Kolonie Česko alias business as usual

plát, drát, kolonie, česko, nesvoboda
Plot pro kolonie Česko. Zdroj Unsplash

Zahraniční zástupci v čele kolonie Česko. Shrnutí informací o cíleném zadlužování masmediální propagandě a jednotné globalistické agendě. Příprava na systémový kolaps současného státu. Jak jít vlastní cestou a vytvořit si vlastní systém.

Jako správná kolonie Česko máme nyní po prezidentských volbách správného koloniálního správce v plných službách zahraničních páníčků. Zcela demokraticky jsme si tak z naší země udělali kolonii živící blahobyt jiných. To ale nevadí, protože „Každý neúspěch s sebou přináší semínko stejně velkého úspěchu“ (citát v motivačním obraze zde).

vtip, král, poradce, rozděl a panuj, vidle, pochodně.
Rozděl a panuj. Zdroj: Zdraveforum.cz

Už před první volbou prezidenta jsem (jako mnozí další) varoval, že z prvních čtyř médii protlačovaných kandidátů jsou všichni jen jinou tváří stejně špatné agendy (psal jsem zde). Agendy, která jde proti přímým zájmům lidí naší země (čtěte více zde).

Nyní se česká státní správa nachází v novém, senzačně globalistickém složení Fialová vláda + generál natista (rozuměj z NATO), kteří pocházejí ze stejného chumlu zastupujících neskrývaně cizí zájmy zahraničního kapitálu.

Vlastně je to takový business as usual (neboli kšeft jako obvykle). Tito lidé v čele státu nemají nic společného se zájmy lidí, které by naoko měli zastupovat a svými činy to prokazují dnes a denně.

Vzhledem k tomu, že možností jak zvrátit tento neblahý trend k lepšímu vývoji pomalu ubývá, je na čase se opřít do těch možností, které nám ještě zbývají. Velmi zajímavou možností, jak ovlivnit k lepšímu vývoj v naší zemi jsou připravovaná krajská referenda (psal jsem zde).

Nyní si ale shrňme situaci:

Zadlužování na plné obrátky a dividendy létají pryč

Zadlužování naší země a likvidace hodnot, které budovaly celé generace našich předků pokračuje nebývalým tempem. To, co jsme tu budovali a udržovali celá pokolení, nyní vyprodáváme nebo rovnou dáváme do zahraničí takovým tempem, že z toho až mrazí.

Za rok 2021 jsme zvládli mínus 420 miliard (zde). Za rok 2022 nám super úsporná fialová vláda připravila krásný deficit mínus 360 miliard (zde). Přešvihla přitom svůj vlastní cíl zadlužení o fajnových 80 miliard. No samo se ty peníze nerozhází a spadnout jako celý stát do dluhové pasti globalních lichvářů dá trochu zabrat.

I vyvádění kapitálu pokračuje výtečně. V běžném roce vyvedou zahraničím vlastněné firmy z naší země pěkných šest až osm procent HDP naší země (psal jsem zde).

S aktivně participující vládou a prezidentem to nyní půjde ještě o mnoho lépe. O proudící dividendy z české kolonie k zahraničním páníčkům se postarají jejich správně dosazení správcové v české státní správě. Ano, není nad demokracii se „správně“ informovanými občany.

Inu jasná koloniální agenda. Z nezávislé České republiky se pomalu stává kolonie Česko.

Řešení:

Přitom je to jednoduché, stačí bránit odlivu kapitálu, kupovat z české výroby, distribuce a maloobchodu, používat hotovost, volit si skutečné zástupce českých zájmů a a trochu se o věci veřejné starat.


Masmediální lži a propaganda střídá propagandu

Masová média (vlastněná buď českými oligarchy nebo přímo ze zahraničí) dál chrlí lži a propagandu a rozdělují český národ. Klasické heslo: „rozděl a panuj“ jede úspěšně dál. Více o tom čtěte v článku Jak se dělá umělá mediální realita – (zde) a také v dokumentu propaganda (čtěte více zde).

Toaletní papír, záchod, talíř, na talíři
Kvalitní strava masmediálního obsahu pro obyvatele kolonie Česko.

Od agendy kovidu, přes politické kampaně a zkrátka ve všem, z čeho se dá vykřesat trochu zloby a rozeštvat české lidi na vícero stran. Hlavně, aby se nám nespojili pod rukama v jednu sílu. To by se s nimi pak nedalo tak dobře manipulovat. Možná by se jim pak tak snadno nedosazovaly do rozhodujících funkcí loutky pracující ve prospěch zahraničních páníčků.

Snadno se to totiž rozděluje, když si přes masmédia a kámoše dosadíme politické loutky v tolika formách a tvarech, že ať si ti naivkové zvolí kohokoli a hlavně se o tom pěkně pohádají, tak stejně vyhrávají jejich páníčkové.

Stačí se podívat, jaká výstavka politiků a veřejných činitelů jsou kámoši Aspen Institu a Světového ekonomického fóra. Obě instituce zastupují agentu Velký reset, Agenda 2030 (psal jsem zde), Green Deal, New World Order a obdobné názvy pro stále stejnou věc.

Vláda a spousta dosazených politických loutek, prezident, guvernér české národní banky a mnoho jiných známých a veřejně činných jmén v tom jednou naplno. Stačí si projít seznam (čtěte zde).

Inu, není se pak čemu divit, když jsou mezi „hlavní“ mediálně protlačované volební tváře stále dosazovaní lidé (byť v jiných formách), kteří zastupují stále stejnou agendu, tak z toho stále vychází pouze horší a horší výsledek, který se v čase pouze zhoršuje.

Řešení:

Přitom je to jednoduché, stačí přestat hltat tendenční, zavádějící a uplacenou reklamní agendu zpravodajských relací a hlavních mediálních domů. Chodit hodně do přírody a minimalizovat zdroje informačního šumu, které nám přehlcují mysl propagandou.

Totalitní nástroje vypuštěny a odzkoušeny

Nezbytnou součástí výše uvedené agendy je centrálně řízené ovládání a otroctví. Od řízených genetických mutací lidí s pomocí mRNA technologie, přes centrální globální identitu poslušnosti (zvanou kovid pas), po přípravy na řízení poslušnosti občanů kryptoměnami CBDC (Central bank digital currency) či uhlíkový a sociální kredit.

Zkrátka nástroje, které si ani George Orwel s Karlem Čapkem neuměli představit ani v nejdivočejších snech.

To všechno nám ukázala kovidová agenda v akci. Víme, že to je na cestě. A pokračuje to. Už také alespoň víme, co si na nás globalisté chystají. A buď Nás semele nebo se na ní připravíme. A až přijde znovu čas, což nebude dlouho trvat, tak se proti ní ohradíme. A snad už nás bude víc.

Řešení:

Přitom je to jednoduché. Nepodporujte tyto agendy a nenechávejte si vnutit tyto vadné agendy.


Zhodnocení chyb se nekoná

Nějaké zpětné zhodnocení chyb z minulosti, které české státní úřady udělaly během implementace falešné kovidové agendy nečekejte.

Nepřijde a všichni viníci oněch dnů se nejen budou dál schovávat mezi námi, ale také se budou tvářit že žádnou vinu nenesou. Jako by se nic nestalo. Dva roky omezování, manipulací, vydírání a negativních zdravotních dopadů ze strany agendy a nic. Ticho po pěšině.

Roky represí vyšuměli celá společnost se tváří, jako že žádný problém s kovidovou agendou nikdy ani nebyl. To je realita.

Stejně tak je realitou, že to co si nevyřešíme se bude opakovat. Jako vždy. Tak se na to připravme.

Příprava na systémový kolaps Kolonie Česko

Zcela jasně se tak ukazuje, že trend přípravy na systémový kolaps započatý v minulých letech a o kterém jsem Vás v posledních letech informoval (stejně jako mnoho dalších, kteří prohlédli co se děje za oponou), je zcela správný.

Směr přípravy na nedostatek základních životních potřeb, zastavení státních sociálních podpor nebo manipulace občanů do poslušnosti skrze zvýhodňování těch hodných a systému poslušných, je nanejvýš aktuální. Lze čekat nejen problémy se zásobováním potravinami, financemi, energiemi a dalšími pro život nezbytnými věcmi.

Financování a vydírání českého státu a občanů i ze strany globálních lichvářů je pak nanejvýš na pořadu dne. V tomto složení představitelů české země je jen otázkou času, kdy dojde ke kolapsu sociálního státu, rozprodání majetku jako v Řecku a celkovém kolapsu kolonie Česko.

I když stále máme šanci tento vývoj zvrátit například krajskými referendy (čtete zde). Už také víme, že „Je lepší být připraven, než zaskočen“ (citát obraze zde).

Jak se konkrétně připravit na horší časy a kolaps kolonie Česko

Z toho důvodu jsem již dříve sepsal články na to, jak se připravit na horší časy, které v důsledku výše uvedené agendy pro běžné lidi bezesporu nastanou. Už jen proto, že jejich zavádění z představitelů našeho státu nikdo bránit nebude. Ta tedy:

1) V základu je potřeba mít rezervy a plán na horší časy připravované civilizační krize. Ten by měl zahrnovat nouzové zásoby a rezervy v oblasti vody, potravin, energií, financí, léčiv, komunikace a dalších nezbytností do dnešní společnosti. Začněte tedy (číst zde).

2) Nezbytnou součástí rezerv a zásob na horší časy jsou zásoby a zásobování vodou a potravinami (čtěte podrobněji zde).

3) Další nezbytnou součástí soběstačnosti jsou rezervy a zásobování energiemi. K tomuto tématu pokračujte ve (čtení zde).

4) Nepostradatelnou součástí soběstačnosti jsou mimosystémové finanční prostředky (v tomto tématu pokračujte zde).

5) A dále je vhodné mít také dostatek základních léčiv a zdravotního materiálu, který také může velmi snadno dojít (čtěte zde).

Proč se poctivě připravovat?

Protože to jediné, co může zastavit rozmach agendy globalistických lichvářů a vzniku kompletní kolonie Česko jsou nezávislí, samostatní, svobodní a soběstační lidé. Z takových se pak mohou skládat i nezávislé, samostatné, svobodné a soběstačné státy a jejich představitelé.

Tyto vlastnosti jsou také to, čeho se tato globalistická agenda nejvíce bojí. Silných a svobodných lidí, které nemohou snadno ovládat a kontrolovat. A to zejména prostřednictvím dluhů, závislosti a slabosti. Toto je jejich systém. Systém, ve kterém se nás snaží zotročit a vnutit nám svou agendu.

Je to přitom jednoduché, stačí pevné vnitřní rozhodnutí jít jinou cestou, udržet si vlastní sílu, nezávislost myšlení, jednání a bytí. Každý z nás můžeme jít mimo tento systém a udělat si svůj (psal jsem zde).

Už ale víme, že „Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s tímto citátem zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: