Celospolečenská rizika aneb jak se připravit na to co přichází

vlna, rizika, společnost, smetení, bouřka, globalismus, globalisté
Globalistická agenda představuje celospolečenská rizika. Zdroj: Unsplash

Vyhrocená situace a prohlubování problémů ve prospěch globalistů zvyšuje celospolečenská rizika. Vzorec ekonomické krize. Tlakem posun k lepší informovanosti společnosti. Cesta mimo systém.

Agenda pokračuje a celospolečenská rizika rostou. Globalisté (kdo to je více zde) nadále tlačí nejrůznější škodlivé agendy, které škodí lidem a vedou ke koncentraci moci v rukách nikým neřízených, nevolených ani jinak nikomu neodpovědným mezinárodním organizacím.

tlačítko, nouze, nouzové zastavení, záchranná brzda
Tlačítko nouzové zastavení. Celospolečenská rizika nás nutí připravovat se na uměle vyvolávané horší časy. Zdroj: Samphotostock

Celý tento pokus a globální převrat a převzetí vlády nad suverénními zeměmi prostřednictvím pochybných organizací jako jsou Evropská unie, Světová zdravotnická organizace, Mezinárodní měnový fond či Světové ekonomické fórum a jejich pohůnci, představuje mnohá rizika nejen pro systémovou stabilitu, ale i pro každého jednotlivce, každou rodinu i celou naši zemi (více v článku Agenda 2030).

Z toho důvodu jsem již minulý rok sestavil takový svůj základní plán na přežití přicházející globální finanční krize (proč vznikne jsem psal zde) a problémů, které s vysokou pravděpodobností mohou současně s ní vzniknout.

Základem je mít plán. Nemusí být ani dokonalý ani neprůstřelný, ale je třeba mít nějaký záložní plán. Ten svůj jsem popsal v následujících bodech:

1) Soběstačnost, rezerva a plán k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

2) Voda a potraviny: plán, zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

3) Energie: plán zásoby a soběstačnost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

4) Peníze: dům, pole, zlato a hotovost k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

5) Léčiva a ošetření jako doplněk k přežití civilizační krize (psal jsem zde)

Tento program postupně naplňuji a rozšiřuji. Zvyšuji zásoby a zlepšuji přípravu. Už totiž dlouho víme, že Je lepší být připraven, než zaskočen“ (Motivační obraz s citátem k dostání zde).


Vyhrocená situace a prohlubování problémů zvyšuje celospolečenská rizika

Ač je situaci čím dál tím víc vyhrocená, tak se nám problémy se kupí místo toho, abychom je řešili. Je pro mě v tom všem určitým uklidněním, že se mi přese všechno podařilo posunout se ve svých plánech na přípravu v mnoha ohledech dál.

Do určité míry jsem tak přestal tuto situaci vnímat jako tak značný osobní problém, jelikož jsem již podnikl mnoho kroků, jejichž účelem je předcházet nejhorším scénářům, které z výše popsaného vyplynou.

Sice zdaleka nejsem ani v bezpečí ani na konci kroků, ale za poslední rok jsem značně pokročil. V zásobách jsem již podstatně dále. Soběstačně si však prozatím mohu připadat pouze v několika základních zemědělských komoditách alespoň po nějakou dobu během letní sezóny. Ale to nevadí, je to začátek.

Mám zahradu (psal jsem zde), mám v mnoha plodinách vlastní semena a vím, jak pěstovat, rozmnožit a zpracovat. Znalosti a dovednosti jsou totiž síla. A je to také dobrý základ k tomu, abych měl já i moje rodina co do pusy, až se Evropské unii nebo podobným lotrům podaří rozvrátit zásobovací řetězce. A mít nějaký základ považuji za dobrý začátek.

Je také dobré vědět, že: Vyhrávat znamená nemít strach z porážky“ (motivační obraz s citátem k dostání zde).

Největší riziko – předlužení, systémový kolaps, finanční krize a neschopní vůdci

Největší problém stále vidím ve vysokém riziku systémového kolapsu, jelikož česká vláda i mnohé zahraničí tento kolaps, zadlužení a neřešitelné dluhy ve prospěch globalistických páníčků horem dolem podporují. Stále.

Globalisté, tedy hrstka loutkovodičů tahajících za nitky (více zde), kteří rozdmýchávají naprostou většinu problémů kolem nás, stále sedí u koryt a drží opratě. Tahají přitom za nitky i české loutkové vlády a pomateného neo-komunistického prezidenta Páwka. To, ale nevadí, co jsme si dosadili to máme.

Vzorec ekonomické krize

značka, žlutá, varování, nebezpečí
Na kluzké ploše. Nebezpečí úrazu. Zdroj: Pexels

Úrokové sazby nadále zůstávají vysoko, úvěrová aktivita je pak v podstatě na bodu mrazu.

Historická zkušenost z posledních dekád i delšího období nám ukazuje, že každé období uměle nízkých úrokových sazeb následovaných jejich prudkým zvýšením vede k burzovním krachům a ekonomické krizi.

A ta je vždy o to horší, o kolik víc úvěrů v ekonomice přibylo a jak moc jsou ekonomické vazby po světě navzájem propojené. Oboje se pak v posledních letech nachází na velmi vysoké úrovni.

Tento vzorec v podstatě není nijak složitý, ale v různých obměnách se stále dokola opakuje. Popsal jsem ho již dříve ve velmi dobrém článku (zde).

Takže se připravujme. Návod, ke kterému jsem dospěl já sám máte popsaný výše. Už totiž víme, že Kde vůle neschází, cesta se nachází“ (motivační obraz s citátem k dostání zde).


Celospolečenský posun k lepšímu

svět, obrácení, vzhůru nohama, koule, moře, oceán, média, převácení
Svět vzhůru nohama vytváří umělá mediální realita řízená globalisty. Zdroj: Pexels

Jediné, co se změnilo a dělá mi to velkou radost je informovanost, organizovat a uvědomění lidí a obyvatel naší země. V širším měřítku tak již víme, proti čemu stojíme. Možná nás zatím stále není mnoho natož pak většina, ale již je nás dost na to, abychom byli vidět a slyšet. A statisícové demonstrace na Václaváku jsou znát.

Souběžně také vzrostl odpor ke krokům současné dosazené české vládní junty, která bez jakéhokoli ostychu podporuje a naplňuje globalistickou agendu. Mnozí lidé pak zkrátka již vnímají, že je něco špatně a nelíbí se jim to. I ti, kteří současnou agendu zpočátku podporovali.

To vytváří vhodné podmínky proto, abychom v příštích volbách současné zvrácené politiky odstavili od koryt. Nakonec je tedy možná dobře, že tam jsou, protože zatáhnou donedávna prosperující zemi tak rychle do takové šlamastiky, možná kopne do zadku i ty nejotrlejší televizožrouty.

A čím horší to bude, tím víc lidí se to dotkne a tím víc lidí se bude muset probudit z netečnosti. A budou muset myslet a jednat. A to je dobře.

Snad se nám ubohými kroky neschopných, závislých a škodných politiků podaří dosadit na jejich místa lidi, kteří budou mít alespoň zájem o zájmy naší země a lidí, místo zájmy jiných, kterým slouží.

Zatím vypadá nejslibněji uskupení strany PRO. Lepší variantu zatím nevidím. Snad jim to vydrží a podaří se nám je v příštích volbách protlačit za pěti procentní hranici. Tentokrát by to již vyjít mohlo.

Myslím, že je nyní nejvyšší čas přehodit výhybku a odvrátit hromadný státní bankrot tak, abychom nebyli jeho součástí (psal jsem zde).

Cesta mimo systém

Toto vše nás nejspíš učí, abychom se bez politiků, závislosti, myšlenkové slepoty či masmediální propagandy (psal jsem více zde) obešli.

Nic z toho nepotřebujeme. Ba dokonce můžeme najít nebo si vytvořit i jinou cestu mimo současný systém, která bude pro nás všechny lepší. Více o možnostech této cesty jsem psal dříve (zde).

Takže se držme, pokračujme v přípravách a nenechme se strhnout situacemi kolem nás. Je proto vhodné se řídit citátem Pokračuj, i když nevidíš cíl. Jsi na cestě k úspěchu „(Motivační obraz s citátem k dostání zde).

A protože informovanost je základem úspěchu, tak čtěte více o:

Agenda 2030: Centrálním řízením společnosti k závislosti, totalitě a otroctví (zde)
Hromadný státní bankrot aneb globalisté bodují a směřování Česka (zde)

Důležité dokumenty aneb informovanost umožňuje vědomá rozhodnutí (zde)
Nejbohatší muž v Babylóně aneb cesta k bohatství (zde)

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: