Volba prezidenta 2023 aneb Bašta na hrad

Jaroslav Bašta, kandidát na prezidenta, Česká republika, prezident
Jaroslav Bašta na Hrad

Organizovaná skupina globalistů má své kámoše na kandidátkách i médiích. Jiné tváře, ale stejný záměr. Jediný pronárodní kandidát ve volbě prezidenta je Jaroslav Bašta. Takže Bašta na hrad.

Brzy nás čeká prezidentská volba. Máte-li zájem tentokrát zvolit lepší variantu, než se českým voličům povedlo například v posledních volbách do poslanecké sněmovny (psal jsem zde), chtělo by to tentokrát informované a správné rozhodnutí.

Mnohé varianty, které byly připuštěny ke hlasování jsou totiž jenom jiným balením stále téhož.

Bašta na hrad

Z postupivších zbývá použitelný pouze jediný pronárodní kandidát – Jaroslav Bašta. Jaroslav Bašta má navíc mnoho zajímavých zkušeností, které mohou přijít naší zemi skutečně vhod.

Když navíc dokáže stát za zájmy naší země a podporovat je uvnitř i vně, bude to zázrak. To ale ukáže až čas. Zatím alespoň má za sebou alespoň nějaké zkušenosti z Poslanecké sněmovny jak se postavit v menšině proti většině a hlasovat alespoň proti některým vadným návrhům. I přesto, že SPD bohužel nikdy nebyla skutečnou opozicí nebo nějak horlivým pro-národním uskupením. I to je však z dostupných možností asi ta lepší volba a v současnosti také jediná použitelná volba.

A přestože si asi umím představit i lepšího prezidenta, tak myslím, že z dostupných možností si vystačím s tím, když ten kdo obsadí post hlavy našeho státu nebude naší zemi aktivně zaprodávat a podporovat likvidaci naší země a jejích hodnot ve prospěch zahraničních páníčků.

Ve prospěch jakých páníčků ptáte se?

Organizovaná skupina globalistů

Stačí se podívat na seznam angažovaných osob, které se hrdě hlásí k účasti v globalistických organizacích Aspen Institut nebo Světové ekonomické fórum (WEF).

Ano, to jsou ty dvě hlavní globalistické organizace, které se nejvíce snaží o nastolení takzvaného NWO – New World Order tedy česky Nového světového řádu nebo jinak známé také jako velký reset, jehož součástí je pomatená agenda 2030 (psal jsem zde).

Na výstavce Aspen Institutu najdete z české politiky taková jména jako Petr Fiala, Markéta Pekarová Adamová, Vít Rakušan nebo Adam Vojtěch. Zkrátka hotovou špičku těch nej (a doplnit si můžete dle libosti).

Mezi prezidentskými kandidáty tam pak najdete kámoše výše uvedených skupin, kterými jsou Petr Pavel a Danuše Nerudová.

Stačí se podívat na veřejný seznámek mluvčích zde: https://www.aspeninstitutece.org/speakers/

Mezi účastníky Světového ekonomického fóra tzv. WEF pak najdete například Andreje Hrabiše (čtěte například zde). Tento trestně stíhaný kandidát, který se zuby nehty snaží v prezidentství hlouběji skrýt za prezidentskou trestněprávní imunitu, se současně svou účastí na setkání WEF hrdě hlásí ke globalistickým agendám a také je sám dlouhodobě implementoval za svého působení ve vládě. Výsledky pak skutečně vidíme. Už příliš dlouho.

Stejný záměr, jiné tváře

Výše uvedení kámoši globalistů jsou současně příznivci neblahých globalistických kroků a agend, které poškozují naši zemi i nás samotné.

Jmenujme kovidismus, vyvážení proudu do zahraničí a jeho opětovné drahé nakupování, zadlužování (nejlépe u kámošů z Aspenu a WEFu), imigrace cizinců, podporování válek a podobné neblahé jevy. A můžete se spolehnout, že svým anonymním zahraničním páníčkům v jakékoli práci bránit nebudou.

Využívají přitom naše vlastní peníze proti nám v zájmu svých kámošů. Takže pokud nechcete dosahovat stále stejně neblahého výsledku s jinými nebo i stále se opakujícími tvářemi, bylo by nejspíš vhodnější sáhnout po jiných kandidátech, kteří mají skutečně zájem o naší zemi a ne jen o kšefty své a svých kámošů.

Uvedení spolupracovníci Aspenu a WEFu a současně hlavními médii a reklamními agenturami nejvíce protlačované osoby můžete z volebního lístku rovnou vynechat. Nic z toho, co byste od prezidenta naší země čekali Vám totiž nepřinesou. Jejich kamarádi je skrze své spřátelené organizace a média do postů tlačí ne pro vaše dobro, ale pro své vlastní.

Tip: Příklad jak i např, Česká televize favorizuje výše uvedené kandidáty a z ostatních dělá křoví (čtěte zde).

Takže ještě jednou…

Bašta na hrad

Z postupivších zbývá použitelný pouze jeden pronárodní kandidát – Jaroslav Bašta. Jaroslav Bašta má navíc mnoho zajímavých zkušeností, které mohou přijít naší zemi skutečně vhod.

Jaroslav Bašta, kandidát na prezidenta, Česká republika, prezident
Jaroslav Bašta na Hrad

Když navíc dokáže stát za zájmy naší země a podporovat je uvnitř i vně, bude to zázrak. To ale ukáže až čas. Zatím alespoň má za sebou alespoň nějaké zkušenosti z Poslanecké sněmovny jak se postavit v menšině proti většině a hlasovat alespoň proti některým vadným návrhům. I přesto, že SPD bohužel nikdy nebyla skutečnou opozicí nebo nějak horlivým pro-národním uskupením. I to je však z dostupných možností asi ta lepší volba a v současnosti také jediná použitelná volba.

A přestože si umím představit i lepšího a schopnějšího prezidenta, tak myslím, že z dostupných možností si vystačím s tím, když člověk, který obsadí post hlavy státu nebude naší zemi aktivně zaprodávat a podporovat likvidaci naší země ve prospěch anonymních zahraničních páníčků.

Takže nyní trochu pozitivně: „Mysli na to, že se to povede“ (citát v obraz zde) a nechť se nám už skutečně podaří dosáhnout změny k lepšímu i na české politické scéně. A že jsme na dobré cestě značí alespoň částečně použitelný průzkum v online přenosu, který se páníčkům nepodařilo tak úplně podchytit (čtěte zde).

Držme si palce.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: