Kryptoměny: osobní konzultace

Jindřich Smítka
Jindřich Smítka

Jak se zorientovat v oblasti kryptoměn, využít životní příležitost a vyhnout se rizikům. Individuální konzultace k přechodu na novou formu peněz s ohledem na jazykové znalosti a obchodní zkušenosti. Další způsoby ochrany finančního majetku před znehodnocením.

Trh s kryptoměnami se velmi rychle vyvíjí. Do začátku je proto důležité se co nejdřív zorientovat a vyhnout zbytečným chybám.

Bitcoin, mince, zlato, mobilní telefon, kurz, burza, graf
Bitcoinová mince ze zlata na burze. Zdroj: Pexels.com

Již dříve jsem zde na blogu upozorňoval, současný finanční systém čelí velkým výzvám, které ohrožují jeho stabilitu i budoucnost (čtěte více zde). V důsledku toho jsme všichni nuceni hledat alternativu k zajištění bezpečnosti svých úspor a snížení závislosti na státem řízených měnách.

Jsem přesvědčený, že kryptoměny jsou budoucností peněz a stojí za to se jimi začít zabývat co nejdříve. Na rozdíl od tradičních forem peněz je to totiž hra i pro malé hráče, jako Vy nebo Já. Kryptoměny jsou nová finanční hra, která se právě rozehrává a všichni můžeme být u toho (čtěte více zde).

Příkladem začínajících kryptoměn s velkým potenciálem do kterých se můžete bezplatně rovnou zapojit jsou například kryptoměna Pi Network (čtěte zde) nebo Bee Network (více zde) a fungujícím příkladem z oblasti herního průmyslu může být také kryptoměna Phoneum (najdete zde).

Osobní konzultace

Na základě prvních konzultací, při kterých se na mě obrátil Martin V. se synem, jsem i pro další zájemce připravil možnost dálkových osobních konzultací formou tele nebo videokonference. Podíváme se na to, jak nejsnáze nastoupit do kryptoměnové hry, najít si pro sebe to správné a začít hrát podle nových pravidel.

Tyto konzultace Vám mohu přizpůsobit na míru s ohledem na Vaši jazykovou vybavenost i úroveň znalostí a zkušeností tak, abyste si sami dokázali vybrat cestu, která pro Vás bude nejschůdnější (více zde).

Pro začátečníky v oblasti přechodu na používání kryptoměn jsem proto připravil individuální nebo dle potřeby i maloskupinové konzultace, které Vám pomohou s kryptoměnami začít a zorientovat se.

Zaměříme se na:

– Seznámení s kryptoměnami a zorientování v oblasti kryptoměn
– Kde obchodovat, jaké jsou nejpoužitelnější burzy, jak na ně převést a z nich vyvést prostředky a jak se vyhnout zbytečným poplatkům.
– Obchodní strategie
– Seznámení s riziky a jak jim předcházet a minimalizovat je
– Bezpečnost a uložení kryptoměn
– Placení kryptoměnami v běžném životě
– Investování kryptoměn a jejich následné zhodnocení
a další navazující témata, které budete potřebovat probrat.

Témata i okruhy nejsou pevně stanovené. Každý má jinou startovní úroveň znalostí i dovedností. Cílem těchto konzultací je proto začít tam, kde aktuálně jste a pomoci Vám jít co nejrychleji dál.

Jak postupovat pro domluvení konzultace?

Svůj zájem můžete projevit objednáním konzultace v e-shopu tohoto blogu (najdete zde) nebo mi dejte vědět prostřednictvím kontaktního formuláře (zde). Následně si domluvíme datum a hodinu i předpokládané zájmové oblasti, které budete chtít probrat.

Cena hodinové konzultace je 750 Kč. Je možné se domluvit i na kratších intervalech s poměrnou úhradou.

Krypto a víc

Kryptoměny jsou aktuálním a vhodným tématem, kterému se v oblasti peněz věnovat. Nejsou však jediným způsobem, jak diverzifikovat své úspory a ochránit je před inflací a znehodnocováním.

Průběžně na toto téma připravuji video kurz (čtěte zde). Svět se ale mění rychleji, než stíhám točit a stříhat, takže se při těchto konzultacích můžeme podívat i na klasičtější způsoby, jak ochránit své prostředky i na důvody proč je vůbec nutné se ochranou úspor vůbec zabývat.

Můžete se proto podívat na úvodní video k připravovanému video-kurzu a pro urychlení Vás mohu osobně seznámit i s dalšími tématy jako jsou drahé kovy a další oblasti.

Dál se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) i se nadále těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: