E-shop Motivář.cz: dodávám designové motivační obrazy

citát, fráze, obraz, motto, inspirace, motivace, motivář.cz, motivar.cz, fotoobraz, motivační obraz
Citát z filmu Matrix: Je rozdíl mezi tím znát cestu a jít po ní. Motivář.cz - designové motivační obrazy.

Rozvoj e-shopu motivář.cz, který dodává designové motivační obrazy. Zlepšení prezentace obrazů a významné kroky nového projektu v oblasti motivace. A jak se nenechat odradit od zahájení velkých životních úkolů?

I v dnešní uspěchané době plné nejrůznějších tlaků a informačního přehlcení platí některé staré zásady stále stejně. Voda stále teče z kopce, po noci vždycky přichází úsvit a po zimě přichází jaro. A platí také, že každá velká životní cesta začíná prvním malým krokem.

I ta největší cesta začíná prvním malým krokem

Za těchto okolností vznikl projekt motivář.cz. E-shop který dodává designové motivační obrazy s podtitulem denní dávka motivace a dobré nálady. Jako první krok jsme si minulý týden představili spuštění základní verze e-shopu motivář.cz (psal jsem zde). U toho však nesmí zůstat.

Jako autor projektu motivář.cz a člověk, který dokázal ujít 3 000 kilometrů přes celou Evropu z Čech až do španělského Santiaga de Composleta (video-beseda zde, článek zde) dobře vím, že „je rozdíl mezi tím znát cestu a jít po ní(citát v obrazu zde).

První týden – první změny, rozšíření a zlepšení v e-shopu motivář.cz

Za první týden od spuštění jsem proto uskutečnil celou řadu změn, úprav a zlepšení nového e-shopu.

1) Doplnil jsem nové motivační citáty a nabídka motivačních obrazů se tak rozšířila ze tří prvních kusů na šest. Tedy nárůst nabídky o sto procent za jeden týden. Paráda.

2) Změnil jsem formu prezentace motivačních obrazů, aby náhledové fotografie zobrazovali pouze obraz s rámem a stínováním. Takto je myslím obsah obrazu i produktová galerie e-shopu jasnější a zřejmější.

3) Po prvních reakcích od okolí jsem také doplnil fotografie rámu a hrany obrazu, aby bylo na první pohled jasné, že se jedná o obraz.

4) Do popisu jsem doplnil technikálie o materiálu plátna, hloubce rámu a době dodání obrazu.

delivery, dodání za 3-5 pracovních dnů.
Vlastní tvorba ikonky pro dodání.

5) Dále jsem nakreslil a doplnil na hlavní stránku ikonku „dodání do 3-5 dnů“. To je ona doba, za kterou můžete svůj nový obraz očekávat u Vás doma. Ikonkou na první stránce proto, aby tato doba byla opět na první pohled jasná.

Na první týden úprav po večerech a po práci je to slušná dávka vylepšení. Všechno se navíc učím za pochodu, včetně práce se samotným e-shopem i s grafickými programy a jednotlivými potřebnými úpravami. Nejdůležitější přitom však je znát svou vnitřní motivaci.

Co nás čeká dál s e-shopem motivář.cz a motivačními obrazy?

Je zřejmé, že jsem pro rozjezd projektu zvolil minimální funkční verzi, kterou dále rychle vylepšuji. Mnoho rozvojových úprav, o kterých vím, nás s tímto e-shopem v brzké době ještě čeká. Například jsem zřídil stránku projektu na facebooku (zde).

Mnoho dalších potřebných úprav a vylepšení se ještě objeví cestou a je možné, že tento vývoj bude pokračovat stále dál. Nyní se však snažím nalézt úroveň rozvoje e-shopu, se kterou budu jako autor spokojený.

A můj osobní cíl je dostat e-shop motivář.cz do plnohodnotného standardu, se kterým budu spokojený, během letošního léta.

Nenechat se odradit a vytrvat

Jako u každého velkého počinu se na cestě samotné najdou překážky, které je potřeba překonat. A kolem nás se pak vždycky najdou lidé, kteří se nás budou snažit odradit od našich snů. I to je však součást cesty a zároveň velká zkouška, kterou musí projít všichni velcí lidé, kteří chtějí něco dokázat. Proto je lepší méně mluvit s lidmi a více jednat.

Je i logické, že Vašemu snu nikdo další neporozumí. Je přece Váš. A jen vy si ho můžete splnit. A jak říká další citát z moudré knihy o hledání Osobního příběhu – Alchymista (zde ) a zároveň první motto do obrazu na e-shopu motivář.cz tak „nejlepší způsob, jak se něčemu naučit je činem“ (motto v obrazu zde).

I tímto projektem tak posouvám svůj Osobní sen a snažím se řídit vlastními citáty, motty a motivačními větami. Jsou odžité a pochopené. I proto věřím, že svou sílu dodají i Vám při překonávání životních překážek, zahajování nových projektů a pokračování ve Vaší cestě, ať už je jakákoli.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady citátů s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu.

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: