Motivář.cz: Denní dávka motivace a dobré nálady stále na očích

citát, fráze, obraz, inspirace, motivace, motivář.cz, motivar.cz
Motivář.cz - citát z knihy Alchymista vytištěný na plátno jako obraz.

Spouštím projekt Motivář.cz s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. E-shop určený k prodeji obrazů s univerzálně platnou moudrostí formou tisku na přání. Řešení i nabídka formou minimal viable product. Cíle, záměry a možnosti.

Spuštění nového projektu Motivář.cz jsem již avizoval v minulém článku k narozeninám tohoto blogu (zde). Je to tedy takový narozeninový dárek, na kterém pracuji již od začátku roku 2022.

Zároveň volně navazuje na poznání získané během mé 3 000 kilometrů dlouhé pěší pouti z Čech do Santiaga de Compostela (více zde), která byla impulzem k založení blogu. A následovala ji Videobeseda o pouti do Santiaga de Compostela, která je na blogu ke shlédnutí (zde).

Představuji www.motivář.cz

Tento týden jsem v základní verzi spustil e-shop www.motivar.cz. Motivář umožňuje zájemcům pořídit si obrazy na plátně s univerzálně platnými citáty plnými moudrosti. Projekt nese podtitul „denní dávka motivace a dobré nálady“.

citát, fráze, obraz, inspirace, motivace, motivář.cz, motivar.cz
Citát z obrazu na Motivář.cz: Vše, co dnes máš, bývalo jednou pouze tvým snem

Účelem projektu je pomáhat odvážným lidem při zkoušení nových věcí a překonávání životních překážek. Dále si klade za cíl poskytovat člověku oporu v náročných situacích, pomoci překonávat nejistotu a udělat první krok v rozhodující chvíli či motivovat k dosahování osobních a pracovních cílů nebo nás nastartovat do nového dne.

Je dobré vědět, že situace, se kterou se právě potýkáme nejspíš není nová. Citáty těch, kteří obdobné náročné situace již překonali, tak mohou pomáhat dalším lidem zvládnout náročné životní situace.

Samostatnou kapitolou projektu bude v čase podpora dobré nálady. Základním posláním projektu však je předávat sdělení, že ať se děje cokoli, život má smysl a stojí za to v něm usilovat o víc.

Ať už potřebuje motivovat sebe nebo ostatní, překonat těžkosti, udělat první krok, zlepšit si náladu či jen vědět, že v tom nejste sami. Pro Vás je tu motivář.

Univerzálně platná moudrost

Mnoho z citátů, které do projekt budou přibývat jsou odžité. Často vycházím z vlastních zkušeností získaných při cestách po celém světě, dále při velké životní pouti z Čech do Santiaga de Compostela dlouhé 3 000 kilometrů i dalších životních událostí a zkušeností.

Byť mnohé citáty do projektu přebírám od moudřejších, tak je i sám upravuji a vymýšlím. Osobně jsem se přitom přesvědčil o jejich univerzální platnosti.

A to je to, co bych projektem Motiváře rád přinesl i Vám milí čtenáři. Univerzálně platnou moudrost, kterou se budete moci denně inspirovat a poučit ve vlastním životě a náročných situacích. A je to ostatně i to, co sám potřebuji mít denně na očích.

Jak to funguje?

Vyberete si z nabídky citát, v dohledné době i barevnou variantu, které s Vámi nejlépe rezonují. Najdete si tedy sdělení, které nejlépe odpovídá Vašemu aktuálnímu vnitřními nastavení, rozpoložení, prožívané situaci nebo tomu, na čem aktuálně pracujete.

Objednáte na e-shopu motivar.cz a během 3-5 pracovních dnů obdržíte svůj obraz dopravcem až domů. Dále stačí vyvěsit a nechat se inspirovat či motivovat dle aktuálních potřeb.

Samozřejmě se také sami můžete stát tvůrci vlastních obrazů. Stačí mě přes kontaktní formulář e-shopu kontaktovat a domluvit se na potřebných podkladech.

Zpracujeme na přání a Vámi zaslaný citát pak může rozšířit nabídku na Motivář.cz.

Tisk na přání

Všechny nabízené obrazy jsou k dispozici formou služby print-on-demand, tedy tiskem na přání. Zájemci tak mohou mít obraz k dispozici doma v době cca 3-5 pracovních dní od objednávky, tak říkajíc ještě za tepla.

Můj první obraz, na kterém si celou službu zkouším je již nyní na cestě ke mě domů.

Průběžné rozšiřování služeb i nabídky citátů

Službu spouštím formou minimal viable product, tedy nejmenšího plnohodnotného produktu, který lze prezentovat zákazníkům.

Jste nyní první, kteří mají možnost se s e-shopem seznámit, proto se nenechte překvapit rozsahem nabídky citátů na e-shopu. Je to začátek další dlouhé cesty nového projektu, ke kterému nabídka i možnosti průběžně a dlouhodobě porostou.

Mým cílem je tedy e-shop postupně rozšiřovat. Během letošního léta a druhé poloviny roku tak vzroste jak nabídka citátů, tak spektrum služeb. A i to bude stále jen prvním krokem v připravovaném rozvoji projektu motivar.cz.

Synergie s blogem jindrichsmitka.cz

Již v minulém článku (zde) jsem zmínil několik užitků, které projekt motivar.cz dále přináší ve spolupráci s dlouhodobě běžícím projektem tohoto blogu.

ruce, potřesení, spolupráce, uzavření dohody, dohoda, domluva
Potřesení rukou – spolupráce. Zdroj: Pexels

Jsou to na začátek tyto:

1) Vzájemná propagace a posílení projektů motivář.cz a blogu jindrichsmitka.cz.

2) Omezení závislosti blogu na externích poskytovatelích reklamy. Zejména Googlu, který v poslední době nepříznivě zasahuje do svobody slova na internetu.

3) Propagace smysluplných služeb. Zřejmě nikdo z nás nemáme příliš rádi vlezlé reklamy, které nám internetoví poskytovatelé často předkládají. Osobně tento fenomén vnímám již delší dobu a byť mi reklama pomáhá udržet blog v chodu, tak budu mnohem raději napřímo propagovat smysluplné projekty typu motivář.

4) Zvýšení nezávislosti. Vzájemná podpora obou webů povede jednak k větší nezávislosti a originalitě obsahu, ale také autora. Pomůže mi tak získat víc času, abych se mohl oběma projektům věnovat. Sice to možná nebude hned, ale i to je součást cesty.

5) Další vzájemně příznivé efekty se ukáží v čase.

Spolupráce

Souběžně se spuštěním tohoto projektu hledám doplňkové možnosti spolupráce. Jednak očekávám v nedalekém horizontu potřebu dalších grafických prací, pro které bych ocenil externistu.

Druhak je nasnadě spolupráce formou linkbuildingu – zpětných odkazů. Takže pokud někdo z čtenářů vedete/znáte/doporučujete nějaký zajímavý projekt, se kterým by se motivář.cz mohl tématicky doplňovat, jsem otevřený spolupráci formou vzájemného odkazování pro posílení pozic ve vyhledávačích.

Napadnou-li Vás i další možnosti spolupráce, jsem jedno ucho.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady citátů s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu.

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: