Candelas: Svíčky a šperky míří on-line v dárkovém balení

Rudělná výroba, řemeslo, řemeslná výroba, dekorační krabičky, dárkové balení, dárková krabička, šperky, svíčky, stuhy, online prodej, eshop
Online prezentační foto a krabička

Zvolili jsme obchodní název Candelas, založili facebookovou stránku i katalog na elektronickém tržišti. Doplnili jsme dárkové balení o krabičky a míříme na internet i další trhy.

V souladu s naší vizí (více zde) pracujeme naplno na rozjezdu vlastního podnikání se svíčkami a šperky. Nyní jsme se ze skutečných stánkových trhů rozšířili i do on-line světa na internetu.

Po prvních zkušenostech se stánkovým prodejem (psal jsem zde) tak přišel čas se do podnikání pořádně opřít. Začínáme proto zkoušet jiné metody prodeje, které by nám umožnily oslovit další zákazníky.

K fyzickému prodeji na stánku jsme tak nyní do našeho podnikání zapojili sociální sítě a další elektronické platformy.

Obchodní název Candelas

Zvolili jsme si obchodní název Candelas – svíčky, šperky. Česky psáno je Kandela jednotkou svítivosti (více na Wiki zde), čímž se odkazujeme nejen na svíčky, ale také na světlo. Obsah jako takový si pak už budeme definovat sami.

Cesta do on-line světa

Základní verzi našeho online katalogu je možné najít na:

1) E-shop Sochorský mlýn: www.sochorskymlyn.cz

2) Facebooku pod odkazem: https://www.facebook.com/candelas.jm

3) Dále pak na e-tržišti s řemeslnými výrobky Flér: https://www.fler.cz/candelas

Candelas, šperky, sada, náušnice, prsten, náhrdelník v nerezovém lůžku zalité epoxidovou pryskyřicí.
Sada šperků Candelas

Budeme velmi rádi, když se na obě stránky podíváte a dáte nám zpětnou vazbu. Můžete nás nyní podpořit ať už lajkem či sdílením v rámci svého okruhu přátel nebo nákupem. Obě verze jsou zatím v počátcích a ještě je v průběhu času budeme dál rozvíjet.

Uvažujeme také o dalších možnostech, mezi které by měl časem přibýt vlastní web a e-shop. To však bude ještě nějakou chvíli trvat. Žádné velké dílo ale nevzniklo přes noc.

Dárkové balení

Nezahálíme ani ve vývoji a rozvoji našeho podnikání v reálném světě. Milča nyní po důkladném výběru, navrhování, zkoušení a testování dokončila dárkové balení svíček.

Candelas, svíčka, svíčky, svíce, ruční výroba, řemeslo, řemeslná výroba, dárkové balení, dárek, dárková krabička
Svíčka v dárkovém balení – Candelas

Dekorační krabičku na míru jsme si museli sami vymyslet tak, aby splňovala náročné požadavky na vzhled i funkci. Člověk přitom nestíhá žasnout, co obnáší je už jen najít a vybrat ten správný karton, ze kterého lze takové dárkové krabičky vůbec vyrobit.

Navrhnout, naměřit a odzkoušet dekorační krabičky tak, aby se do nich svíčky vešly a držely tam, dalo také pořádnou fušku. Nakonec jsme ještě strávili mnoho času s jejich výrobou, ale výsledek stojí za to.

Obdivuji Milču, jak se s plným nasazením pustila do této mravenčí práce a dotáhla nám dárkové balení do skutečného výstupu. Posunula tím naše podnikání na novou úroveň.

Brzy proto doplníme také dárkové balení pro šperky.

Kdy jindy než teď

Doposud jsme zkoušeli různé směry a možnosti našeho podnikání a vylepšovali drobnosti. Už ale také víme na jaké akce se nám vyplatí jezdit (více zde). Nyní tak nezbývá, než se do rozjezdu podnikání naplno opřít.

Na měsíc září máme proto už naplánované hned čtyři dobové a historizující akce, čímž jsme zaplnili většinu víkendů. Doufáme přitom, že se nám podaří zaplnit i ten poslední volný zářijový víkend a v podobném duchu najít dobré akce až do konce roku.

Má-li se nám tedy rozjezd podnikání podařit, tak kdy jindy, než právě teď…