Korespondenční volba ohrožuje naši zemi jak jí známe

Volební urna, hlasování, volby
Vhození hlasu do volební urny.

Korespondenční volba je cestou k manipulaci voleb. V Americe to již krásně funguje. Principy fungování korespondenční volby a jak si lze kupovat hlasy. Dokument 2000 kurýrů. Jak se bránit korespondenční volbě.

Pětidemoliční vláda národní zkázy opět prokazuje, koho agendu zastupuje tím, že prosazuje korespondenční volbu (zde). Korespondenční volba totiž umožňuje manipulovat s volbami a ovlivnit jejich výsledek. Pochopitelně nikoliv ve prospěch zájmů lidí, za to ve prospěch zrádců typu Fiala a jeho kumpáni či jejich zahraničních páníčků.

volby, pošta, hlas, korespondenční volba
Korespondenční volba jako nástroj manipulace voleb. Zdroj: Unsplash

Co je korespondenční volba

Korespondenční volba je způsob hlasování ve volbách, který umožňuje, aby hlasující vhodil platný hlas bez ověření průkazem totožnosti a dokonce formou vhození hlasu nějakým jeho zástupcem.

V parlamentu už mají první návrhy. Má údajně platit pro Čechy v zahraničí, ale jak už to známe, podobné věci se obvykle oproti libozvučným či nezajímavým kecům velmi rychle zvrhnou do celoplošného nasazení. Je zajímavé, že názor na korespondenční volbu se mění podle toho, kdo je zrovna u vlády.

Alespoň pro veřejnost. Už ale víme z mnoha předchozích sporných návrhů, že snad kromě SPD, jsou nakonec všichni poslanci svorně za jedno pro společnou globální agendu, která je udrží u moci.

Korespondenční volba umožňuje manipulovat hlasováním

Je to jednoduché, jakmile nebude muset volič být přítomen v hlasovací místnosti s dokladem totožnosti k ověření a půjde volit prostřednictvím jakýchsi doručujících zástupců nebo poštou, může si s hlasy dělat každý co chce.

Kdokoli tak bude chtít ovlivnit volby, stačí mu, aby si obstaral dostatečný počet hlasů nebo si došlápnul na způsob jejich předávání. Po univerzálním zavedení této možnosti v Americe se osvědčil například nákup hlasů od sociálně slabších občanů, kteří k volbám často ani nechodí a nějaký ten dolar navíc se jim hodí.

A pak je může kdokoli hlava nehlava házet do urny nebo posílat poštou. A to ve prospěch kohokoli se mu bude hodit nebo za co sám dostane zaplaceno.


Divoká teorie nebo realita

Jak už to mezi našimi zaprodanými politiky bývá, tento postup sami nevymysleli. Je to součást již probíhající globalistické agendy.

Tento postup byl již úspěšně nasazen v sídle globalistické agendy, Spojených státech amerických. Tam již korespondenční volba úspěšně pomohla zmanipulovat volby v neprospěch Trumpa a ve prospěch loutkového ubožáka Bidena.

Až neuvěřitelně zorganizované úsilí politických neziskovek řízených a placených globálními fašisty, dokázalo vykupovat volební lístky, distribuovat je skrze distribuční centra a přes konkrétní kurýry až do hlasovacích schránek.

Přes noc pak tato organizovaná skupina dokázala zvrátit výsledek amerických prezidentských voleb v klíčových amerických státech z Trump na Biden.

A jaké bylo překvapení všech, když se obrazovky z večerních červených překlopily na ranní modré barvy.

No hotový zázrak. Přidat trochu propagandy podle základního hesla „dostatečně často pakovaná lež, se stává pravdou“ ve formě televizních prohlášení o tom, že volby byly „nejčistější v historii“ a je to. Trochu jako u nás: „je to tak křišťálově čisté, že to už ani křišťálově čistější být nemůže“ (zde).

Problém pravých hlasů

Největší problém, který je sice zřejmý jako facka, ale pod rouškou snahy u potvrzení výsledků voleb byl mnohokrát omílán je pravost hlasů.

Doručené hlasy jsou totiž platné. Proč by také nebyly. Byly nakoupeny od občanů, kteří je obdrželi. I od těch, kterým byly odeslány několikrát pro chybné seznamy voličů zejména z řad studentů, kterým na přechodná bydliště na koleje chodilo množství hlasů i těm, kteří tam již dávno nebyly. A pak samozřejmě znova tam, kde nyní bydlí.

A vhozeny pak byly do urny doručovateli a to pokoutně v noci a po desítkách. Předpokládám, že to je v USA také podle pravidel. Vždyť i jeden zástupce může zastupovat vícero voličů. Jakmile se tedy tyto hlasy ocitnou ve volebních urnách, jsou platné. Logicky.

Fakt, že je někdo vykoupil, vybral „ten správný“ lístek a vhodil zástupcem do urny, už se ale jaksi z veřejného mínění konspiračně ztrácí. To se přece nehodí globalistické agendě do kšeftu.

Jsou to prostě platné hlasy a basta.


Dokument 2000 mules ilustruje praktiky korespondenční volby

No, jak to celé krásně funguje v USA se můžete podívat v rámci dokumentu 2000 kurýrů, který krásně ilustruje praktiky ovlivňování voleb skrze korespondenční hlasování právě ve Spojených státech.

Dokument 2000 kurýrů

A to nám hodlá pětidemolice vpustit do volebního systému. Proč by také ne, vždyť zastupuje cizí zájmy a s jejich finanční podporou a podporou jejich politických neziskovek se může krásně organizovaně utvrdit ve vládnutí na další dlouhé roky ba přímo na neurčito.

Sen každé totalitní vlády.

S podporou médií a přímé volby

Potom, co nás současná dosazená pětidemoliční fialová hrůzovláda s podporou stejně zahraničím dosazeného prezidenta Páwka zaprodala:

1) Za dvojnásobně předražené americké stíhačky, které pro jiné stojí polovinu (více zde).

2) Potom, co pokračujeme s nákupem zbytečných (zde), předražených a zdraví ohrožujících vakcín s kovidem (zde), které stále nakupujeme.

3) Potom, co stále pokračujeme na rozkaz Spojených států v najivní, hloupé a nikam nevedoucí podpoře Ukrajiny a Ukrajinců, což ničí naše národní zájmy a zejména rozpočet naší země. Jeden Ukrajinec nás vyjde na 1,25 milionu a máme jich tu bezmála 640 tisíc (zdroj: zde).

4) Potom, co tímto a vším svinstvem oddalujeme bankrot dolarového měnového systému, prodlužujeme vyčerpávání zdrojů u nás i jinde u zadlužených zemí světa (více zde) a prodlužujeme agónii západního světa.

5) Potom všem a mnoha dalších zvěrstvech přichází na řadu korespondenční volba.

Už tak nebude třeba kupovat si hlasy pouze ovlivňováním mozků lidí přes uplacená média a manipulace podvědomí (psal jsem zde) a předvolebními průzkumy, nyní bude možné kupovat si lidí hlasy napřímo.

Už tak není třeba pro zkorumpované politiky tolik spoléhat pouze na média s vymýváním mozků, stačí si zavést korespondenční volbu a kupovat si s kumpány ze zahraničí hlasy přímo.

Paráda.

I toto lze ale zvrátit, už totiž víme, že: „V každý moment máš vše potřebné k dosažení svého cíle“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Referendum, cedule, krajské referendum, přímá demokracie, jak řídit stát
Směr krajské referendum a přímá demokracie aneb jak řídit stát aneb korespondenční volba nemusí ani být – zdroj Samphotostock

Jak se můžeme bránit korespondenční volbě

Samozřejmě volit správné politky zatím stále zabírá. Šířit informace o tom, jaké je korespondenční volba svinstvo také zabírá, včetně toho, kdo jej prosazuje a jak může ovlivňovat volby.

A můžeme dokonce i vyvolat celostátně závazné referendum (psal jsem zde) i o tom, že nechceme korespondenční volbu. Nebo třeba začít s referendem na odvoláním vlády, vystoupením z Evropské unie a pokračovat volbou správných politiků. Pak ani nebudeme potřebovat řešit korespondenční volbu.

Pokud by to i tak přišlo na přetřes, můžeme opět vyvolat referendum a situaci změnit. Ale musíme trochu chtít. Už jsme si totiž ověřili, že: „Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační citát v obraze k dostání zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: