Nová cesta, nový vzhled blogu

Nový skin blogu, invativní vzhled a jednodušší administrace cestovního blogu.
Nový vzhled blogu

Cestovatelský blog Jindrichsmitka.cz dostal po více než dvou letech nový kabát. Máte nyní možnost si počíst v uživatelsky příjemnějším prostředí. Přijímám návrhy a připomínky. Poděkování partnerům a pozvánka k odběru novinek o nové cestě.

V souvislosti s nadcházející cestou do jihoamerického Chile, kam vyrážíme už 17. listopadu 2018 (čtěte více zde), přišel nejvhodnější okamžik pro facelift blogu. Jsem rád, že nově zvolený vzhled umožní zpřehlednit obsah a zlepšit jeho čitelnost. Z autorského pohledu se mi také mírně zjednoduší práce.

Tip: Jaký je plán cesty do Chile a co tam chceme zažít? Čtěte více (zde).

Cesta dalšího vývoje blogu

V současnosti se jedná o startovací verzi vzhledu, která bude časem ještě dostávat drobné úpravy a vylepšení. Ta část blogu, která není vidět, je však již nyní připravena na budoucí rozvoj.

Uvidím, jak se budou vyvíjet nároky a potřeby do budoucna a formu blogu mohu nyní snáze přizpůsobit.

Bojovka pro čtenáře

Nový vzhled však může stále obsahovat některé nedostatky, které bude třeba napravit. Může se jednat zejména o nějaká automatická nastavení, která mohla změnit vzhled původních článků během převodu dat na novou verzi.

A jelikož nejlepšími hledači chyb jste zajisté Vy čtenáři, budu Vám velmi vděčný za zpětnou vazbu, pokud nějakou tu nepatřičnost najdete. V současnosti mě můžete kontaktovat nejlépe prostřednictvím facebookové stránky blogu (zde).

Poděkování za podporu

Partner blogu
Reklalink logo.

Zároveň bych rád poděkoval webovému studiu Reklalink (více zde) za významné zásluhy na vzniku nového kabátu blogu.

Jsem jim velmi vděčný také za provoz minulé verze blogu, kterou několikrát uchránili před kybernetickými útoky i před ztrátou bezmála dvouleté práce po mé neopatrné instalaci rozšiřujících doplňků. Jsem proto rád, že i do budoucna v této úspěšné spolupráci pokračujeme.

Články z cesty po Chile již brzy

Vyrážíme již 17. listopadu 2018. Budeme rádi, když se k naší cestě po Chile prostřednictvím tohoto blogu připojíte i Vy. Pro snadnější přístup k informacím z naší cesty můžete odebírat novinky emailem nebo přes sociální sítě.

Přihlásit se k odběru novinek můžete v kolonce „odběr novinek emailem“ v pravé liště blogu, kam stačí vložit emailovou adresu či prostřednictvím facebookové stránky (zde).

Mohlo by Vás zajímat:
Jak dlouhodobě cestovat s minimálními náklady? (čtěte zde)
Jak žádat o Working Holiday vízum do Chile a co to obnáší? (čtěte zde)