Projekt Motivář.cz: Denní dávka motivace postupně roste

obraz, motivace, vnitřní motivace, motivační obraz, citát, motivační citát, obraz na zeď, obraz na plátně, motivář.cz
Motivační obraz a motivační citát: "Každá velká cesta začíná prvním malým krokem." Zdroj: Motivář.cz

Vznik projektu s motivačními citáty. Postupný růst a změny, které jste doposud mohli zaznamenat. Jak lze zhmotnit sen? Poslání projektu motivář.cz.

Už dříve jsem poznal jedno z tajemství života a sice, že „když něco chceš, celý vesmír se spojí, abys mohl svůj se uskutečnit“ (citát v obraze zde). K tomuto poznání mě dovedl jeden velký splněný životní sen, kterým se stala 3 000 kilometrů dlouhá životní, pěší pouť z Čech do Santiaga de Compostela (psal jsem zde). Tato cesta byla plná života a včetně náročných a složitých situací, ale hlavně výdrže překonání překážek a mnohých vlastních omezení.

Již nějakou dobu jsem pak nosil v hlavě další sen a sice spustit projekt, který by zájemcům pomáhal s překonáváním překážek. Přál jsem si spustit projekt, který bude lidem dodávat inspiraci a vnitřní motivaci i v náročných chvílích a pomáhat jim je překonat. Nápad po dlouhém přemýšlení dozrál do stádia projektu.

citát, fráze, obraz, motto, inspirace, motivace, motivář.cz, motivar.cz, fotoobraz, motivační obraz
Citát z filmu Matrix: Je rozdíl mezi tím znát cestu a jít po ní. Motivář.cz – designové motivační obrazy.

A jelikož vím, že je rozdíl mezi tím znát cestu a jít po ní (v obraze zde), pustil jsem se do svého nápadu pěkně po malých krůčcích a od podlahy.

Projekt motivář.cz jsem proto spustil koncem letošního června v minimální provozní verzi s minimálním prodejním produktem a to podle citátu „nejlepší způsob, jak se něčemu naučit je činem“ (citát v obrazu zde).

A každý z Vás čtenářů tak mohl být od samého začátku u zrodu tohoto zcela nového a neotřelého projektu (psal jsem na blogu zde). Cestu, jak jsem se němu dostal si nyní můžete přečíst v příběhu motiváře (zde).

Postupný růst projektu Motivář.cz

Můžete tak spolu se mnou sledovat rozvoj projektu a jeho vývoj a být u toho, jak postupně poroste, protože „každá velká cesta začíná prvním malým krokem“ (citát v obraze zde).

Od spuštění prvotní verze se projekt Motiváře docela rozšířil. Mým cílem bylo začít s málem a rozšiřovat projekt v čase dál tak, aby nejlépe každý týden přibyl jeden nový motivační citát, tedy i jeden nový motivační obraz.

obraz, motivace, vnitřní motivace, motivační obraz, citát, motivační citát, obraz na zeď, obraz na plátně, motivář.cz
Motivační obraz s citátem: “ Vytrvalost přináší štěstí.“ Zdroj Motivář.cz

Veřejně jsem tak e-shop spustil s prvním třemi citáty. A jak čas postupuje vpřed, máme nyní k dispozici hned 14 motivačních obrazů a k tomu jeden obraz s možností citátu na přání (zde). Celkem se nám tedy katalog během léta rozšířil na 15 produktů.

Snaha o uspěchanost se obvykle příliš nevyplácí a pokud cituji jednoho moudrého muže, se kterým jsem se setkal cestou ve výtahu, tak rychle se ani pes nevysere, šéfe (v obraze zde). Umístil jsem proto tuto i lidovou moudrost mezi motivační citáty do kategorie lidové citáty.

Již dříve jsem také pochopil, že všechno má svůj správný čas (v obraze zde). Rozvoj projektu je proto postupný, dlouhodobý a vytrvalý. Rozhodl jsem se tak proto možná i z toho důvodu, že vytrvalost přináší štěstí (v obraze zde). A překvapivě možná ani nezáleží v jakém oboru si zvolíte vytrvat. Vytrvalost je pro úspěch možná důležitější schopnost, než talent nebo cokoli jiného.

Barevné varianty obrazů

Jednou z prvních a největších změn, které nabídka od doby svého spuštění zaznamenala jsou barevné varianty (zde) jednotlivých obrazů.

Každý motivační obraz, který je v produktové nabídce, je totiž k dispozici hned v pěti barevných variantách. A to purpurová, modrá, žlutá, černá a kombinace těchto dříve uvedených barev.

Zájemci si tak kromě samotného sdělení mohou vybrat i sobě blízkou barvu, která bude lépe odpovídat vlastnímu vnitřnímu naladění. Věřím, že tak lze dosáhnout větší shody zájemců s tématickým obrazem.

Zhmotňování snů

Seznámím Vás také se rčením, že vše, co dnes máš bývalo jednou pouze tvým snem (v obraze zde). Projekt motivář.cz je tak zhmotněním jednoho takového dlouhodobého snu, který jsem nosil v hlavě již pěknou dobu před jeho spuštěním.

A protože jsem si již několikrát ověřil, že člověk si může splnit své životní sny (například onou 3 000 kilometrů dlouhou pěší poutí přes Evropu – zde), tak sním dál a těším se kam až se mi podaří projekt dál rozšířit.

obraz, motivace, vnitřní motivace, motivační obraz, citát, motivační citát, obraz na zeď, obraz na plátně, motivář.cz
Motivační obraz s citátem: „Když něco chceš, celý vesmír se spojí, abys mohl svůj sen uskutečnit.“

Takové zhmotňování snů je nakonec jednoduché. Jeho základem je, že se člověk zbaví negativních myšlenek. Všech těch myšlenek, které jej pouze zdržují a bezúčelně mu zabírají myšlenkový prostor. Těch myšlenek, které se mu snaží zabránit v uskutečňování svých snů.

Pak už zbývá jen naučit se myslet správně a také myslet na to, že se to povede (v obraze zde). A při troše píle a úsilí pak vše ostatní již přijde přirozeně samo. Skutečně je to tak jednoduché. Cokoli k realizaci svých osobních snů potřebujete, již umíte nebo se během své cesty naučíte.

To důležité co tak musí každý začínající i pokročilý podnikatel znát totiž je, že jediná omezení jsou ta, která si sám stanovíš (v obraze zde). Proto je potřeba mít nějaký nápad. A zkusit jej uskutečnit. A počítat s tím, že neúspěch je nezbytnou součástí úspěchu.

Každý neúspěch s sebou totiž přináší semínko stejně velkého úspěchu (v obraze zde). Kdo nikdy nezakusí neúspěch, ze kterého se může naučit jej překonat, ten se nejspíš ani nikdy nenaučí uspět. Je to asi stejné, jako když se malé dítě učí chodit. Musí spadnout tolikrát, kolikrát je potřeba, aby se naučilo vstávat a chodit.

A po každém nezdaru znovu musí vstát a zkusit to znovu.

Poslání projektu Motivář.cz

Určitě jste pochopili, že tento projekt jsem nezaložil jsem tak z rozmaru. Všechny motivační citáty, které na motivář.cz umisťuji mají jedinečnou univerzální platnost. Vycházejí totiž často z moudrosti života. A je až neuvěřitelné, jak i pro mě samého jsou překvapivě pravdivé. Proto slouží jako připomínka důležitých poznání i mě samotnému.

ikona, motivace, vnitřní motivace, panáček, vzestup, stoupání vzhůru, schody, překážky
Motivace – panáček stoupá vzhůru po schodech, které představují překážky na životní cestě.

Dokáží totiž člověku dodat sílu anebo správný impulz v chvíli, kdy to nejvíce potřebuje. Každý z citátů totiž nese své jedinečné poselství. Náznak tohoto poselství jsem se snažil přiblížit v popisu jednotlivých citátů, i když pro každého bude mít svůj vlastní význam.

Nevím sice čím to je a možná to ani není podstatné, ale zrcadlí se v nich velká univerzální moudrost.

A já jsem si je velmi oblíbil. Je z nich totiž zřejmé, že kdo chce, toho život vede. Kdo nechce, to vleče (v obraz zde). A jelikož při rozjezdu každého projektu nemusí hned pršet, stačí když kape (v obraze zde), tak očekávám, že správný úspěch se dostaví v čase.

Věřím, že si motivační citáty a motivační obrazy oblíbíte i Vy milí čtenáři.

Děkuji Vám za pozornost.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu.

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: