Hackerský útok a obnovování blogu

hacker, hackerský útok, Dýňák
Hackerský útok. Hacker Dýňák. Zdroj Unsplash.

Proběhl hackerský útok na blog, po kterém obnovujeme systém. Budeme pokračovat v zajímavých a důležitých tématech. Budeme se dál připravovat na to, co nás čeká. Děkuji za důvěru.

Vážení, v průběhu prosince tento blog utrpěl zásah hackerského útoku. Teprve v posledních dnes se podařilo blog znovu obnovit. Na vině byla nejspíš systémová díry v některém z doplňků do redakčního systému WordPress.

Možná jste si někteří z vás všimli, že v prosinci docházelo při vstupu na blog k nežádoucímu přesměrování na záhadná reklamní sdělení, která neměla s blogem nic společného. To vyústilo až k výpadkům serveru.

V nejbližší době nás v důsledku toho čekají i určité změny ve fungování blogu a systémová očista.

Většina změn však bude hlavně systémová a tak říkajíc v pozadí. Současně nejspíš proběhne i aktualizace veřejné vizuální části. Nechme se překvapit, co nám nový rok z tohoto pohledu přinese.


Blog pokračuje dál

Ať tak či tak. Důležité je, že blog pokračuje dál. V mezidobí kolem konce roku jsem si trochu odpočinul a načerpal nové síly.

Měl jsem zase čas chvíli v klidu přemýšlet a objevil jsem spoustu nových témat, kterým bude potřeba věnovat pozornost.

Témata a příprava na to co nás čeká

Takže v dohledné době se opět na plné obrátky pustíme do zajímavých a zásadních témat, které nás zajímají, kterým je potřeba se věnovat a připravovat se na situace, které nás v dohledné době čekají a nejspíš neminou.

Děkuji Vám za důvěru

Děkuji vám tímto za pravidelné čtení blogu a omluvte prosím krátkodobý výpadek jeho fungování. Brzy pokračujeme dál.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: