Svíčky cestovatelky jsou k dostání online

Tenerife, svíčky, Candelas, máčené svíčky, cestovní svíčky
Playa de Cayados (Teno, Tenerife)

Naše voskové svíčky docestovaly na Tenerife. Připravte se na Vánoce se sadou řemeslně zpracovaných adventních svící z poctivého včelího vosku. V nabídce jsou také plovoucí svíčky, máčené svíčky, jehlany a voskové cihličky.

Odbočme nyní nachvíli od tématu probíhající digitalizace a digitálních produktů k poctivým přírodním materiálům. V návaznosti na bezmála stoletou rodinnou tradici včelaření jsme se loni pustili do řemeslné výroby originálních svíček z poctivého včelího vosku.

Zkoušeli jsme svíčky ze včelího vosku vyrobit tak, aby co nejlépe fungovaly a ukázalo se, že je to taky trochu věda (čtěte více zde). Pozitivní výsledky se však dostavily a naše voskové svíčky jsme odzkoušeli na prvních reálných zákaznících na trhu v nedaleké obci (čtěte více zde).

Plánovali jsme je také nabídnout zájemcům na veřejné akci na rodinném mlýně a dopřát návštěvníkům možnost prohlédnout i zdroj včelího vosku – včelín. To nám však překazil souběh událostí ze začátku letošního roku. Místo toho si však můžete naše voskové svíčky objednat online na e-shopu www.sochorskymlyn.cz.

Voskové svíčky ve světě

V mezidobí se však naše svíčky také rozjely do světa. S našimi přáteli zamířily například na španělské Kanárské ostrovy, konkrétně na ostrov Tenerife.

I přes ztížené možnosti cestování však naše svíčky do světa vyrazily. A svíčky přitom možnost se podívat například na:

Vánoční čas pro poctivé svíčky ze včelího vosku

Přichází nám vánoční čas a je potřeba se poohlédnout po kvalitním přírodním osvětlení. Svíčky z čistého včelího vosku příjemně prosvětlují místnost a dodají každé příležitosti sváteční charakter.

Naše výrobky si můžete prohlédnout v galerii níže a v případě zájmu psát do zpráv.

Kompletní nabídku najdete na: facebook.com/candelas.jm, nebo pište do zpráv tohoto blogu (zde).

Profesionalizace svíčkové výroby

Od prvních pokusů jsme také svou výrobu voskových svíček vcelku zprofesionalizovali. Rozšířili jsme výrobu na několik různých druhů, které nyní zahrnují Máčené vosko svíčky, adventní voskové svíčky, plovoucí voskové svíčky, voskové cihličky a svíčku jehlan.

Rozjeli jsme také Facebookovou stránku. V nejbližší době také možná budeme prezentovat naše výrobky na velmi výjimečném místě. Sami se ale ještě necháme překvapit.

V tuto chvíli se dále můžete podívat například na Videobesedu o 3000 Km dlouhé pouti do Santiaga de Compostela (zde) a nadále se můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: