Volby 2021: Prohra všech

1+1=3
1+1=3

Promrhaná šance na pozitivní změnu, prohloubení nerovnováhy, příprava na státní bankrot a privatizace. Kovidový fašismus pokračuje. Správná volba se nekoná. Prohráli jsme všichni. Probuzené vlastenectví. Zatnout zuby a dál se zocelovat.

Současné volby spotřebovaly neskutečné množství energie lidí na vyšachování premiéra minulé vlády. Hlasy lidí zřejmě nebyly pro to, co lidé chtějí, ale proti tomu, co nechtějí. A nechtít Babiše je zřejmě pro většinu české populace důležitější, než zvolit pozitivnější vývojový směr.

Směr, který nezahrnuje ani Babiše, ani zaprodávání sebe sama a lezení do zadků jiným pochybným státům, organizacím a entitám.

Promrhaná šance změnit směr

Tímto směrem mohla být naše nezávislost, samostatnost, udržitelnost, určování vlastních pravidel bez zásahů zvenčí, důstojnost, finanční stabilita, vyrovnaný rozpočet a dlouhodobá prosperita. Všeho toho jsme se vzdali na úkor boje s Babišem.

Tímto bojem si však stále držíme a přivoláváme jen to, co nechceme a proti čemu hlasujeme. Protože tímto bojem tomuto nešvaru dáváme sílu.

Pokud něco/někoho skutečně ve vládě nechceme, přestaňme s tím bojovat, volme a zaměřujme se raději na to, co skutečně chceme. Zaměřením se na to co nechceme, tomu jenom dáváme další sílu. Přestat na něco myslet a věnovat této personě či tématu jakoukoli pozornost znamená, že ztratí svou sílu a prostě zmizí.

A tímto bojem jsme my všichni ztratili nejen další čtyři roky budoucnosti nyní, ale i mnoho dalších let budoucnosti, ve které budeme muset napravovat škody po krocích těchto zvolených lidí.

Každopádně chceme-li se zabývat zástupnými problémy, než abychom vyřešili, co nás skutečně trápí, pak se budeme zabývat zástupnými problémy.


Chybějící protiváha

Váhy svobody a spravedlnosti. Zdroj: Unsplash

Tyto volby zároveň ukázaly jasnou korporátně businessovou orientaci směřování naší země. Do parlamentu se tedy dostaly všechny ty strany, které nás nejen prodávaly doposud, ale budou nás prodávat i dál. Protože business je o prodeji. A businessu je jedno zda prodává zboží nebo lidi, pro business existují pouze čísla a peníze.

Závažným problémem nastalé situace je jakákoli chybějící protiváha tomuto směřování. A když píši jakákoliv, tak myslím skutečně jakákoliv. Tři velké bloky s překvapivě podobným směřováním nyní řídí vše, ani jeden z nich není dobrá volba.

Jediný přínos situace vidím ve vyšachování komunistů, kteří po hodně dlouhé době nesedí v českém parlamentu (tedy alespoň jako samostatná politická strana s tímto odkazem).

Správná volba

Asi je na místě upravit své vyjádření z minulého článku.

Volím Volný blok a „Hlasuji tak pro v současnosti jediné volitelné politické uskupení, které se nejenže hravě dostane do poslanecké sněmovny navzdory zavádějícím předvolebním průzkumům, ale dost možná bude překvapením těchto voleb“, (psal jsem zde).

Logo Volný Blok

Volný blok je sice stále jediným volitelným uskupením, avšak zastupovat skutečné zájmy lidí v nadcházejících čtyřech letech zřejmě nebude. Škoda, měli jsme šanci změnit chod naší země k lepšímu.

Za letošní volby mám jen jediný dobrý pocit, že jsem poprvé v životě hlasoval správně. Ne s očekáváním toho, že se nic nezmění, ale naopak podle svého srdce s nejlepšího vědomí a svědomí.

A z toho mám ohromnou radost. Poprvé v mém životě se na scéně objevila politická strana, které jsem dal svůj hlas s čistým svědomím. Holt příště znovu a lépe Česká republiko. To už ale pro všechny bude jiná situace.

Pokračující zadlužování aneb přihrávka na státní bankrot a privatizaci

Peníze, kreditní karta a čas
Peníze, kreditní karta, čas

V mezidobí však pokračuje dluhová jízda a celosvětové ochuzování obyvatel této země pomocí zadlužování státu a inflace.

Dluhová expanze, celkové zadlužení všech sledovaných skupin včetně státu a tištění peněz z ničeho s cílem poměrně snížit hodnotu minulých dluhů vůči současně zvyšujícím se cenám všeho (tedy takzvaný růst příjmů a rostoucí HDP, jinými slovy inflace), dosáhly nyní skutečně obludných rozměrů.

Spolu s postupným topením se naší země v dluzích, bude zajímavé sledovat, kdo ze zvolených „zástupců korporátního lidu“ první přijde s nápadem privatizovat kovidem vytunelované a krachující české zdravotnictví. O ostatních oblastech státu nemluvě.

Úpadku životní úrovně, rozevírání nůžek mezi bohatými a chudými se v nadcházející době skutečně nevyhneme.


Kovidový fašismus pokračuje

Všechny problémy ohledně mediálně-korporátního a politického případu kovid, kterým jsme se věnovali v článcích poslední tři měsíce, nadále přetrvávají a rostou.

Falešná kovidová víra (psal jsem zde) provázející kovidový fašismus (psal jsem zde), omezování práv a svobod všech občanů této země a prodávání obyvatel naší země, jejich zdraví, budoucnosti a prosperity do neznámých i známých rukou bude pokračovat.

Očkovaní kovidem 19 si užijí další nekonečné toxické vakcinace (psal jsem zde). Neočkovaní si užijí další buzeraci.

Prohra všech aneb máme, co jsme chtěli

Jinými slovy tato volba je prohrou všech. Je zřejmě realitou, že si potřebujeme „užít“ další formu totality. Tento národ k tomu zřejmě statečně směřuje a nenechá se ničím vykolejit.

A aby bylo jasno, tuto nastupující totalitu si užijí všichni. Včetně těch, kteří hlasovali pro současné složení parlamentu.

No máme co jsme chtěli.

Probuzené vlastenectví

Pozitivní na celém tomto marastu je, že se konečně objevila nezanedbatelná skupina vlastenců, kterým není osud této země u prdele.

A všichni tito vlastenci se začali mobilizovat a organizovat. Od politických hnutí typu Volný blok (více zde) a dalších, přes nezávislé sdružení lékařů, odborníků, právníků umělců a dalších svobodných jedinců, kteří zformovali Zdravé fórum (více zde).

A tímto práce nás všech skutečně teprve začíná.

Zatnout zuby a vydržet

Nezbývá, než se zařídit jako za minulého režimu. Zatnout zuby a vydržet. Zocelovat vlastní duše a srdce a připravit se na další vzdor i se těšit na svobodu (jestli jí jednou zase najdeme). Jako země jsme si připravili cestu, kde budeme muset dál bojovat za svá práva.

Holt příště k volbám znovu a lépe. Možná jen s trochu více otlučenými hlavama.

Už také víme na čem jsme a snad zbyde do budoucna prostor se věnovat i jiným a zajímavějším tématům, než jsou kovidové podvody a politické manipulace. Uvidíme. Svět jde dál.

— konec článku —

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: