Totalitní kontrola novelou pandemického zákona hrozí občanům České republiky

značka, žlutá, varování, nebezpečí
Na kluzké ploše. Nebezpečí úrazu. Zdroj: Pexels

Novela mění a zesiluje pokuty, restrikce, omezení, nařízení a šikanu státu vůči občanům. Posiluje centralizaci moci a zvýšené pravomoci pro ministerstva zdravotnictví, vnitra a obrany. Nově bez časového omezení na neurčito. Jednejte a braňte se. Podepište petici. Demonstrujte 25.1 na Malostranském náměstí.

Česká Fialová hrůzo-vláda se zcela neskrývaně spustila cestou totalitního fašismu. Aktuální novelizace pandemického zákona již nyní probíhá ve zrychleném čtení. Do 14 dnů nám všem tak mohou zadělat na významné problémy.

Dříve kovidově-fašistická agenda, je nově už neskrývaně pouze totalitně-fašistická. Kovidem se sice mnozí ještě chvíli budou ohánět, přece jen už jsou na kovid lidé vycvičení k poslušnosti, ale totalitní agenda fašistického střihu je již nyní jasně definovaná.

Totalitní novelizace

Podle této novely hodlají úředníci navyšovat pokuty, zesilovat restrikce, omezení, nařízení, šikanu státu vůči občanům a centralizovat moc do rukou několika jedinců. Nově bez časového omezení na neurčito. Více podrobností ve videu iniciativy Otevřeme Česko:

https://www.facebook.com/chciplpes/videos/254227840169603

Vyjádření institutu práva a občanských svobod ProLibertate (čtěte zde).

Otázka zní, k čemu by tento tvrdý zákon asi tak měl být dobrý, když už kovid není nebezpečný ani podle českých odborných kapacit ani podle samotného ministra Války (více zde)? Pro obecné blaho to zřejmě nebude. Spíše se tím zesiluje diktatura Orwellovského střihu (o podobnostech jsem psal zde).

Hlasování v úterý 25.1.22 a co dělat…

V úterý 25.2.2022 od rána budou probíhat diskuze na půdě Poslanecké sněmovny a později bude tato takzvaná vláda hlasovat o této novele. Do té doby můžete jako občané ČR apelovat na stávající poslance (např. SPD, ale i další), aby hlasovali proti této novele (jak na to najdete zde na Telegramu nebo v příloze na konci článku).

V úterý od rána (od 09:00) a po celý den budou před budovou PSP Č probíhat demonstrace a tou dobou je pak potřeba vyrazit povzbudit naše poslance ke správné volbě při tomto hlasování a to v zájmu lidí naší země. Více na facebookovém videu Otevřeme Česko zde:

https://www.facebook.com/chciplpes/videos/1390135154777654

Aktuální informace hledejte na facebooku Iniciativy Otevřeme Česko (zde).

Příloha:
1) Dokument jak vyzvat poslance k hlasování proti Novele pandemického zákona (zde).
2) Emaily poslanců (zde).
3) Petice proti novele pandemického zákona (zde).

Fašistickou farmaceutickou agendu rozkrývá Robert F. Kennedy mladší:

Strach z (ne)autorit a vlastní odpovědnost

Je až s podivem, jak snadno lidé podléhají tzv. autoritám a jen bezmyšlenkovitě plní příkazy. Snaží se přitom tvářit, že nezodpovídají za následky svých činů nebo je to prostě nezajímá a naivně si myslí, že nenesou žádnou odpovědnost. To je ale zcela mylný předpoklad.

— konec článku —

Dál se je možné se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes ekonomické turbulence (zde) a nebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu.

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: