Fluorid k otupování mysli a masovému ovládání populace

zubní pasta, kartáček, fluorid, otupování, mysl
Zubní pasta s kartáčkem. Fluorid k otupování mysli. Zdroj Pexels

Fluorid aneb jed na krysy vzešlý z koncentračních táborů nacistického Německa. I v malých dávkách efektivně otupuje mozek a činí lidi ovladatelnými a poddajnými. Zázrak obdivovaný každou totalitní vládou je k dostání v každé zubní pastě nebo slánce. Jak tento průmyslový odpad našel nové využití?

zubní pasta, kartáček, fluorid. jed, otupení, mysl, populace
Zubní pasta na kartáčku. Otupující fluorid v každé kapce. Zdroj: Pexels

Fluorid. Tento životu nebezpečný jed našel své uplatnění jako velmi efektivní zabiják krys, slouží k hubení švábů, k tavení hliníku i k leptání skla. Velmi oblíbené jsou jeho účinky také v lidském těle, kam se dostává skrze přidávání fluorových solí do jídla, potravin a dalších výrobků. Najdeme jej v kuchyňské soli, zubních pastách i dalších výrobcích. Skrze syntetická hnojiva proniká do potravního řetězce a kontaminuje naše jídlo. Tudy proniká do těla, pomáhá otupovat mysl a činí společnost náchylnou k ovládání a manipulacím.

Velmi oblíbenou lží jsou ony skvostné účinky pro zdravé zuby. Čištění zubů je tak pro většinu populace nevědomá terapie, kterou prochází nejméně dvakrát denně. Ale moment, než se pustíme dál, jak je to s těmi zdravými zuby?

Fluorid: kumulativní jed zkracuje život a má mnoho negativních účinků

„Z ordinace zubaře si možná pamatujete chválu, které se v rámci prevence zubních kazů dostávalo fluoru/fluoridu (fluorid sodný). Nezaslouženě.

Možná vás překvapí, že fluorid býval jedním z nejúčinnějších jedů na krysy. Navíc jedem kumulativním, který se v lidském těle v průběhu života hromadí a škodí průběžně. Nezávislé vědecké důkazy a výsledky již několik desítek let opakovaně potvrzují škodlivost fluoridu hned v několika ohledech.

Podle různých studií tato látka zkracuje život, zvyšuje riziko rakoviny, vede k osteoporóze, je původcem řady duševních poruch a dokonce ovlivňuje naše chování.

Největší paradox? Zatím nebyla vypracována jediná přesvědčivá vědecká studie o reálném přínosu fluoridu v boji proti zubnímu kazu!“(Zdroj: pojišťovna Metlife zde).


Objevení účinků fluoridu v nacistickém Německu

Navážeme-li na předchozí citaci, všimneme si do prázdna znějících fráze o tom, že fluorid „dokonce ovlivňuje naše chování“. To je důležité vodítko, ve kterém své hledání navážeme dál.

„Většina lidí si čistí zuby pastou, jejíž jedno balení stačí spolehlivě k usmrcení malého člověka. Proč to dělají? Prý to zamezuje výskytu zubního kazu.

Špičkový odborník USA Charles Perkins ve své tajné zprávě v roce 1954 (odtajněna v roce 1995) prohlásil, že fluorid sodný nemá s ochranou zubů nic společného, ale otupuje malou oblast v mozku, která přináší individuální sílu. Jinak řečeno – činí lidi snáze ovladatelnými.

Byl to Hitler, kdo poprvé použil fluor jako dokonalou látku k masovému ovládání lidí. Nejprve hromadně v koncentračních táborech, avšak ještě během války rozjel výrobu fluoru ve velkém i pro zásobování civilních zdrojů pitné vody v německé říši.„ Zdroj: (zde).

„Zázračné“ účinky fluoridu tak posléze pomáhají fanatizovat a udržet v poslušnosti většinu populace Německa nejméně do konce války. Je přitom pozoruhodné, že nacistické fabriky na výrobu fluoridu zůstaly během spojeneckých náletů nedotčené, na rozdíl od všeho ostatního. A zdá se že záměrně (více zde).

Chtělo by se říci, že s hrůzami války skončí i cesta jedovatého fluoridu naším potravním řetězcem a nebude dál třeba pokračovat v otupování obyvatelstva. Ale opak je pravdou.

Štafetu přebírají USA a Sovětský svaz

Zkušenosti získané během války německými „vědci“ se posléze šíří dál po světě zejména skrze takzvané vítězné mocnosti, které těmto lidem zajistily poválečnou beztrestnost a azyl výměnou za zkušenosti získané při ovlivňování vědomí veřejnosti.Ano, tyto zkušenosti s otupováním veřejnosti při prosazování propagandy jsou skutečně nedocenitelné pro každého totalitníka.

Kormidlo pokusů proto přebraly v baště demokracie USA i v Sovětském svazu, kde tyto experimenty nadále pokračovaly. V později jmenovaném se fluorid uplatnil opět při kontrole nepohodlných politických i jiných vězňů v gulazích.

V USA pokračují v „uklidňování“ populace ze zdravotních důvodů dodnes. Více níže.

Fluoridování vody nadále probíhá v mnoha zemích včetně USA

Od té doby probíhalo mnoho experimentů na pravidelné přidávání fluoridu do pitné vody, z nichž mnohé se zachovaly dodnes. Samozřejmě ze „zdravotních důvodů“.

Mimo jiné probíhalo fluorování vody také v Československu již od padesátých let. Fluorid se přidával do vody v některých českých městech až do devadesátých let, kdy se od tohoto neblahého jevu ustoupilo (Zdroj: zde). Lze se domnívat, že fluor tak značně napomohl udržet komunistické zřízení u kormidla po takovou dobu.

Jiné země, u kterých lze zřetelně vidět postupují úpadek společnosti, si však tuto metodu zachovali i nadále.

Mezi nimi nelze přehlédnout právě Spojené státy Americké. Dávky fluoridu v pitné vodě nadále dostává přes dvě třetiny celkové populace země a téměř tři čtvrtiny všech, kteří jsou závislí na dodávkách vody prostřednictvím komunálního zásobování. Je však mnoho dalších zemí, které fluoridují jako diví. Kompletní seznam naleznete (zde).

Zajímavé je také fluorování vody ve sporných oblastech jako je například Severní Irsko, kde lidé přirozeně nesouhlasí s nadvládou a okupací a měly dlouho tendenci se bránit. Pak přišel na řadu fluorid ve vodě a hle, už delší dobu je klid. Že by se lidé s poddanstvím smířili? Nebo jsou jen otupělí dávkami fluoridů? Kdo ví? Více (zde).


Ovlivňování mysli fluoridem a masmédii

Fluoridy jsou také oblíbeným doplňkem obsaženým v různých antidepresivech a lécích ovlivňující vědomí jako jsou psychofarmaka. Fluorid i oficiálně krásně tlumí psychickou aktivitu, je proto oblíbeným přídavkem těchto léků.

Všimněte si proto rozsáhlé propagace užívání látek potlačujících bdělou mysl v nejrůznějších audiovizuálních dílech zejména z prostředí Spojených států.

Už dříve jsem psal o tom, jak televize dokáže přepnout mysl do stavu „snění“ (zde) a kombinace televize a fluorování je perfektním nástrojem pro masové řízení populace. Do podvědomí otupělé mysli totiž snadno pronikají sdělení, informace a podněty, které by člověk v bdělém stavu dovnitř nevpustil.

Jak už jsem uvedl dříve, fluorid činí lidi otupělými, poddajnými a pasivními vůči nejrůznějším nátlakovým metodám a ovládání.

Tato kombinace se ukazuje být velice účinná.

Fluorid jako nebezpečný průmyslový odpad

Fluoridové soli se sice vyskytují běžně v přírodě, ale hojně také vznikají jako vedlejší produkt těžkého průmyslu a nebezpečné výroby. Je to v podstatě odpad z výroby průmyslových hnojiv, hliníku, skla, obohacování uranu, cementu a dalších oborů.

Budete-li jako průmyslová firma pracovat s nebezpečnými odpady a jedy, budete je taky muset s tímto označením za ohromné peníze zlikvidovat jako zdraví a životní prostředí ohrožující odpad.

Je ale snazší tyto látky předat spřáteleným korporacím, které se dokážou tohoto odpadu zbavit jinak. A zadarmo. A ještě na nich vydělat. Stačí je pomalu sypat do pitné vody, zubní pasty nebo kuchyňské soli. Oblbnutí lidé si je po dostatečné mediální masáži do sebe ještě rádi přihnou sami.

Slovo závěrem aneb dáte si někdo zubní pastu?

Závěrem snad lze dodat, že prozatím je nejspíš možné se přípravkům s obsahem fluoridů vyhnout. Největším zdrojem jsou zubní pasty, kuchyňská sůl, minerálky či jiné balené vody. Dále pak kontaminovaný potravní řetězec začínající od průmyslových hnojiv dále. Soupis tak může být podstatně, podstatně širší.

Je proto vhodné se co nejdříve zbavit těchto otupujících látek alespoň tam, kde to můžeme ovlivnit. Třeba právě v zubních pastách. Existují samozřejmě i alternativy ve formě zubních past bez nebezpečného fluoridu. Sůl lze samozřejmě také snadno vybrat takovou, která dodatečný fluorid neobsahuje.

A lze se tak vyhnout alespoň největším zdrojům této otupující látky už jen tím, že si budeme pravidelně číst složení potravin a dáme si pozor na nejčastější zdroje.

Ač to může znít s podivem, je to tak. Každá snaha o odstranění tohoto jedu z vlastního prostředí se počítá. Jak už víme: „Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s citátem k dostání zde). A v tomto případě to platí dvojnásob.

S tou kontaminací potravin je to pak složitější, prozatím to vypadá, že každé zrníčko a brambora, kterou si vypěstujeme na zahradě je krokem ke zdraví a svobodné mysli (o potravinové soběstačnosti jsem psal zde).

Takže co, dáte si dnes ještě někdo do pusy zubní pastu s fluoridem? Já už roky ne. Chcete-li být zdraví a cítit se dobře, zbavte se fluoridů.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: