Kovidové podvody vůči veřejnosti dláždí cestu k výměně vlády

Přímá volba, volby, volba, jednosměrka, pro, národ, změna, referendum, přímá cesta
Jednosměrka. Pouze jeden směr prezidentské volby. Pro-národní. Zdroj Pexels

Odhalení kovidové zvůle na ministerstvu zdravotnictví. „Umírající“ kovidoví herci pro televizní propagandu v Austrálii. Škodlivé kovidové vakcíny přišly o poslední argument – nechrání před těžkým průběhem. Střet zájmu vládních poradců. Přišel čas změnit vládu, nevolte současné parlamentní strany. Další zdroje.

Přišel čas přestat jednat jako stádo natvrdlých ovcí. Přišel čas přestat se podvolovat nesmyslným nařízením, které se šijí na zakázku proto, aby z nich profitovaly úzké skupiny osob napojených na politické elity na úkor všech ostatních.

Přišel čas převzít odpovědnost za své zdraví i budoucnost i další oblasti vlastního života a jednat na základě skutečných a nezkreslených informací, které si člověk sám dohledá.

Bohužel se v posledních měsících a letech ukázalo, že spolehlivost informací z médií a státních zdrojů je přinejmenším jednostranná, mnohdy pak přímo sporná a tendenční.

V nedávném článku: Doba odkrývání kovidových masek a sjednocení lidí (zde) jsem popsal hned několik opakujících se cenzorních útoků sociálních sítí a velkých světových mediálních firem vůči názorům skutečných českých lékařů a odborníků.

České významné sdělovací prostředky vůči těmto tématům zvolili rafinovanější cestu a raději se vyhýbají možnosti připustit oponentní názory ve vysíláních a když přece tak alespoň co nejméně.

Reflex odhaluje kovidovou zvůli ministerstva zdravotnictví

Logo týdeníku reflex

Naštěstí se i mezi známějšími českými médii najdou taková, které se nebojí konfrontace. Týdeník Reflex tak odhalil, jak se na ministerstvu zdravotnictví na politickou objednávku vytvářejí kovidová nařízení podporující zdravotnickou totalitu.

Úředníci tohoto ministerstva si nařízení vydávají i proti názoru vlastních právníků, kteří vědí, že tato nařízení u žádného soudu neobstojí. Tito úředníci si ani s odůvodněním hlavu příliš nelámou, dopíší si ho později podle potřeby. Co naplat, že to později soudy shodí ze stolu, mezi tím se vydá další nesmyslné nařízení překrývající to zrušené a cirkus jede dál. Bravo.

Celý článek s nahrávkou ze zasedání Legislativní rady vlády ke shlédnutí na Reflexu (zde).

Vyjádření Lucie Krausové z Ministerstva zdravotnictví ke shlédnutí v dalším článku Reflexu (zde).

Je pozoruhodné, že veškerou moc nad lidmi v našem státě obdržel jeden řekněme trochu pomatený ministr. Jeden, který si může nařizovat co chce a to bez jakýchkoli skrupulí, bez ohledu na zákony, bez ohledu na soudy, které shazují ze stolu jedno nařízení ministerstva zdravotnictví za druhým, bez ohledu na zdraví lidí, bez ohledu na vlastní odpovědnost. Jen proto, že může.

A jakmile někdo odhalí, co je zač, ukazuje prstem, nadává a vzteká se spolu se svým šéfem, nadávají novinářům do lhářů a používají oblíbenou taktiku vypínání mikrofonů.

Více v záznamu z tiskové konference ministra zdravotnictví a českého premiéra, kde byli dotázání jakou z toho vyvodí odpovědnost pro sebe a své podřízené v článku Reflexu (zde).

Střet zájmu vládního panelu odborníků

Navíc se v souvislosti s radou vládních odborníků MeSES, na které se velmi ráda obrací vláda, ministerstvo zdravotnictví i sdělovací prostředky objevilo podezření ohledně střetu zájmu těchto poradců.

Ukázalo se, že nejhlasitější zastánci vakcinace a plošných opatření Rastislav Maďar i Roman Prymula jsou zaangažovaní ve výhradním dovozci vakcín do ČR, ve slovenské firmě Avenier.

Celý článek ohledně střetu zájmu vládních poradců najdete na webu zivotvcesku.cz (zde).

Zkompromitované očkování, které nefunguje, ale škodí

Pochroumaný medvídek. Zdroj: Pexels

Dávno už víme, že kovidové vakcíny jsou v lepším případě k ničemu (psal jsem zde). Pominu-li, že očkování kovidem 19 obsahuje látku mRNA, která mění lidský genom, tak zároveň nijak nechrání očkované před nákazou, jejím šířením ani těžkým průběhem nemoci.

To se ukázalo třeba v případě plně naočkované učitelky, kterou hygiena odmítla poslat do karantény protože měla plné očkování, tak přinucena chodit do práce nakazila půlku školy včetně dalších očkovaných učitelů (čtěte na Seznam zprávách zde).

Už nyní také víme, že v nemocnicích končí a budou nadále končit s těžkými průběhy lidé očkovaní kovidem 19. A informací o tomto podvodu vyplouvá na povrch stále více. Podle informací ze serveru Aktualne.cz nyní v podstatě padla i poslední argumentační obrana prodejců vakcín o tom, že tyto látky údajně chrání před těžkým průběhem nemoci. Ani to se zřejmě neděje.

Očkovací kovidové pasy jsou jen dalším dílčím podvodem na této totalitářské cestě. Jejich platnost je devět měsíců a pak budou muset lidé očkovaní kovidem 19 na svou další dávku. A pak na další a pak na další. A interval mezi dávkami se bude zkracovat jako se to nyní ukazuje v Izraeli (čtěte zde).

Už nyní zároveň víme, že přirozená imunita funguje proti kovidové mediální superstar v podstatně lépe, než jakákoli pseudo vakcína (psal jsem v minulém článku zde). Pro mladé lidi navíc není toto onemocnění v podstatě žádným významným ohrožením. Pro všechny případy přitom existuje vyzkoušená, prověřená a hlavně levná léčba (viz. video níže).

A pak je tu mimo jiné závažné nežádoucí účinky ona nepříjemnost se syndromem ADE, kterému jsou vystavení jedinci očkovaní kovidem 19. Více ve videu níže.

.

Umírající“ kovidoví herci pro televizní propagandu v Austrálii

Propaganda je oblbování veřejnosti a snaha ji přesvědčit, že věci jsou jak si přeje nějaký zadavel, tedy jinak než skutečně jsou.

Stačí na to pár najatých herců a trochu hekání. No zkrátka pořádná reklama na toxické, nebezpečné a zdraví poškozující očkování neprověřenými experimentálními látkami, které mění lidský genom.

„Kdybych to tak jen věděl dopředu a mohl se nechat očkovat, och och…“. „Nechte se očkovat alespoň Vy. Och och…“

.

Vyvlečení poslance ze sálu poslanecké sněmovny

Ano, demokratický stát opět (psal jsem již dříve zde) vyvedl nepohodlného poslance Lubomíra Volného z poslanecké sněmovny. A to zcela prvoplánově po vypnutí kamer, aby nebylo vidět jakým způsobem ochranka zasahuje proti řádně zvolenému neagresivnímu poslanci.

Poslance, který jen stál u pultíku a odmítl odejít. A po tomto zákroku s vypnutými kamerami skončil s rozseknutým obočím. Skvělé, takhle se jedná ve svobodném státě (více zde).

Přišel čas se sjednotit

vtip, král, poradce, rozděl a panuj, vidle, pochodně.
Rozděl a panuj. Zdroj: Zdraveforum.cz

Už známe metodu rozděl a panuj, kterou se snaží totalitní vládci rozeštvat společnost mezi sebou (popsal jsem v článku zde). Základem je vytvořit falešný strach přiživovaný neustálou mediální masáží a neustále se měnícími, pochybnými a na zakázku dělanými opatřeními.

Klasická metoda rozděl a panuj. Snaha rozdělit obyvatelstvo na dvě skupiny a rozeštvat je mezi sebou. Je to nejlepší způsob, jak si totalitníci mohou udělat prostor pro, aby si mohli s lidmi dělat co chtějí.

Touto metodou se snaží odvést pozornost od skutečných problémů, vždyť stačí lidi vystrašit a něčím je zaměstnat a když budou házet vidle jeden proti druhému, cesta k totalitě je otevřená.

Takže takto NE milá vládo, ministerstvo zdravotnictví a české i světové televize a prodejci vakcín. Takto NE! Jako lidé se rozeštvat nenecháme. Je třeba se sjednotit a přes veškeré odlišnosti v názorech se nenechat poštvat proti sobě. Nyní je třeba jednat správně.

Přišel čas vyměnit vládu

Toto je totiž čas pro všechny občany České republiky, kteří si již nechtějí nechat srát na hlavu od bandy pošuků.

Přišel čas, aby se všichni doposud příčetní občané naší krásné vlasti postavili vůči protiprávním, tedy nelegálním, závadným a naprosto zavádějícím nařízením ministerstva zdravotnictví a přestali je dodržovat. Je na místě, aby všichni občané ČR brali nařízení ministerstva asi tak stejně vážně, jako je bere ono samo. Tedy jako by ani nebyly.

Toto je čas pro všechny, kteří k volbám chodí i pro všechny, kteří k volbám doposud nechodili. Toto je čaš, kdy vyjádříme svůj názor a změníme chod této republiky k lepšímu a kdy společně vyměníme maniaky, které v současné době sedí v našem parlamentu.

Volba pro všechny svobodné lidi je v podstatě jen jedna: Volný blok. Mnoho jiných možností, které mají šanci změnit chod věcí v tuto chvíli nezbývá.

Čas na oddlužení republiky

Volný blok je zároveň jediné politické uskupení, které prokázalo, že dokáže vzdorovat rozjeté kovidové mafii a současně navrhlo jako jediné politické uskupení řešení pro oddlužení naší republiky po řádění současných i předchozích pošuků.

Současný kabinet pouze rozhazuje peníze, které ani nemá na opatření, které nadále ničemu nepomáhají. A my všichni jim to platíme. Ukázalo se, že řídit stát jako firmu nebyl dobrý nápad. Zadlužení naší země je nyní skutečně astonomické, ale ještě pořád lze zvrátit a splatit.

Kovid tak nyní slouží jako zástěrka pro odvrácení pozornosti občanů od důležitějších témat jako je třeba právě zadlužení (o tématu zadlužení jsem psal dříve zde).

Je na čase to změnit, vyhnat pošuky, kteří si s lidmi hrají a dosadit skutečnou sílu lidí, kteří mají potenciál změnit chod této republiky k lepšímu.

Proto:

Podporuji sdružení odborníků Zdravé fórum (zde) a vy byste měli také…

Podporuji iniciativu Zlatý špendlík (zde) a vy byste měli také…

Podporuji občanskou protestní iniciativu rouškudolů.cz (zde) a vy byste měli také

Podporuji vlastenecké politické uskupení Volný blok (zde) a vy byste měli také…

A proč že byste měli? Protože druhou šanci se rozhodnout už také mít nemusíte.

Další zdroje:

1) Co dokáže způsobit slovo „jen“?

2) Na JIP končí mnozí lidé s dokončeným očkováním
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kazdy-treti-na-jip-s-covidem-je-plne-ockovany/r~5e2866b816f111eca824ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne

3) Jak odstavit ze scény politické loutky? Nevolte parlamentní strany
https://volnyblok.cz/kulova-revoluce-jak-odstavit-ze-sceny-politicke-loutky-volte-neparlamentni-strany/

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: