Podporuji správný protest českých zemědělců od 19.2.2024

protest, demonstrace, blokáda, zemědělci, traktory, Praha
Protest českých zemědělců.

Protest proti likvidaci českého průmyslu a zemědělství, proti Green dealu, expanzi Evropské unie, a dalšímu zlu. Je to správná akce na podporu soběstačnosti naší země a také proti globálnímu fašismu a zaprodané české vládě.

protest, demonstrace, blokáda, zemědělci, traktory, Praha
Protest českých zemědělců proti pomatené politice české vlády, rozmachu evropské unie a green dealu.

Zaprodaná česká vláda a globální fašismus (psal jsem zde) jsou jedním uskupením, které přímo vyvolává jevy, proti kterým se zemědělci i lidé oprávněně bouří a staví se tomu na odpor. A těžká technika je přesně ten správný druh barikády, která může být hradbou proti těmto vlivům.

Tento protest tak stojí na správné straně lidí a zájmů lidí a je proto potřeba je podpořit.

Jsme si totiž vědomí toho, že: úspěchu dosáhne ten, kdo v úspěch věří“ (motivační citát k dostání zde). Ale i tak se každá podpora počítá.

Tato protestní akce je organizována pod záštitou Asociace nezávislých odborů (zde). A organizační stránku protestů najdete na webu MyZemedelci.cz

Podporuji tyto české zemědělce, kteří mají odvahu vystoupit a postavit se proti zájmům nadnárodních koncernů a globálnímu fašismu zastupovanému zaprodanou českou vládou a prezidentem.

Jsem rád, že našli odvahu vystoupit, zahájit protest a jsou vidět. A snad budou i cítit, aby si české státní orgány utržené od reality uvědomily, že jsou tu také lidé, kteří ze sebe nenechají dělat poslušné blbce a nebudou jen tupě přihlížet jejich řádění, poškozování našich zájmů a drancování naší země.

Naštěstí už víme, že Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Kdo můžete, přijďte podpořit.

Zemědělci do toho!

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: