz jsem aktualizoval 1.9.2021

Kam mizí čeští důchodci?

Objevují se také zajímavé souvislosti proč skutečně mizí čeští důchodci. A je na místě otázka, zda lidé umírají na jakýsi kovid nebo na následky kovidové agendy a zejména očkování. Více informací najdete ve videu (zde).

Používání vakcín kovidu-19 začíná čím dál tím více připomínat pokus o asistovanou sebevraždu. Bohužel bez informovaného souhlasu pacienta. Mají-li lidé imunitu na šrot po očkování kovidem, tak je skutečně může skolit praktivky cokoli.

Jak z toho ven?

Přestaňme jim to žrát. Přestaňme jim žrát, že k normálnímu životu je třeba nosit roušku nebo mít očkovací pas nebo testování. Nic z toho není k životu potřeba. Nic z toho Vás bohužel neochrání před myšlenkovou slepotou opakovačů a prodejců farmakologických koncernů a jejich vyvolávačů. A ani před jejich pochybnými opatřeními.

Staňme se uvědomělými občany. Přestaňme dodržovat neoprávněná nařízení, jejichž jediný cíl je nás zastrašit a donutit ohnout záda. I české soudy ruší jedno neoprávněné vládní nařízení za druhým, celkem již na tři desítky zamítavých rozhodnutí Nejvyššího správního soudu, které zákonodárci odmítají respektovat, dodržovat a napravit (více zde).

Je čas na občanský protest podle zákona. Tak jak se sluší a patří na stát, kde vládne právo a ne banda maniaků.

Proto Dávám roušku dolů
https://rouskudolu.cz/

A volím Volný blok
Volím Volný blok, protože je to jediné politické uskupení, které prokázalo, že má odvahu pojmenovávat věci pravými jmény, vzdorovat rozjeté kovidové mašinérii a jednat v zájmu lidí této země.

Další zdroje, které byste měli znát:

1) Žaloba proti kovidové mafii
https://volnyblok.cz/vyzvy/odstrel-covidove-mafie-kulovym-bleskem/

2) Důsledky očkování proti kovidu
https://otevrisvoumysl.cz/patolog-dr-ryan-cole-alarmujici-efekt-covid-injekci-na-mozek-a-ostatni-organy/

3) Co dělá kovidové očkování s krví
https://otevrisvoumysl.cz/co-covid-injekce-delaji-s-vasi-krvi-dr-jane-rubyova-prinasi-sokujici-objev-cz-dabing/

4) Rozhovor Dr. Martina, který objasňuje naplánování koronavirové pandémie
http://www.nespokojeny.cz/covid-pandemie-byla-naplanovana-mrna-vakciny-jsou-biologicka-zbran/

5) Návrh karantény pro experimentálně očkované osoby
https://volnyblok.cz/video-karantena-po-experimentalni-mrna-vakcinaci/

6) Akce na záchranu republiky
https://volnyblok.cz/vyzvy/prosime-pomozte-nam-zachranit-republiku/

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: