Demonstrace za zachování svobody: Praha, Staroměstské náměstí, 17. listopadu

demonstrace, svoboda, demokracie
Demonstrace za svobodu a demokracii. 17.11.2021 od 15 hodin, Staroměstské náměstí Praha.

Den boje za svobodu a demokracii proti minulým režimům (1939, 1989) opět ožívá. Už jednou se v tento den rozhodlo o změně směřování naší země i společnosti ven z totality. Je načase obnovit tuto tradici a pokračovat v ní v boji (nejen) proti kovidově-vakcinační totalitě i nyní.

Je čas vyjádřit svůj názor a nechat ty nahoře slyšet skutečný názor lidí. A opět změnit současný kurz směřování naší země, aby nepadla na nové totalitní dno. Postavme se za to, aby se u nás historie přestala opakovat (čtěte více zde) a mohli jsme hledat nový směr vývoje ve svobodné země i společnosti.

Kdy a kde?

17. listopadu 2021. Praha, Staroměstské náměstí od 15:00 hodin.

O čem to bude?

Je to demonstrace za zachování svobody. Proti omezování práv občanů ve prospěch podvodné kovidově-zdravotnické totality, proti likvidaci živnostníků, restaurací, služeb a pomalu a stále silněji i pracujících.

Více o této demonstraci zde na webu organizátorů z Otevřeme Česko (zde).

Kdo akci podporuje?

Ač je akce apolitická, svoji podporu jí vyjádřili následující protestní politické strany a hnutí:

Prameny, Trikolora, Svobodní, Soukromníci, Volný blok, Národní demokracie, Aliance národních sil, Švýcarská demokracie.

Postavme se společnému nepříteli. Buďme vidět a slyšet.

Na co se připravit?

Přijďte v míru a ten si uchovejte v srdci za každou cenu. Jakékoli provokace jsou nepřípustné a pokud se vyskytnou reagujte s co největším klidem.

Připravte se na to, že televize nás budou častovat názvy jako extrémisti, neonacisti, skinheadi a dalšími podobnými názvy. Tak se totiž dnes říká lidem s vlastním názorem, kteří nepřijímají jedinou správnou mediálně-vládní pravdu.

Obdobně se tomu nyní děje v jiných zemích, jako je Itálie (zde), Polsko (zde) a další země, kde lidé ve statisícových davech volají po ochraně ústavních svobod a svobody celkově.

Dejme těm u koryt vědět, že jsme tady a nedáme se! Bojujme právně (psal jsem zde) i lidsky.

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: