Víra v kovid jako nové světové náboženství

Kovid, muž, gumový oblek, víra, přesvědčení,
Víra v kovid. Zdroj: Pexels

Kovid jako jediná správná víra. Britská instituce žádá zastavení vakcinace a bezpečnostní prověrku. V čele EU stojí člověk Pfizeru. Francouzskému prezidentovi rezignovala ochranka, odmítla kovidové pasy. Vakcinoložka Barbie jde do akce. Politická pandemie a škodlivá vakcinace. Neočkovaní, nejste sami, vaše volba rozhodne. Další zdroje.

V náročných a nestabilních dobách lidé potřebují něčemu věřit. Potřebují mít ve všeobecném zmatku pevný bod, ke kterému se mohou upnout. Tímto bodem se v současné době stal mediálně a politcky dosazený symbol – kovid. Lidé v něj uvěřili. Uvěřili také v „zázračnou vakcínu“, která vyřeší všechny jejich obavy a zdravotní problémy.

Je to jednoduché, rychlé a snadné řešení. Už ale všichni víme, že taková řešení nebývají nejlepší ba ani bezpečná. Přenechání své vlastní odpovědnosti na jiných může mít závažné následky.

Kovidová víra

Kovidová víra obsahuje všechny náležitosti, které má mít to pravé náboženství:

Modlu – modlou kovidové víry je obrázek virusu.

Symboly – symbolem kovidové víry jsou roušky, testy a kovidpasy.

Smyšlený nebo do značné míry vykonstruovaný příběh – každá víra potřebuje pořádně zaujmout. Ta kovidová míří na nafouknutá čísla a statistiky, které započítávají všechno od falešné pozitivity až 40% odchylkou testů, přes vymýcení všech ostatních nemocí či úmrtí, které jsou nyní vedené jako kovid, přes ty správné statistické čachry a zaokrouhlování, které dokáží skutečné divy (více třeba zde).

Další mediální zveličení a zaokrouhlování pak dokáže skutečné divy. Ano, hon za senzacemi v médiích nezná mezí. Čím větší čísla, tím větší sledovanost. To dá přece rozum.

Vyvolávače a propagandu – šířit kovidovou víru se vydaly zejména média, politici a mnozí odborníci a zdravotníci.

Vyznavače a následovníky – Každá víra potřebuje svoje následovníky, kteří ji šíří a hlásají do světa. Přidejte se k nám, udělejte to pro ostatní, chraňte jejich zdraví, které ohrožujete svým svobodným bytím. Mnoho vyznavačů našla nová víra právě mezi politiky a mnohými veřejně činnými lidmi.

Fanatismus – fanatici, kteří jsou pro svou víru schopní udělat prakticky cokoli, jsou solí každé víry. Od popírání a překrucování skutečnosti přes pronásledování a umlčování odpůrců (doposud se projevuje hlavně ignorancí, výsměchem a negativními verbálními útoky v médiích, které přebírají mnozí lidé).

Zázraky – Základem nové zdravotnické víry jsou zázračné vakcíny, které vyřeší problémy, o kterých byste bez nich ani nevěděli, že je máte. No prostě zázrak. Jen to občas úplně nefunguje podle plánu.

Vůdce“ – každá správná náboženská sekta potřebuje mít svého „vůdce“, a u nás se český premiér se svým kardinálem zdravotnictví pasovali do této obyčejné občanské všemocné role.

Bez ohledu na právní řád, vládu práva a výroky soudů, které ruší jedno kovidové nařízení za druhým pro nezákonnost a nedoložitelnost. Každé takové rozhodnutí je přehlasováno nové nařízením a protlačeno vládou bez ohledu na požadavky soudu na nápravu (více zde).

„Svatostánky“ – očkovací a testovací centra se staly svatostánky nové kovidové víry. Už se nesedí v lavicích, ale stojí ve frontách. Alespoň tedy v televizi nikdy nestíhají odbavovat. Kdo se nechodí pravidelně opájet extází šťouráním hluboko v nose, je nebezpečný zjev. Kdo odmítá očkování stává se nebezpečným přenašečem viru. Přenašeč viru je v tomto případě zřejmě přenesený význam pro zdravý rozum.

Dogmata a potírání zdravého rozumu

Koperník (wiki zde) by asi mohl vyprávět, jaké je to bojovat s dogmaty, když už jste zjistili, že jsou věci jinak. Dnešní kovidová agenda hlásá jedinou pravou víru a cenzuruje, neinformuje a negativně útočí na veřejné odpůrce. Zdravý rozum je třeba nepřipustit ke slovu.

Exkomunikace a sociální tlak okolí – správná násilím vynucovaná víra také aktivně potlačuje všechny své odpůrce. Kovidová agenda dělá přesně to samé. Pokud nejsi s námi, jsi pro nám (více zde), škodíš celé společnosti, jsi rozvraceč, budeš exkomunikován a nedostaneš tenhle krásný kovidový pas s QR kódem jako všichni ostatní. Budeš sám a nikdo tě nebude mít rád.

Nyní se objevují také plány na segregaci dětí ve školách na očkované, tedy ty hodné, které mohou žít, tak jak jsme byli zvyklí a ty ostatní, které současní vládní politici plánují šikanovat rouškami (čtěte zde). Odmítnutí se rovná vyloučení z kolektivu.

Hon na čarodějnice – Kdo nesouhlasí je označování za odpírače, mistifikátora, dezinformátora, póvl, lůzu nebo pro ruského aktivistu a dalšími označeními. Kdyby náhodou exkomunikace a očerňování byly málo, přichází hon na čarodějnice, tedy na ty, kteří si ještě dovolí veřejně oponovat. Jako třeba politické uskupení Volný blok.

Pořádný penězovod – A jelikož každý nový „bůh“ potřebuje nejprve pořádný finanční příspěvek, tak je celé toto náboženství poháněno vpřed z daní všech. Tedy nikoli volbou, ale tunelování státního zdravotního systému (systému nás všech). A jak se tedy nyní stát milionářem? Stačí si zřídit kovidové testovací centrum (čtěte více zde).

A lidé novou víru poslušně přijímají…

Ukradenou svobodu vrátíme, až se pokloníte

K širokému přijetí nové víry není ani potřeba mnoho. Stačí nabídnou drobné, ale nevýznamné zvýhodnění. Třeba soutěž o tenisky či mobil nebo bohorovné navrácení základního lidského práva na svobodu pohybu. Svolení k výjezdu na dovolenou či návštěvu kina, restaurace nebo kulturní akce. Stačí se poklonit nové víře.

Všichni máme stejný nárok se pohybovat svobodně, chodit do restaurací, na koncerty, společenské akce, jezdit na dovolenou, setkávat se rodiči a prarodiči a všemi dalšími lidmi a to bez očkování i testování.

Nenechme si vnutit falešnou představu, že jen s kovidpasem se můžeme svobodně pohybovat po světě. Že nám vláda bohorovně vrátí svobodu, kterou nám předtím odcizila, pod podmínkou, že se podvolíme smyšlenému ohrožení a přijmeme novou totalitně-vakcinační kovidovou víru.

Všichni si pamatujeme, že naše svoboda existuje. Všichni jsme jí zažili. A musíme udělat vše co je v našich silách, abychom si jí udrželi.

Politická pandemie

Je třeba si uvědomit, že pandemie podle zdravotních norem ani hygienických stanic nebyla ohledně kovidu vyhlášena (více zde). Nakažených prostě nikdy nebylo dost, aby k vyhlášení pandémie mohlo dojít podle pravidel.

Vyhlášení pandemie je neoprávněným politickým rozhodnutím, které má omezené medicínské, hygienické a jiné bezpečnostní zdůvodnění. Celý tento humbuk je z valné části mediálně-politická bublina.

Očkování není bezpečné a nezaručuje zdraví

Očkování experimentálními látkami mRNA není ničím jiným, než celosvětovým násilným experimentem na populaci této planety. Výrobci vakcín ani vlády, které lidem tuto variantu vnucují, za tyto nebezpečné látky nijak neručí.

Každý den se objevují nové nežádoucí účinky, které prokazatelně škodí lidskému zdraví. Stačí se podívat do příbalového letáku vakcín (kde prakticky žádné nežádoucí účinky nejsou uvedeny, protože tyto látky nejsou vyzkoušené a neprošly řádným schvalováním) a každý musí na první pohled pochopit, že nikdo z těch, kteří vakcinaci propagují a aplikují nemá absolutně žádné tušení, co tyto látky s lidmi skutečně udělají. Pokud vedlejší účinky nezná ani výrobce ani příbalový leták, jak mohou tyto látky lidem politici a jiní doporučovat?

Navíc se ukazuje, že očkovaní lidé mají prakticky stejnou šanci chytit tzv. kovid, jako neočkovaní (čtěte více zde). Údajně pak vakcinace chrání před těžkým průběhem onemocnění, co překvapivě dělá i obyčejná imunita, kterou je možné podpořit prevencí, vitamíny a dalšími prověřenými léčivy, pokud bude imunita potřebovat pomoc. V premiantském Izraeli se navíc ukazuje, že tzv. údajné ochranné účinky po vakcinaci nejenže dlouho nevydrží a jsou k ničemu proti tzv. mutacím, ale lidé po nich navíc skutečně umírají (čtěte zde).

První britská instituce navíc odhalila toxicitu vakcín, vyzývá k okamžitému zastavení vakcinace proti kovidu a žádá bezpečnostní analýzu (čtěte zde). Již nyní se tak objevují názory, že se jedná o biologickou zbraň (čtěte více zde).

Mezitím se z majitelů testovacích center stávají milionáři (čtěte zde). Výrobci vakcín s pochybnými účinky si mohou také mnout ruce nad pohádkovými kšefty (více zde).

Rozhovor s vědkyní MUDr. Soňou Pekovou PhD.

Rozhovor s vědkyní MUDr. Soňou Pekovou PhD., která vymyslela levnou variantu na testování hned na začátku tzv. pandémie. Toto video bylo cenzurováno na streamovací platformě Vimeo a odstraněno. Aktualizoval jsem video 1.9.2021

Mezitím v Evropské unii

Vakcinační business jede na nejvyšší úrovni. Předsedkyně rady Evropské unie Ursula van der Leyen je zároveň manželkou viceprezidenta společnosti vyvíjející genovou terapii. Tento člověk strávil také pěknou řádku let ve společnosti Pfizer a jeho společnost se na vývoji vakcín Pfizeru také řádně podílela (čtěte více zde).

Evropská unie se přitom na zárukách na nákup vakcín pro členské státy silně podílí. A je podivuhodné, že Evropa preferuje Pfizer (čtěte zde). Inu, business se zdravím je stále hlavně business.

Jeden člověk to ale přece nemůže všechno protlačit, tak proč to někdo další včas nezastavil? Možná proto, že se sami včas nezorientovali v mediálně-zdravotně-odborném chaosu, nebo prostě měli strach. Ostatně prezidenti některých zemí, kteří se vzepřeli, již dnes nepromluví.

Objevila se totiž podivná shoda náhod, že prezidenti zemí jako jsou Haiti, Burundi a Tanzánie, kteří se nepodvolili kovidové vakcinaci, již mezi námi nejsou (čtěte více zde).

Mezitím ve Francii

Francouzskému prezidentovi Macronovi rezignovala ochranka, která odmítla chránit prezidenta, nechat se očkovat a schvalovat připravované kovidové pasy. „Macron nestojí za to, abychom pro něj zemřeli“, znělo zdůvodnění. Všichni se odmítli nechat vakcinovat a odmítli hájit tento pochybný businesový zájem (čtěte více zde).

Po celé zemi pak protestují zástupy Francouzů, kteří nesouhlasí s povinným očkováním státních zaměstnanců a lidé dobře pochopili, že po státních zaměstnancích by brzy přišli na řadu všichni ostatní. Do ulic minulý týden vyrazilo na 200 tisíc nespokojených občanů (čtěte více zde).

Mezitím ve Spojených státech

Do kovidového boje na straně propagandy nastupuje panenka barbie, jako vakcinoložka významné pharma firmy. Injekční stříkačkou útočí na dětské pokojíčky (čtěte více zde). Inu vychovávat v rámci jediné pravé víry je třeba už od mala.

Mezitím se však objevují hlasy, které nám ve skutečném světle otevírají příběh, který se kolem nás odehrává. A tyto hlasy tvrdí, že mRNA není jen nebezpečná látka, ale přímo biologická zbraň, kterou musíme zastavit (čtěte více zde).

Mezitím na Slovensku

Na Slovensku již mimořádné zákony privilegují očkované obyvatele nejrůznějšími výhodami. Tamní vláda do kovidové víry vkládá nemalé úsilí a vzkazuje lidem, buď se naočkujete nebo Vám odebereme další práva a výhody.

Proti tomu se mnozí lidé bouří a obléhají parlament. Policie proti vlastním nespokojeným občanům zasahuje (čtěte zde). Proti povinnému očkování vystupuje i bývalý premiér Fico, kterému podle jeho slov zemřela po očkování příbuzná. Na jeho důrazné odmítnutí vakcinace se podívejte zde (čtěte zde).

Mezitím v Německu, Itálii, Řecku, Španělsku

V Německu policie rozhání demonstranty vodními děly a slzným plynem. Hlásají „svobodu, ne koronavirové diktatuře“ (čtěte zde). Protesty pokračují v Itálii, Řecku a dalších zemích.

Neočkovaní nejste sami!

Je nás stále mnoho, kteří nejsme očkovaní a nechceme být. Nechceme ohrožovat svoje zdraví pochybnými experimentálními látkami s neznámým účinkem v dlouhém horizontu a neustále rostoucím seznamem nežádoucích účinků.

3D mapa České republiky.
Česká republika

U nás kovidově–vakcinační totalitní jízdu brzdí jen nadcházející volby. A je zřejmé, že současná česká vláda odmítá ze svých vakcinačních pozic ustoupit a dovolit otevřenou diskuzi nad celou záležitostí.

Jediným politickým uskupením, které prokázalo, že dokáže vzdorovat rozjeté očkovací mašinérii je Volný blok stávajícího poslance Lubomíra Volného a Mariana Bojka (čtěte více v předchozím článku zde).

Za tímto politickým uskupením stojí velké množství zdravě smýšlejících lidí, kteří jej budou volit včetně autora tohoto blogu. Je to jediná strana, která má potenciál dosavadní směřování České republiky do kovidově-vakcinační totality změnit.

Volný blok je jediná skutečně vlastenecká politická strana, která má šanci postoupit do parlamentu a zastupovat skutečné zájmy lidu této země.

Věřím, že je potřeba dostat do parlamentu lidi, kteří skutečně dokáží přinést do veřejné i zákonodárné diskuze reálná fakta a zastavit toto kovidové bláznovství podpořené do značné míry strachem a pokřiveným mediálním obrazem, který nereflektuje skutečnost.

Volný blok již při dřívějších jednáních prokázal, že dokáže vzdorovat tomuto útoku na demokracii, svobodu a zdraví obyvatel (čtěte více zde).

Ať se to někomu líbí nebo ne, je to také jediné politické uskupení, které nepodpořilo (a to ani mlčením) současnou vládní agendu a prodej nás všech pharmaceutickým konglomerátům na základě neodůvodněných, chaotických a zavádějících informací. Volný blok je jediné vlastenecké uskupení, které má šanci dostat se do parlamentu a rozvrátit tuto pomatenou kovidovou agendu zevnitř.

Česká výhoda nadcházejících voleb

Volby do Poslanecké sněmovny ČR proběhnou dne 8. – 9. října letošního roku. Máme tak na rozdíl od jiných zemí velkou výhodu, ve které se můžeme rozhodnout správně a na základě skutečných informací.

Volební urna, hlasování, volby
Vhození hlasu do volební urny.

V jiných zemích takové štěstí nemají. Slováci mohou v tuto chvíli pouze demonstrovat před parlamentem a jsou rozháněni těžkooděnci. Jejich vlastní vláda nejde vstříc zájmům lidu a nadále jedná na základě nesprávných informací. Lidé na dalších několik let nemají v parlamentu právní zastání.

My už nyní vidíme, co se kolem nás děje, dostali jsme včas informace, abychom mohli udělat správnou volbu. Nyní, v tento čas, můžeme vynést na světlo změnu, která může mít dalekosáhlý dopad při určování vývojového směru naší země a možná i celého evropského kontinentu.

My rozhodneme. My volíme. A co si zvolíme to budeme mít. A pokud jste dosud propadali marnosti, že Váš hlas ve volbách se míjí účinkem a nic neznamená, tak věřte, že toto je doba, kdy hlas každého rozhodne o osudu naší země. Kdy Váš jediný hlas může mít rozhodující vliv, který vychýlí jazýček vah ke zdravému rozumu.

Rozhodujte správně a podle vlastního informovaného názoru…

Další zdroje:
1) Pandémie byla naplánovaná, vakcíny jsou biologická zbraň
http://www.nespokojeny.cz/covid-pandemie-byla-naplanovana-mrna-vakciny-jsou-biologicka-zbran/

2) Vynálezce mRNA vakcín žádá zastavení očkování a varuje před riziky
http://www.nespokojeny.cz/riziko-pro-ockovane-se-jmenuje-ade-musime-zastavit-ockovaci-kampan/

3) Bývalý slovenský premiér Robert Fico, razantně odmítl očkování
http://www.nespokojeny.cz/ockovat-se-nenecham-moje-pribuzna-po-vakcine-umrela-nevaha-robert-fico/

4) V čele EU stojí člověk Pfizeru
https://cz24.news/v-cele-exekutivy-eu-je-clovek-spolecnosti-pfizer-ursula-van-der-leyen-nejvetsi-nakupci-stovek-milionu-davek-vakcin-ma-manzela-ktery-provozuje-biotechnologickou-spolecnost-orgenesis-specializujici/

5) Otevřené zprávy Volného bloku
https://volnyblok.cz/zpravy/

6) Petice za zastavení experimentální vakcinace a segregace školních dětí na očkované a neočkované
https://volnyblok.cz/vyzvy/odmitame-experimenty-na-nasich-detech-petice-volneho-bloku-za-obnoveni-skolni-vyuky-bez-povinnosti-rousek-testovani-a-ockovani/

7) Zachraňme republiku, Letná 28.8.2021
https://volnyblok.cz/akce/prijdte-na-letnou-na-akci-zachranme-republiku/

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: