Posouvám motivační projekt Motivář.cz do další fáze vydáním kalendáře

kalendář, motivační kalendář, motivace, citát, motivační citáty, motivář
Motivační kalendář - Motivář 2023

Motivační projekt slaví milník 20 motivačních obrazů s citátem v nabídce. Vydáváme motivační kalendář – Motivář 2023. Další směřování projektu.

V červnu letošního roku jsme společně v základní verzi spustili projekt Motivář s podtitulem denní dávka motivace (psal jsem zde). Účelem projektu je poskytovat zájemcům podporu při dosahování životních cílů formou motivačních citátů v designových obrazech.

Tip: Za tímto účelem jsme si také v dřívějším článku posvítili na tajemství vnitřní motivace (psal jsem zde).

Dosažení významného milníku

Od prvního spuštění projektu formou minimal viable product v základní verzi e-shopu, jsme se již pěkně posunuli. A ověřili jsme si přitom, že „každá velká cesta začíná prvním malým krokem(v obraze zde). Jen považte, že jsme začínali se třemi citáty v nabídce. Během necelého půlroku jsme odhodlaně každý týden přidali jeden nový motivační citát v obrazu. Přesně podle prastaré moudrosti: „vytrvalost přináší štěstí(v obraze zde).

Do této chvíle jsme tak rozšířili nabídku e-shopu na počet 20 motivačních citátů v obrazu.

Vydáváme motivační kalendář – Motivář 2023

V návaznosti na tento malý, ale v rámci tohoto projektu významný úspěch a současně důležitý rozvojový milník, jsme se rozhodli před nástupem nového kalendářního roku rozšířit nabídku také o nástěnný motivační kalendář – Motivář 2023.

Do jeho obsahu jsme tak použili jak jinak, než motivační citáty, které již znáte z dříve představených motivačních obrazů s citátem. Velkou bojovkou navíc bylo najít cestu k jeho realizaci. Ověřili jsme tím tentokrát motivační citát, že „když něco chceš, celý vesmír se pojí, abys mohl své přání uskutečnit(V obraze zde).

Zájemci si tak nyní mohou dopřát každodenní motivaci přímo na očích i formou kalendáře, který bude každý měsíc připomínat důležitou moudrost.

Samozřejmostí je potom možnost výběru hned z pěti barevných kombinací. A kalendář Vám můžeme také z dostupných citátů seskládat i na míru.

Celý kalendář si proto můžete prohlédnout zde: https://www.motivar.cz/kalendar-motivar-2023/

Posouváme motivační projekt Motivář.cz do další fáze rozvoje

Rozšíření nabídky e-shopu o kalendář – Motivář 2023 je tak předzvěstí dalšího důležitého rozvoje projektu.

V následujícím období příštího roku nás totiž čekají další zajímavé změny. Jednak budeme nadále rozšiřovat nabídku dostupných motivačních citátů, a dále budeme pokračovat s hledáním vhodných doplňkových produktů. Jejich skvělým příkladem je právě představený kalendář – Motivář 2023.

Jako autor projektu jsem rád za dosavadní úspěch a dál těším, kam až se projekt Motivář.cz rozvine.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: