Jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn s aplikací Hi Dollars

Hi Dollars, kryptoměna, aplikace, banka, pasivní příjem, jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn
Kryptoměna Hi Dollars - úvodní obrázek. Zdroj: Twitter

Zalistování Hi Dollars na burze Bitfinex. Shrnutí dosavadních milníků. Výzva k dokončení KYC a nastakování 100 Hi Dollars. Jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn s aplikací Hi Dollars, dorovnat inflaci a mít záložní finanční rezervu pro případ krize. Služba připravená na investice a placení.

Hi Dollars, blockchain, banka, bankovní služby, kryptoměna, kryptoměny, odměna, výhody, služby, Hi.com
Logo projektu Hi Dollars. Zdroj: Officiální twitter aplikace Hi.com

Kryptoměna Hi Dollars je jednou z odpovědí na otázku, jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn.

Hi Dollars jsme společně začínali „těžit“ v červnu roku 2021 a novým čtenářům proto doporučuji si přečíst úvodní článek (psal jsem zde). Mnoho z Vás čtenářů však už máte z těchto prvních měsíců „natěženo“ nemálo Hi Dollars, které se pomalu blíží expiraci.

A byla by škoda je nechat propadnout. Projekt kryptoměny Hi Dollars za svou krátkou dobu existence dosáhl několika významným milníků, které jsou prozatím prvními stavebními kameny projektu celosvětové blockchainové banky. Kryptoměna Hi Dollars totiž stále běží pouze v režimu „beta verze“.

I nováčci si mohou bezplatně „natěžit“ první Hi Dollars na mobilu

Kryptoměnu Hi Dollars lze totiž těžit prostřednictvím odpovědí na jednoduché otázky prostřednictvím aplikace Hi Dollars app. Stačí si tak aplikaci stáhnout z Appstoru nebo Google Play a přihlásit se prostřednictvím tohoto odkazu (zde) ze stránky Hi.com k aplikaci. Je však třeba mít doporučující osobu, kde můžete uvést například autora tohoto blogu s přezdívkou „Jindricho“. Zájemcům doporučuji seznámit se s poslední aktualizací (zde).

Aktuality a pokroky v projektu kryptoměny Hi Dollars

Životaschopnost projektu Hi Dollars se nyní výrazně zvyšuje. Projekt celosvětově dostupné platební služby v současnosti představil nový web a aktualizace aplikace je nasnadě. K 17. 3. 2022 se do projektu zapojilo již na 3,3 milionu uživatelů.

Aplikace Hi Dollars poskytuje možnosti jak si vybudovat pasivní příjem z kryptoměn, na které podíváme níže v textu. Již dříve jsme si také představili jak vybudovat pasivní příjem z kryptoměn na burze Binance (psal jsem zde). .

Od poslední aktualizace (ze dne 13.2.2022 psal jsem zde) nám přibylo zalistování na další kryptoměnové burze Bitfinex (zde). I to je stále jen začátek v celkovém rozvoji projektu kryptoměny Hi Dollars, který nás teprve čeká.

Nové prezentační video aplikace Hi Dollars a cesta jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn.

Připomenu, že dosavadní úspěšné milníky projektu jsou:

1) Je to aplikace s potenciálem nahradit tradiční banky v celosvětovém měřítku. Aplikace umožnuje inkluzi, tedy zapojení ohromného množství lidí do světové ekonomiky, kterým díky Hi Dollars stačí mít chytrý telefon, aby mohli využívat bankovní služby. Potenciál dalšího růstu služby je značný.

2) Služba Hi Dollars začala fungovat přes chatovací služby Telegram a Whatsapp. Nyní disponuje také vlastní aplikací s mobilním i webovým rozhraním. Všechny způsoby přibližují službu uživatelům

3) Přibyla možnost vkladu, výběru a zhodnocení kryptoměn

4) Směnitelnost Hi Dollars se nově zvýšila díky zalistování na burze Bitfinex. Už dříve šlo Hi Dollary obchodovat na burze ZB.com. Směnitelnost Hi Dollars tokenů na Uniswap a Pancake Swap byla už dříve samozřejmostí.

5) Aplikace umožňuje solidní úročení kryptoměn a zejména nativních tokenů Hi Dollars na úrovni 40 % APY. Při nastakování 1000 a více Hi Dollarů se zúročení zvyšuje. K dispozici je také Flexible Earn bez fixace a výplata úroků v e vložené kryptoměně např. (ETH, USDT – zde). Poskytuje tedy příležitosti jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn.

6) Hi Dollars nedávno získala oficiální statut platební instituce v Estonsku.

7) Hi Dollars je nyní současně licencovaná kryptoměnová burza (což otevírá další prostor pro využití aplikace i kryptoměny Hi Dollars)


2022, Hi Dollars, Hi, Kryptoměny, roadmap, jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn
Hi Dollars Roadmap 2022. Cesta jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn.

A co nás s kryptoměnou Hi Dollars dál čeká:

1) Multiměnové účty státních měn s vysokým zúročením

2) Spouštění obchodní platformy (burzy) na kryptoměny

3) Obchodování s akciemi

4) Platební karta s výhodami a cashback (vracení části utracených prostředků)

5) Lifestylové výhody od cestování, přes hotely, zábavu až k finančním výhodám typu zvýšené úročení atp.

6) Vlastní blockchain předaný do správy uživatelům. V podstatě se můžete stát podílníkem na této nově vznikající celosvětové kryptoměnové bance.

a další…

Výzva k dokončení KYC

Nedávno přitom došlo ke změnám v uvolňování Hi Dollars tokenů z účtu Rewards do Vault a následně k volnému použití do účtu Flexible (psal jsem zde).

Rád bych tímto vyzval první z Vás, kteří jste se k projektu připojili hned z počátku během června 2021, abyste si dokončili proces ověření identity KYC.

Ověření identity je jednou z klíčových podmínek pro odemčení vytěžených Hi Dollars a jejich zachování na Vašem účtu.

Zakoupení 100 Hi Dollars jako první krok jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn

Zvažte, zda by se Vám zároveň vyplatilo splnit i druhou podmínku pro zachování a uvolnění vytěžených Hi Dollars z Rewards účtu do Vaultu a to zakoupením 100 Hi Dollars.

Tato částka při současném kurzu odpovídá cca hodnotě 400 korun. Vloženou částku můžete v aplikaci zároveň nastakovat se 40% zúročením. Dojde tím postupně k odemčení již vytěžených Hi Dollarů, které lze po uvolnění opět nastakovat přímo v aplikaci. Hi Dollars tak může být další cestou jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn.

Tento vklad současně podpoří další rozvoj projektu a zároveň Vám umožní odemknout a zachovat si již vytěžené tokeny. Bylo by škoda nechat doposud vytěžené Hi Dollars coiny propadnout.

Zakoupit Hi Dollars je možné přímo v aplikaci s použitím platební karty nebo prostřednictvím tradičních kryptoměn zaslaných do aplikace.

Další možnosti jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn s Hi Dollars

V tuto chvíli se nabízí hned několik možností, jak si lze vybudovat pasivní příjem z kryptoměn s využitím aplikace Hi Dollars.

1) Stakování se 40% zhodnocením aneb jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn

je první z možností, jak s Hi Dollars dosáhnout pasivního příjmu.

Zhodnocení lze navíc zvýšit nastakováním většího množství tokenů. Při nastakování alespoň 1000 Hi Dollars získávají uživatelé 10 % bonus ke zhodnocení, takže dál úročíte 44 %.

2) Dodávání likvidity do poolu

Dodavatelé likvidity mají aktuálně k dispozici zvýhodněný pool, ve kterém se během příštích dvou let rozdělí odměny v celkové hodnotě 100 milionů Hi Dollars. Více zde: https://stake.hi.com/

Je však dobré vědět, že pro získání odměny zůstanou tokeny v poolu uzamčeny minimálně jeden rok. Dodávat likviditu však není bez rizika. Je proto vhodné se s případnými riziky seznámit předem.

Jak funguje dodávání likvidity do poolu a jaká jsou některá rizika a přínosy jsem popisoval v dřívějším článku o tom, jak si vybudovat pasivní příjem na burze Binance (zde).

3) I vklad tradičních kryptoměn je cesta jak si vytvořit pasivní příjem z kryptoměn

Bitcoin, Ethereum, Ether, zlato, mince, kryptoměna, kryptoměny, tokeny, coiny.
Kryptomince. Zdroj: Pexels.com

Solidního zhodnocení lze dosáhnout vložením tokenů tradičních kryptoměn. Období uzamčení lze zvolit od 7/30/90/180 a 365 dnů přičemž vyššího zhodnocení lze dosáhnout uzamčením na delší dobu.

Při uzamčení klasických kryptoměn na 365 dní lze dosáhnout zhodnocení 6 % až 12 % podle typu kryptoměny. Pokud máte navíc nastakováno alespoň 1000 Hi Dollars, platí zvýhodněné úročení + 10 % navíc (tedy např. 12 % + 1,2 % navíc).

Výplata probíhá povětšinou v Hi Dollars, byť jsou i výjimky jako Ethereum a USDT. V těchto lze vyplácet úroky přímo v dané kryptoměně, není je ani nutné uzamknout. Stačí vložit do aplikace (více zde).

4) Platební karta s možností cashback

Cashback funguje tak, že jednoduše platíte za běžné výdaje kryptoměnovou kartou a jako odměnu dostáváte nazpět část z utracené částky.

Obvykle se hodnoty cashback pohybují od desetin procenta do cca 8 %. Obvykle podle toho, kolik máte nastakováno tokenů. Lze tedy čekat obdobný způsob vracení cashback podle uživatelských úrovní.

Budete tak moci držet nastakované Hi Dolary v aplikaci, nechat si vyplácet výnosy denně, utrácet je za reálné zboží a služby platební kartou a ještě získávat zpátky cashback. To je další důvod proč nepřijít o své doposud vytěžené Hi Dollars. Tuto službu lze podle roadmapy očekávat během Q2/2022.

5) Zhodnocení státních měn

V dohledné době budou v aplikaci také otevřeny multiměnové účty státních měn s možností solidního zhodnocení. Zatím není jasné, zda toto zúročení bude vypláceno v dané státní měně nebo kryptoměnách. Nechme se překvapit. Mělo by být k dispozici na přelomu Q1/Q2 2022.


Závěrem

Dospěl jsem k názoru, že potenciál projektu Hi Dollars s ohledem na budování univerzální bankovní a investiční aplikace na bázi blockchainu je značný. S postupujícím časem navíc rozvoj i možnosti projektu dál nabírají na obrátkách. Osobně jsem procesem KYC prošel a stejně tak jsem nastakoval na 365 dní nezbytné Hi Dollars.

Zatím všechno probíhá dobře a funguje. Je dobré počítat s tím, že případné vložené prostředky nebudete v nejbližší době potřebovat, jelikož cena kryptoměn se v čase mění. Stejně tak je dobré se seznámit se záměry a cíli projektu, tedy přečíst si Whitepaper (zde).

Už samotné 40% zhodnocení Hi Dollars pak dává jakousi jistotu, že i při případném poklesu hodnoty lze stále očekávat návratnost. Byť platí pravidlo, že výnos odpovídá riziku.

Zároveň považuji kryptoměny za záložní finanční rezervu i záložní platební metodu pro případu očekávané finanční a systémové krize v důsledku enormních dluhů a inflace (psal jsem zde). A jak se říká, „je lepší být připraven, než zaskočen“. A Hi Dollars jsou jedním z projektů, které nám mohou tuto bouři pomoci přestát.

Jak se zapojit do projektu a natěžit si bezplatně první Hi Dollars na mobilu

Kryptoměnu Hi Dollars lze „těžit“ prostřednictvím odpovědí na jednoduché otázky prostřednictvím Hi Dollars app. Stačí si tak aplikaci stáhnout z Appstoru nebo Google Play a přihlásit se prostřednictvím tohoto odkazu (zde) ze stránky Hi.com k aplikaci. Je však třeba mít doporučující osobu, kde můžete uvést například autora tohoto blogu s přezdívkou „Jindricho“.

Upozornění: Informace uvedené v tomto článku nejsou finanční radou a mají výhradně informativní charakter.

— konec článku —

Dál se je možné se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany části finančního majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) a nebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu.

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: