Santiago de Compostela: Videobeseda a první ukázka

Videobeseda o pouti do Santiaga je hotová. Připravuji distribuční cesty a další náležitosti nutné k brzkému zveřejnění. První video ukázka/pozvánka a zvýhodněné předplatné.

Videobeseda z 3 000kilometrové pouti (čtěte více zde) z České republiky do španělského města Santiago de Compostela je hotová. Doposud jsem celou besedu o Svatojakubské pouti v délce 130 minut natočil, sestříhal a poskládal do prezentovatelného formátu podobnému té s níž jsem projel Českou republiku (více o besedách po republice zde).

Příběhy z této velké pouti jsem rozdělil do etap v podobě jednotlivých států, přes které jsem putoval. Při sledování si tak budete moc dát v klidu pauzu a občerstvit se po každém úseku.

Součástí této besedy bude i bonusové video ve formě otázek a odpovědí na nejčastější dotazy, na které jsem při besedách o pouti Camino de Santiago z domova odpovídal a které návštěvníky zpravidla nejvíce zajímají.

Příprava distribuce

Besedu ve video formě mám tedy již nyní hotovou. Bude mi však ještě chvíli trvat, než samotný blog nastavím a připravím na zveřejnění besedy v požadované formě. Průběžně se také seznamuji se všemi legislativními, regulatorními a dalšími požadavky, které takovou tvůrčí činnost provázejí.

Jako poslední krok před finálním zveřejněním, kterým beseda poputuje přímo k Vám zájemcům, je vyřešit online distribuci přes tento blog se vším, co k tomu patří.

Kdy by to mělo být?

Již dříve jsem psal, že člověk si musí dávat malé a splnitelné cíle (čtěte více zde) a proto předpokládám dokončení tohoto kroku nejpravděpodobněji v průběhu letošního léta.

Ze současného vývoje se však zdá reálné, že se mi tyto poslední kroky podaří z nezbytně velké části dokončit již v průběhu následujícího týdne nebo dvou.

Zvýhodněné předplatné

Z toho důvodu tak nyní čtenářům blogu a zájemcům nabízím možnost si tuto hotovou besedu ve formě video záznamu předplatit před dokončením nezbytných posledních kroků.

Předplatitelé vzhledem k dokončenému výtvoru „nekupují“ zajíce v pytli, ale hotové dílo, u nějž nyní probíhají dokončovací práce při nastavování distribučního kanálu.

Jak mohu podpořit?

Finální cena besedy v online distribuci bude podle předpokladu 169 Kč. Besedu si však můžete už nyní předplatit se zvýhodněním 12 % oproti předpokládané konečné ceně a to zasláním příspěvku v hodnotě 149 Kč na

a) bankovní účet: 2000410367/2010
nebo
b) prostřednictvím odkazu: paypal.me/jindrichsmitka

S příspěvkem mi na sebe zároveň v poznámce zašlete emailový kontakt, přes který Vás budu moct informovat o postupu prací a zveřejnění.

První video ukázku a zároveň pozvánku k videobesedě naleznete níže:

Rozšíření besedy

Můžete si také rovnou výhodně a se slevou předplatit plánované rozšíření stávající besedy, které dodělám v následujících týdnech a měsících po donastavení distribuční cesty na blogu.

Plánované rozšíření obohatí stávající besedu o mnohé doposud neprezentované zážitky z této výjimečné poutní cesty a rozšíří ji také o bonusová videa na téma Camino de Fisterra a jak obřadně zakončit velkou pouť, tipy a nápady co dělat v Santiagu de Compostela, bonusové video o vybavení na cestu, poučení z cesty a další, která postupně finalizuji.

Zvýhodněné předplatné na rozšířenou verzi

Předpokládaná finální cena rozšířené verze bude 299 Kč. V tomto předprodeji je však možné si rozšířenou besedu předplatit se slevou 17 % za 249 Kč.

Zasláním předplatného na rozšířenou verzi automaticky získáte přístup ke standardní besedě a s odstupem i přístup k rozšířené verzi, jakmile bude k dispozici. Zároveň mě tím podpoříte při dokončování tohoto úkolu a motivujte k tomu, aby to bylo co nejrychleji.

Zájemci a testeři v jednom

Jako předplatitelé budete zároveň prvními, kteří mi pomohou vyzkoušet a donastavit celý proces. Je totiž možné, že se zpočátku vyskytnou nepředpokládané procesní chyby, které bude potřeba napravit.

Žádám Vám tímto o toleranci a hlášení případných chyb a nedostatků, které budu moci v návaznosti na povědomí o nich opravit. Přece jen nikdo učený z nebe nespadl a chybami se člověk učí. Tak vzhůru do toho.

Shrnutí možností předplatného

a) Beseda standard v délce 130 minut:
v hodnotě 169 Kč v předprodeji se zvýhodněním 12 %. Zašlete příspěvek 149 Kč.

b) Rozšířená beseda s bonusovými videi:
v hodnotě 299 Kč v předprodeji se zvýhodněním 17 %. Zašlete příspěvek 249 Kč.

Na:
a) bankovní účet: 2000410367/2010
b) prostřednictvím odkazu: paypal.me/jindrichsmitka

Možnost předplatného platí do zveřejnění besedy nebo nejméně jeden týden. Případné dotazy směřujte na facebook (zde) nebo email: jindrich.smitka(at)gmail.com

Děkuji za svěřenou důvěru a těším se na „viděnou“ při videobesedách.

I nadále se tak budete moct těšit na zajímavá témata. Rozhodně se proto zapiště k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: