Pour Féliciter – PF 2023

2023, PF, Pour féliciter
PF 2023. Zdroj: Unsplash

Jen to nejlepší do nového roku – PF 2023. Tedy nejlépe jak jen nám to situace dovolí a jak si to uděláme.

Přeji všem do nového roku sílu, pevné nervy, odhodlání překonávat překážky, odvahu postavit se proti tomu nesprávnému a hlavně zdraví, abychom to všechno co nás čeká ve zdraví přestáli.

V mnoha ohledech by se mohlo zdát, že nejrůznější tlaky posledních let sice v určitých oblastech na oko polevují, ale ve skutečnosti je právě v takových situacích nezbytné se mít co nejvíce na pozoru.

Jelikož byly neblahé události minulých let jen předehrou k daleko většímu divadlu, které se kolem nás odehrává, je potřeba zůstat obezřetní a nadále se připravovat. Ty náročné časy nás totiž nejspíš teprve čekají.

Tip: Čtěte více o tom, co je agenda 2030 (zde)

Přesto nebo právě proto je potřeba vytrvat v odkrývání nepravostí a zlepšování sebe samotných. Budeme se totiž jako vždycky muset posnažit každý sám v sobě i kolem sebe. Jako vždy to totiž bude hlavně takové, jaké si to uděláme. A pokaždé, co trochu zlepšíme sebe, zlepšíme o kousek i svět kolem sebe.

Stejně tak je potřeba pokračovat ve zvyšování vlastní nezávislosti (proč to čtěte zde). Každý krok je v tomto ohledu velmi cenný pro celou naši lidskou společnost.

Držte se i v novém roce 2023. Brzy budeme na blogu pokračovat s dalšími zajímavými tématy.

S úctou a díkem ke všem čtenářům

Ing. Jindřich Smítka

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: