Změny a zajímavosti na blogu a rozvoj vlastních projektů

cesta, neznámo, cíl, stromy, výsledek, projekt
Cesta mezi stromy s neznámým cílem. Zdroj Pexels

Blog www.jindrichsmitka.cz prošel aktualizací postranní lišty. Zvýraznil jsem odchod z EU. Doplnil jsem přímý odkaz na vlastní projekty jako jsou e-shop Motivář.cz a Sochorskymlyn.cz přímo z hlavní stránky.

Pro dnešek jsem si pro Vás připravil souhrn změn z poslední doby. Jedná se tak o samotné postupné změny, které se dějí na projektu blogu, ale i v oblasti spřízněných projektů.

Změny na blogu

Jako pravidelní čtenáři si můžete všimnout, že od dnešního dne jsem provedl změny v pravém panelu hlavní obrazovky i všech ostatních obrazovek.

A) Výraznější podpora vystoupení z Evropské unie (EU)

Zopakuji, že EU je špatný projekt, který vede do záhuby (psal jsem zde). Euro je pak dalším hřebíčkem do ekonomické rakve každého, kdo se k němu přiblíží, tedy kromě Němců (psal jsem zde).

Už dříve jsem psal o tom, že je v naší zemi potřeba zatáhnout za záchrannou brzdu (zde). Už také víme, že globalistická agenda potřebuje zadlužené, závislé a slabé státy, které může vysávat a ovládat (psal jsem zde).

Přišel tak čas silněji a otevřeněji propagovat zájem naší země na vystoupení z eurounijního diktátu, který otevřeně likviduje suverenitu naší země a integritu našeho národa.

Pochopitelně tím, že vystoupíme z EU nepřichází ani konec světa, ani ekonomická kalamita pro naši zemi. Naopak tím, že vystoupíme si můžeme nastavit vlastní pravidla a vlastní hranice. Jak pro obchod, tak pro pohyb osob, zboží, služeb i pro fungování nejrůznějších nikým neřízených mezinárodních organizací a neziskovek.

Nemusíme přijímat migranty ani za ně platit. Nemusíme přijímat zhoubné agendy západu. Můžeme být nezávislou a suverení zemí. A za tím stojím. I naši východní bratři Slováci si v předčasných volbách zvolili pronárodního Roberta Fica. Kéž bychom předčasné volby dokázali zařídit i u nás. I tak, je ale třeba jít stále dál.


B) Propagace vlastních projektů

Doplnil jsem také přímé odkazy z postranní lišty na své další projekty. Je to důležité pro více pozornosti čtenářů, která doufám zamíří směrem k těmto projektům.

V poslední době se nám stále více ukazuje, že služby společnosti Google jsou problémové. Tato společnost otevřeně cenzuruje a sesazuje jak z vyhledávání, tak z reklamního prostoru nezávislé názory a zavádí tím cenzuru. Neskrývaně a zcela otevřeně vnucuje vydavatelům obsahu svou vůli tím, že zastavuje monetizaci obsahů, které neodpovídají jedinému správnému názoru společnosti Google a jeho páníčků. Neskrývaně tak omezují svobodu internetu.

Proto je potřeba hledat jiné zdroje financování a příjmů pro udržení nezávislé vydavatelské činnosti a možnosti nadále otevřeně publikovat kritické myšlenky a nezávislé názory.

Můžete si tak pořídit například:

motivační obraz nebo nový motivační kalendář na rok 2024 z partnerského e-shopu Motivář.cz.
ručně vyráběnou svíčku ze včelího vosku pro osvětlení náročného zimního období, které se k nám rychle blíží z e-shopu Sochorskymlyn.cz

kalendář, motivace, stoupání, zlepšování vzhůru
Nástěnný kalendář – Motivář 2024

C) Změny na e-shopu Motivář.cz

V poslední době jsem také věnoval hodně pozornosti právě e-shopu Motivář.cz, který postupně roste. V tuto chvíli spíš, než navyšování počtu motivačních citátů ve formě obrazů, jsem se věnoval rozšíření jejich variant a sjednocení formátů.

Svůj motivační obraz si tak můžete vybrat v mnoha rozměrech a ve variantách 1:1, 4:3 a A3. Jelikož jsem začínal pouze s formáty 1:1, tak postupně sjednocuji všechny nabízené motivační citáty tak, aby první zhotovené obrazy byly také k dispozici ve všech nyní nabízených formátech. Dokončení této změny tak bude největší proměnou e-shopu pro letošní rok.

Jak již bylo uvedeno výše, můžete si již nyní pořídit motivační kalendář na rok 2024 (zde).

D) Všechno krok po krůčku

Jak už to bývá, tak velké změny nepřicházejí ze dne na den. Dějí se však postupnými kroky, krok po kroku. Asi tak stejně, jako byste chtěli dojít pěšky z Čech až do Španělska a dále (čtěte více zde).

Postupnými kroky tak zlepšuji nejen blog samotný, ale i další projekty. Je to zkrátka běh na dlouho trať.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: